Kiz sen yorumlamissin zaten maşallah. Gayet güzel balık var sağlık varBugünki menüm kahvaltıyı geç yaptım o yüzden dünden kalma fırında köfte,salata ,kavun glisemik indeksi 65 yani kaçamak yaptım akşam yemeğim fırında palamut meyil cıva seviyesi orta olduğu için yanında 1 kibrit kutusu kadar Torku helva içinde Mısır şurubu yok şeker pancarı var ,yanında bol salata ve yeşillik bugün çok uzun bir açıklama yaptım@puantiyeli_kelebek
Afiyet olsun canım senin metoya bunlar dayanmazSlm kızlar Nasılsıniz
menum gelsin
sabah 6 da 2 dilim ekmek peynir ile tost
öğle 1patatesli 1 peynirli börek zeytin çay
(Elti yapmış dayanamadım çok güzeldi )
Aksam 1 tabak pırasa ayran turp 2 kaşık makarna
Evet o aradaki şeyler kötü olmuş afiyet olsun canmMenum
Sabah 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
4 zeytin 2 çatal peynir 2 k kayısı
Ara 1 mandalina
Öğle 12.30: yarım Kıymalı pide
Domates salatalık çay
Ara: çok az çekirdek ve soslu mısır
3 cubuk krater, 1 kurabiye (parkta)
Aksam 19.00: 1 tabak ıspanak yemeği yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 tane k incir
2.5 litre su
Bana bir şeyler oluyor kendimi toplamam lazım
Geçmiş olsun canım sana da geçti demek ki.Selam kızlar vücudum kiriliyor sanırım hasta olucam menumu yazip kaçıyor
Sabah 10da 2 dilim ekmek 2 tereyağ da yumurta zeytin domates peynir
Aksam 4.30da tavuk sote 2 kaşık erişte yogurt 1 mandalina
Su 2 litre
Öğlen yemeğin ve soslu mısır olmamış canım sen geceleri uyuyamıyorsun ya sanırım sinirlerin alt üst olmuş yemeğe yöneldin vücutun böyle sakinleştiğini düşünüyorMenum
Sabah 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
4 zeytin 2 çatal peynir 2 k kayısı
Ara 1 mandalina
Öğle 12.30: yarım Kıymalı pide
Domates salatalık çay
Ara: çok az çekirdek ve soslu mısır
3 cubuk krater, 1 kurabiye (parkta)
Aksam 19.00: 1 tabak ıspanak yemeği yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 tane k incir
2.5 litre su
Bana bir şeyler oluyor kendimi toplamam lazım
Sende mi canımSelam kızlar vücudum kiriliyor sanırım hasta olucam menumu yazip kaçıyor
Sabah 10da 2 dilim ekmek 2 tereyağ da yumurta zeytin domates peynir
Aksam 4.30da tavuk sote 2 kaşık erişte yogurt 1 mandalina
Su 2 litre
Canım kısır sigara böreği fazla umarım sigara böreği kızarmış değildir sanırım havalar etkiliyor bende bir tuhafım nedenseİyi akşamlar kızlar
Sabah bir haşlanmış yumurta 3 sigara böreği domates salatalık
Öğlen 14:30 bir tabak bol bol yeşillikli kısır küçük bir dilim kek gezmedeydim
Akşam 18:00 çok aç değildim karnı yarık biraz birazda pilav
Kızlar buara çok yiyorum sanki ya napcam bilmiyorum çarşambadan korkuyorum
Olabilir kuzum yaÖğlen yemeğin ve soslu mısır olmamış canım sen geceleri uyuyamıyorsun ya sanırım sinirlerin alt üst olmuş yemeğe yöneldin vücutun böyle sakinleştiğini düşünüyor
Kesinlikle ıhlamur çayı bir de tarhana daSende mi canımtevafuk55 bana dediği gibi en güzeli haşlanmış kemikli et içine karabiber ve kırmızı biber koy ve iç birde vikis sür bataniye yorgan içine gir terlemeye çalış geçmiş olsun
değiştir canım hem daha çok motive olursun birakmazsinBende yapıcam kek fakat unsuz şekersiz yapıcam İncirli cevizli eşimde 36 alalım diyor birazdan değişime gideceğiz
Artık metabolizmam benden bıktı bu ne öğütüyorum öğütüyorum arkası gelmeye devam ediyo beni bi rahat bırakmıyor ki dinleneyim diyor bence işi bırakacak die korkuyorumKiz sen yorumlamissin zaten maşallah. Gayet güzel balık var sağlık varafiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım senin metoya bunlar dayanmaz
Değiştirdim canımdeğiştir canım hem daha çok motive olursun birakmazsin
Niye korkuyorsun canım maşallahArtık metabolizmam benden bıktı bu ne öğütüyorum öğütüyorum arkası gelmeye devam ediyo beni bi rahat bırakmıyor ki dinleneyim diyor bence işi bırakacak die korkuyorum
Kızartmaydı vallaCanım kısır sigara böreği fazla umarım sigara böreği kızarmış değildir sanırım havalar etkiliyor bende bir tuhafım nedense
canım beslenmene önem ver hemen geçmesi lazımdı ben çok şükür atlattım yoksa toparlayamazsın şu kahvaltına önem ver aşure ye ama bir kaşık al hareket et hepimiz insanız sonuçta bana gelmiyor artık çok şükür insanları söyledim durumumda belli kabul etmiyorum hiçbir şey sağlığımdan önemli değilKızartmaydı vallaya aslında ben yine hastayım tam on gün oldu ya bu sefer grip ve ben grip olunca çok acıkıyorum havalardan mı hastalıktan mı bilmiyorum ama kendime engel olamıyorum iki üç gündür buarada bide aşure de yapıyoruz aman yarabbi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?