Bir kaşık al bırak arkasından dayan bol su içGünaydın pazar sabahın ilk günaydını benden gelsin bakalım umarım bugün az kaçamak yaparım ve bugünü tamamlarım gerçi kayınvalidemle aşure yapcaz ama bir öğün yerine yemeyi düşünüyorum kesin ben bu çarşamba bayağ bir artı olcam çok korkuyorum
Gribin geçmesi beslenme ve bol su içme ile alakali canım bunu doktorlar diyorKızartmaydı vallaya aslında ben yine hastayım tam on gün oldu ya bu sefer grip ve ben grip olunca çok acıkıyorum havalardan mı hastalıktan mı bilmiyorum ama kendime engel olamıyorum iki üç gündür buarada bide aşure de yapıyoruz aman yarabbi :))
Ben asla 36 olamam çünkü spor yok ben çok hantal bi insanım senin 70 kiloda 36 olmanın sebebi sporun keşke bende spor yapsam ama çok çabuk sıkılıyorum ama 38 beden olurum 60 kilo olunca buda bana yeterDeğiştirdim canım
Metabolizma m gerçekten harika benim onu çok seviyorum çünkü bugün sabah bulana tartıda çok güzel bi rakam gösterdi 3 güne de kacamaksiz yapsam rekor kirarimNiye korkuyorsun canım maşallah
Afiyet olsun canım bende aşure yapmak istiyorum ama fazla yerim die korkuyorumKızartmaydı vallaya aslında ben yine hastayım tam on gün oldu ya bu sefer grip ve ben grip olunca çok acıkıyorum havalardan mı hastalıktan mı bilmiyorum ama kendime engel olamıyorum iki üç gündür buarada bide aşure de yapıyoruz aman yarabbi :))
Günaydın canımGünaydın pazar sabahın ilk günaydını benden gelsin bakalım umarım bugün az kaçamak yaparım ve bugünü tamamlarım gerçi kayınvalidemle aşure yapcaz ama bir öğün yerine yemeyi düşünüyorum kesin ben bu çarşamba bayağ bir artı olcam çok korkuyorum
Günaydın kuzum sanada mutlu hafta sonları olsunGünaydın kızlar Mutlu haftasonları
Olursun neden olmazsın evde Ebru şallının videosu ile pilates yapsana canım sıkılaşman olurBen asla 36 olamam çünkü spor yok ben çok hantal bi insanım senin 70 kiloda 36 olmanın sebebi sporun keşke bende spor yapsam ama çok çabuk sıkılıyorum ama 38 beden olurum 60 kilo olunca buda bana yeter
Metabolizma m gerçekten harika benim onu çok seviyorum çünkü bugün sabah bulana tartıda çok güzel bi rakam gösterdi 3 güne de kacamaksiz yapsam rekor kirarim
Afiyet olsun canım bende aşure yapmak istiyorum ama fazla yerim die korkuyorum
Günaydın canım
Günaydın kuzum sanada mutlu hafta sonları olsun
Daha iyiyim kuzum saolasin temizliği bitirdim yemek yapıp çocukları yikayacağım sonra belki dinlenirim
Bol tarhana içtim sağol canim
Sağol canım vikislenip yatmistim faydası oldu baya rahatladimSende mi canımtevafuk55 bana dediği gibi en güzeli haşlanmış kemikli et içine karabiber ve kırmızı biber koy ve iç birde vikis sür bataniye yorgan içine gir terlemeye çalış geçmiş olsun
Hadi bakalım canım inşallah dinlen yarın iş başıDaha iyiyim kuzum saolasin temizliği bitirdim yemek yapıp çocukları yikayacağım sonra belki dinlenirim
Ben diyorum ve bana çok şükür gelmiyorAy aşure haftası geldi. Hiç hayır diyemem bi annem bi kv yandım ben yandim
iyi gelmiştir canımSağol canım vikislenip yatmistim faydası oldu baya rahatladim
Ya valla tam 11 gündür hastayım öksürük pıskırık burun akıntısı hepsi var niye geçmiyor anlamadım ya valla her sene aşıre zamanı diyette oluyorum bu sene biraz zayıflamışken biraz yicem iyi olursam salıda orucunu tutacamcanım beslenmene önem ver hemen geçmesi lazımdı ben çok şükür atlattım yoksa toparlayamazsın şu kahvaltına önem ver aşure ye ama bir kaşık al hareket et hepimiz insanız sonuçta bana gelmiyor artık çok şükür insanları söyledim durumumda belli kabul etmiyorum hiçbir şey sağlığımdan önemli değil
Ben çok su içerim ki aslında başta grip değildim bademcikti şimdi de gribe çevirdi ağzımda yara yoksa limon nar filan yerdimGribin geçmesi beslenme ve bol su içme ile alakali canım bunu doktorlar diyor
Aklında bulunsun iki gün tutman gerekiyor tek gün sadece aşure gunu tutmak mekruh. Yani muharrem ayının ya 9 ve 10 u ya da 10 ve 11 i tutmalisin ona göre karar ver canım veya da 9 10 ve 11 olarak.Ya valla tam 11 gündür hastayım öksürük pıskırık burun akıntısı hepsi var niye geçmiyor anlamadım ya valla her sene aşıre zamanı diyette oluyorum bu sene biraz zayıflamışken biraz yicem iyi olursam salıda orucunu tutacam
Bi eringeclik var üstümde devamli oturuyorumOlursun neden olmazsın evde Ebru şallının videosu ile pilates yapsana canım sıkılaşman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?