Yaptığın en sağlıklısı bende öyle erken kahvaltı olursa öğleyin yerim geç olursa öğlen olmazÖnemli değil canım. Farkettim bi karışıklık olduğunu. Okul açılalı öğle yemeden duramiyorum canım haftasonları hariç malum geç kahvaltı olayı oluyor
O hala o konuda
He ne demişler alışmış kudurmuştan beterdi diyeO hala o konuda
Ben bdv nin ne olduğunu burada öğrendim bilmiyordum aylardır. Bir iki konuya söyle bi baktım hiç bana göre değil. Ben o dertleri kendi derdim gibi kafaya takarim ve cok üzülürüm o yüzden hiç bakmıyorumHe ne demişler alışmış kudurmuştan beterdi diye
Bende öyle canım zaten bir sürü sorunum var Allah herkesin yardımcısı olsunBen bdv nin ne olduğunu burada öğrendim bilmiyordum aylardır. Bir iki konuya söyle bi baktım hiç bana göre değil. Ben o dertleri kendi derdim gibi kafaya takarim ve cok üzülürüm o yüzden hiç bakmıyorum
Amin canımBende öyle canım zaten bir sürü sorunum var Allah herkesin yardımcısı olsun
Onu anladım da bunları nereden okuyomuz onu anlamadım. Ya valla boğazım geçti de bu seferde nezlem başladı bide dilimle dudağımdaki yaralar onlar geçsinde nezle sorun değilpapatya1994 banlanmisti bdv de bir konuya yorum yapio ondan bahsediyoruz canim nasil oldun iyi misin
Ne kusuru canım önceliğin derslerin olsun Moğol usulü tavuğu nerden öğrendin merak ettim Moğol arkadaşların mı var genelde Moğollar keçi Eti yerler benim gibiMiyav_su @puantiyeli_kelebek
kızlar dersler çok yoğunlaştı günde 1 kerede olsa girmeye çalışıyorum kusura bakmayın lütfen
menümü yazayım:
sabah: 1 has yumurta - 4 y.zeytin - 1 kk peynir - domates salatalık
öğle: bol salata - moğol usulu tavuk - 2 yk. soslu makarna ve ayran
akşam : yazmaya elim varmıyor ama 2 tane aburcubur yedim kütüphanede çalışırken
neredeyse 600 kcal toplamda
Azmim kırıldı galiba bugün kaçamak yok diye akşamdan plan yapıyorum sabah bi anda menu değişiyor bende anlamıyorumNişastalı,karbonlu abur cuburlu bir gün olmuş nerde o eski o Didemdefne
Türkiyenin maçına baktık kardeşimle birazda oturdum şimdi yatacağım tabi menu yazıpdidemdefne nerdesin
Ben geldim canım da bu saatte uyumuşsundur sen
Sağol canımNe kusuru canım önceliğin derslerin olsun Moğol usulü tavuğu nerden öğrendin merak ettim Moğol arkadaşların mı var genelde Moğollar keçi Eti yerler benim gibiafiyet olsun bundan sonra meyve bulundur yanında
Canım alıştır kendini yoksa hep kilolu ve sağlıksız bir insan olarak kalırsınSağol canım
Ah ah keşke moğol arkadaşlarım olsa
Çok severim ben onlariiii
Tarifi geçen yıl internette görüp denemiştim müptelasıyım
Dediğine hak veriyorum annemde hep söyler ama daha yanimda yemek taşıma işine alışmadım
İyi geceler kizlarr
Günaydın canım iyim sen daha iyileşmedin mi oğlun neden istemiyor ki umarım düzelir Yen'i nesil çok farklıGünaydın Kızlar...Nasılsınız valla ben her yeni güne umutla başlıyorum bugün iyiyimdir diye ama yine hüsran yine hüsran...Neyse oğlanda okula gitmek istemiyor napacam bilmiyorum. Ama her şeye rağmen Hayırlı CUMALAR kızlar her gecenin bir sabahı olduğu gibi her kötü olayında bir güzelliği vardır her şerde bir hayır vardır diyerek başlayalım güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?