Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kiz sen yorumlamissin zaten maşallah. Gayet güzel balık var sağlık var afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım senin metoya bunlar dayanmaz

Evet o aradaki şeyler kötü olmuş afiyet olsun canm

Selam kızlar vücudum kiriliyor sanırım hasta olucam menumu yazip kaçıyor
Sabah 10da 2 dilim ekmek 2 tereyağ da yumurta zeytin domates peynir
Aksam 4.30da tavuk sote 2 kaşık erişte yogurt 1 mandalina
Su 2 litre

İyi akşamlar kızlar
Sabah bir haşlanmış yumurta 3 sigara böreği domates salatalık
Öğlen 14:30 bir tabak bol bol yeşillikli kısır küçük bir dilim kek gezmedeydim
Akşam 18:00 çok aç değildim karnı yarık biraz birazda pilav
Kızlar buara çok yiyorum sanki ya napcam bilmiyorum çarşambadan korkuyorum

Su 2 litre
Geçmiş olsun canım sana da geçti demek ki.
Menün guzelmis afiyet olsun canım.

Öğlen yemeğin ve soslu mısır olmamış canım sen geceleri uyuyamıyorsun ya sanırım sinirlerin alt üst olmuş yemeğe yöneldin vücutun böyle sakinleştiğini düşünüyor

Su 2 litre
Sende mi canım tevafuk55 bana dediği gibi en güzeli haşlanmış kemikli et içine karabiber ve kırmızı biber koy ve iç birde vikis sür bataniye yorgan içine gir terlemeye çalış geçmiş olsun

Canım kısır sigara böreği fazla umarım sigara böreği kızarmış değildir sanırım havalar etkiliyor bende bir tuhafım nedense

Öğlen yemeğin ve soslu mısır olmamış canım sen geceleri uyuyamıyorsun ya sanırım sinirlerin alt üst olmuş yemeğe yöneldin vücutun böyle sakinleştiğini düşünüyor
Olabilir kuzum ya

Kiz sen yorumlamissin zaten maşallah. Gayet güzel balık var sağlık var afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım senin metoya bunlar dayanmaz
Artık metabolizmam benden bıktı bu ne öğütüyorum öğütüyorum arkası gelmeye devam ediyo beni bi rahat bırakmıyor ki dinleneyim diyor bence işi bırakacak die korkuyorum

Canım kısır sigara böreği fazla umarım sigara böreği kızarmış değildir sanırım havalar etkiliyor bende bir tuhafım nedense
Kızartmaydı valla ya aslında ben yine hastayım tam on gün oldu ya bu sefer grip ve ben grip olunca çok acıkıyorum havalardan mı hastalıktan mı bilmiyorum ama kendime engel olamıyorum iki üç gündür buarada bide aşure de yapıyoruz aman yarabbi :))

Günaydın pazar sabahın ilk günaydını benden gelsin bakalım umarım bugün az kaçamak yaparım ve bugünü tamamlarım gerçi kayınvalidemle aşure yapcaz ama bir öğün yerine yemeyi düşünüyorum kesin ben bu çarşamba bayağ bir artı olcam çok korkuyorum

canım beslenmene önem ver hemen geçmesi lazımdı ben çok şükür atlattım yoksa toparlayamazsın şu kahvaltına önem ver aşure ye ama bir kaşık al hareket et hepimiz insanız sonuçta bana gelmiyor artık çok şükür insanları söyledim durumumda belli kabul etmiyorum hiçbir şey sağlığımdan önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…