Oh iyi yapmışsın canım kardeşinle vakit geçirTürkiyenin maçına baktık kardeşimle birazda oturdum şimdi yatacağım tabi menu yazıp
O zaman plan yapma canım kendini daha kötü hissedersinAzmim kırıldı galiba bugün kaçamak yok diye akşamdan plan yapıyorum sabah bi anda menu değişiyor bende anlamıyorum
Âmin cümlemize inşallahGünaydın kızlar herkese hayırlı bol sevap li cumalar insallah
Süpersin canım afiyet olsunGünaydın kızlar :)
dünki menüm :
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: dolma (bulgur ile yaptım) , salata
Ara: Domates, badem
Akşam : ızgara sardalya, salata
Kahvaltı çok önemli yemeye çalış aç kalma sonra birden bütün yiyeceklere saldırırsın ona göreAksam yemememe rağmen suan mideme öküz oturmuş gibihic bişey yiyesim yok cocuklarin yumurtasindan iki çatal aldım midem kalka kalka yuttum
Sabah kkya girerken korktum acaba yine ceza vermişlermi diye
Ciddi misinSabah kkya girerken korktum acaba yine ceza vermişlermi diyedun dayanamadim yine yorum yaptım cunku
Bende dün tartıldım bıraktım güzel rakamdı bana göre bugün tartılmadım alışkanlık yapıyor şaşırıyorumBugün carsambaya göre 100 gram eksiydi sadecetartilmasam aslında daha iyi ama
Evet alışkanlık oluyo inş bu hafta 69 u gorecegine inaniyorum 7li rakamlardan kurtulalim artık ya benimde hedefim bu hafta 4 yıldır gormedigim 68 i gormekBende dün tartıldım bıraktım güzel rakamdı bana göre bugün tartılmadım alışkanlık yapıyor şaşırıyorum
Insten yazarım sana beni izinli yaparsinizpapatya1994 sende uslu dur bence çünkü bir dahaki cezan kısa olmaz ona göre aktif olmayınca şut ve gol olursun buradan
Hadi bakalım inşallah zaten benim içinde 68 farklı bir rakam çünkü toplamda -30 kgEvet alışkanlık oluyo inş bu hafta 69 u gorecegine inaniyorum 7li rakamlardan kurtulalim artık ya benimde hedefim bu hafta 4 yıldır gormedigim 68 i gormek
Insten yazarım sana beni izinli yaparsinizyok artık töbe kimseyle tartismam yorumlarima dikkat ediyorum
Boncuktan kedi ,köpek yap banaGüvercinle mektup yollarım sana mapustan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?