Canım öğleye kadar iyide ondan sonrası olmamış canım çok hareketli bir günün oldu birde reglin mi yaklaşıyor
İyi akşamlar kıZlar...
Sabah 10:00 ev yapımı peynirli poğaça çay
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası iki üç kaşık peynirli makarna
Akşam 18:00 bir kase zeytinyağlı taze bamya beş kaşık bulgur pilavı yoğurt
Menüm
Kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin
4 lokma koy ekmeği
Çay kaşığı kaymak
Öğle: 1 tabak taze fasulye
3 kaşık pilav
Domates salatalık
Küçük kase yoğurt
Ara:2 k kayısı 2 k incir kahve
Aksam 17.30:1 kase tarhana 4 kasik yogurt
Ara: 1 küçük haşlama mısır az çekirdek
2.5 litre su
Farkettim neyse sağlık olsun yürüyüş ile erimiş gitmişSuan reglim zaten canim hergun nelere dayanıyorum herkes cay icerken bi bilsenbugün de gidiverdi
Bugün ki menüm kahvaltıda :domatesli avakodo ezmesi ,turplu sarımsaklı salata ,yerli muz birde nar akşam yemeğim haşlamalı kemik etli nohut yemeği bol baharatlı yanında yeşillikli acılı salata @puantiyeli_kelebek
6.50 falan canım. Normalde mısır tarzı aralar yapmıyorum meyve veya kahve süt gibi aralar yapıyorum.Khvaltiyi kacta yapiyorsun?
Aksamdan sonra ara olmasa daha iyi olur.
Amin kuzum amin.Sprey filan yok mu canım ya umarım ilerlemez birde işe gidiyorsun ya sabahları çok zor durumun Allah kolaylık versin
Aynen ya ben bugünkü menumu beğenmedim zaten.Afiyet olsun canım ekmeği buldun yine fazla tüketmemeye çalış canım
Offf sormaya sinir oldum dünden bellipapatya1994 ban yemiş ne yaptın kız mapusa düşmüşsün
Bdv olduğunu nerden anladinpapatya1994 sen bu bdv konuya çok takıldın banı yemişsin umarım mapusta düzgün beslenirsin
Ben anlarım o konuda takılı kaldın sendenBdv olduğunu nerden anladin
6.50 falan canım. Normalde mısır tarzı aralar yapmıyorum meyve veya kahve süt gibi aralar yapıyorum.
Maşallah bir ben kalmışım yemediğin kız mapus nasıl geçtiBugünkü menum öğlen 2 dilim ekmek peynirli omlet tereyağı birazcık çilek reçeli aksamda 2 bardak ayranbiliyorum kötü bi menu ama öğlen ki ekmek mideme oturdu 1 hafta yemeyince akşam yiyemedim onun icin
Offf sormaya sinir oldum dünden belliallahtan ceza 24 saatti dün bdvye yorum attım şu kvsi vefat eden zeynebin konusu bi kişide benle aynı yorumlari yaptı bi kadinda dedi ikinci üyelik kokusu alıyorum şunu muneye kibleyelim ve akşam BJ baktım buraya giremiyom
Ha haOfff sormaya sinir oldum dünden belliallahtan ceza 24 saatti dün bdvye yorum attım şu kvsi vefat eden zeynebin konusu bi kişide benle aynı yorumlari yaptı bi kadinda dedi ikinci üyelik kokusu alıyorum şunu muneye kibleyelim ve akşam BJ baktım buraya giremiyom
Bugünkü menum öğlen 2 dilim ekmek peynirli omlet tereyağı birazcık çilek reçeli aksamda 2 bardak ayranbiliyorum kötü bi menu ama öğlen ki ekmek mideme oturdu 1 hafta yemeyince akşam yiyemedim onun icin [/QUETE]
Cok kötü degil ama dengesiz bir menu olmus yinede aksam birsey yeseydin keske
Aynen gelin beni kaşıyın demiş maceraya atılmış dua etsin ki damda uzun yatmadıIyide o kadin seni soylememisti ki sen kendin kasinmissin resmen :) gelip biri beni banlasin diye uğraşıp durmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?