- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Sakın böyle şeylere inanma bence uzak durBiri özelden mesaj atmış yeni bi site kuruyom yönetici olurmusun diye
Allahım ne okuyorsun yine aman allahım konuya bakBu gidişle sabıka listem kabaracak
Ben bdv nin ne olduğunu burada öğrendim bilmiyordum aylardır. Bir iki konuya söyle bi baktım hiç bana göre değil. Ben o dertleri kendi derdim gibi kafaya takarim ve cok üzülürüm o yüzden hiç bakmıyorum
Evet kesinlikle canım kendilerinin yapamayacakları sözleri söylüyorlar gaza basıyorlarAynen böyle düşünüyorum bende. Benim hayatimdaki sıkıntılar bana yetiyor. Ustelik Ordaki herkes kafasina estigi gibi yorum yapıyor kimsenin konu sahibinin derdi ile dertlenmek gibi bir derdi yok içinden geldigi gibi kadina salliyorlar anca
Görür görmez yok tşkler yazdım zaten ne işim olur ..Evimin yoneticiligiyle baş edemiyomSakın böyle şeylere inanma bence uzak dur
Allahım ne okuyorsun yine aman allahım konuya baktövbe bismillah
Evet bende okudum kınamıyorum herkesin başına gelebilecek bir olay rabbim konu sahibinin hakkında hayırlısını versinmerak ettim başlığı gorunce
akşamları giremiyorum fazla canım
Onu anladım da bunları nereden okuyomuz onu anlamadım. Ya valla boğazım geçti de bu seferde nezlem başladı bide dilimle dudağımdaki yaralar onlar geçsinde nezle sorun değil
Miyav_su @puantiyeli_kelebek
kızlar dersler çok yoğunlaştı günde 1 kerede olsa girmeye çalışıyorum kusura bakmayın lütfen
menümü yazayım:
sabah: 1 has yumurta - 4 y.zeytin - 1 kk peynir - domates salatalık
öğle: bol salata - moğol usulu tavuk - 2 yk. soslu makarna ve ayran
akşam : yazmaya elim varmıyor ama 2 tane aburcubur yedim kütüphanede çalışırken
neredeyse 600 kcal toplamda
Ben geldim canım da bu saatte uyumuşsundur sen
Sağol canım
Ah ah keşke moğol arkadaşlarım olsa
Çok severim ben onlariiii
Tarifi geçen yıl internette görüp denemiştim müptelasıyım
Dediğine hak veriyorum annemde hep söyler ama daha yanimda yemek taşıma işine alışmadım
İyi geceler kizlarr
Günaydın Kızlar...Nasılsınız valla ben her yeni güne umutla başlıyorum bugün iyiyimdir diye ama yine hüsran yine hüsran...Neyse oğlanda okula gitmek istemiyor napacam bilmiyorum. Ama her şeye rağmen Hayırlı CUMALAR kızlar her gecenin bir sabahı olduğu gibi her kötü olayında bir güzelliği vardır her şerde bir hayır vardır diyerek başlayalım güne.
Günaydın kızlar :)
dünki menüm :
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: dolma (bulgur ile yaptım) , salata
Ara: Domates, badem
Akşam : ızgara sardalya, salata
Bende dün tartıldım bıraktım güzel rakamdı bana göre bugün tartılmadım alışkanlık yapıyor şaşırıyorum
Forum listesine bak canim "bir derdim var" ordan giriyorsun diyet günlüklerine girdiğin gibi geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşallah karbonatli suyla agzini calkala sabah akşam
Afiyet olsun canim arti olarak yansimaz umarım
Aynen uyuyordum şimdi de sen uyuyorsundur heralde :))
Ceviz findik badem alabilirsin yanina pratik bir kurtarıcı olur
Hayırlı cumalar canım
Günaydın canim basarili bir gun olmus
Hee gördüm
Insten yazarım sana beni izinli yaparsinizyok artık töbe kimseyle tartismam yorumlarima dikkat ediyorum
Hadi bakalım inşallah zaten benim içinde 68 farklı bir rakam çünkü toplamda -30 kgvermiş oluyorum sanırım o rakamı görünce buraya yazamam gibime geliyor çok farklı bir duygu olucak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?