Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben bdv nin ne olduğunu burada öğrendim bilmiyordum aylardır. Bir iki konuya söyle bi baktım hiç bana göre değil. Ben o dertleri kendi derdim gibi kafaya takarim ve cok üzülürüm o yüzden hiç bakmıyorum

Aynen böyle düşünüyorum bende. Benim hayatimdaki sıkıntılar bana yetiyor. Ustelik Ordaki herkes kafasina estigi gibi yorum yapıyor kimsenin konu sahibinin derdi ile dertlenmek gibi bir derdi yok içinden geldigi gibi kadina salliyorlar anca

Evet kesinlikle canım kendilerinin yapamayacakları sözleri söylüyorlar gaza basıyorlar

Onu anladım da bunları nereden okuyomuz onu anlamadım. Ya valla boğazım geçti de bu seferde nezlem başladı bide dilimle dudağımdaki yaralar onlar geçsinde nezle sorun değil

Forum listesine bak canim "bir derdim var" ordan giriyorsun diyet günlüklerine girdiğin gibi geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşallah karbonatli suyla agzini calkala sabah akşam

Afiyet olsun canim arti olarak yansimaz umarım

Ben geldim canım da bu saatte uyumuşsundur sen

Aynen uyuyordum şimdi de sen uyuyorsundur heralde :))

Ceviz findik badem alabilirsin yanina pratik bir kurtarıcı olur

Hayırlı cumalar canım

Günaydın kızlar :)

dünki menüm :
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: dolma (bulgur ile yaptım) , salata
Ara: Domates, badem
Akşam : ızgara sardalya, salata

Günaydın canim basarili bir gun olmus

Bende dün tartıldım bıraktım güzel rakamdı bana göre bugün tartılmadım alışkanlık yapıyor şaşırıyorum

Hee gördüm

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah geç kalmıştım okulda kantinden bir açma yedim
ara elma 2 dilim ananas kurusu
öğle izmir köfte yoğurt
akşam yemek yemeyi unuttum. sanırım aç hissetmiyordum. eşime mücver yaparken bir dilim yedim 6-7 kadarda siyah çekirdekli üzüm yedim. yatacağımda karnım acıkmaya başladı bir avuç kadarda kabuklu badem yedim
su 2 litreye yakın
leptinin 5buçuk saat

Hadi bakalım inşallah zaten benim içinde 68 farklı bir rakam çünkü toplamda -30 kg vermiş oluyorum sanırım o rakamı görünce buraya yazamam gibime geliyor çok farklı bir duygu olucak benim için

Olur mu yazacaksin ki hep birlikte kutlama yapalim burda Rabbim saglikla nasip etsin inşallah o gunu de

Miyav_su canım nasıl oldun daha iyimisin?
sabah o bol çikolatalı pastayı görünce kendimden geçtim iplerim koptu haberin olsun . dün kendimi tuttum a101de ananas kurusu varmış içinde 3 tane çıktı ikisini yedim birini arkadaş yedi. ama bugün beni hiçbişey tatmin edemez sabah 9da akşama kadar erisin diye bir caramio yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…