Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünki menüm kahvaltıyı geç yaptım o yüzden dünden kalma fırında köfte,salata ,kavun glisemik indeksi 65 yani kaçamak yaptım akşam yemeğim fırında palamut meyil cıva seviyesi orta olduğu için yanında 1 kibrit kutusu kadar Torku helva içinde Mısır şurubu yok şeker pancarı var ,yanında bol salata ve yeşillik bugün çok uzun bir açıklama yaptım @puantiyeli_kelebek

Afiyet olsun canimbu cıva neki niye helva yiyon

Afiyet olsun canimbu cıva neki niye helva yiyon
Cıva zehirli bir madde canım balığın faydası kadar zararıda var özellikle deniz balığı ben zaten çiftlik balığı tüketmiyorum yem ile yetiştiği için zehirlenme olmaması için aslında ayran içmek lazım fakat balığın taze olup olmadığını bilmediğimiz için sade helva yiyoruz cıvasını alsın diye

@puantiyeli_kelebek beni izine ayirirmisin lütfen menü konusunda. Böyle aktif olamamaktansa 1 hafta izinli olmam daha iyi olur sanki. Çarşamba günü tartı bildirimimi yapacağım ama.
Canım en kısa zamanda düzene girersin inşallah yoksa bırakırsan ipi gider bak ne güzel emek verdin kilo veriyorsun

Öğle yediğin için keşke akşam hafif olsaydı makarnayi falan yemeseydin afiyet olsun canm

çok olmuş canım neyse bugün kaçamak yapma

Afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım
Bir zamanlar cevizli İncirli kekleri çok severdim afiyet olsun
bende çok seviyorum ve aklımdan geçiyor bi ara yapacağım 63 u görünce kendimi Ödüllendirecegim
Kızlar bu arada yeğenimle kotona gittik zorla götürdü 36 beden üst ve ceket oldu tabi ben 38 beden aldım tekrar kilo alırım diye korkuyorum
keşke alsaydin canım tekrar kilo almazsın... ben dün unuttum artik bi daha ki balığa

Bugünkü menum sabah biraz peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin tereyağ biraz çilek reçeli öğle 3 kaşık panikle yoğurdu karistirdim yedim malesef sonra 1 elma akşam 2 lahmacun bol salata
Yine olmamış zeytin az reçel şuan yiyemezsin öğlen ve akşam karbonlu elma zaten kan şekerini dalgandırır

Bende yapıcam kek fakat unsuz şekersiz yapıcam İncirli cevizli eşimde 36 alalım diyor birazdan değişime gideceğiz

Menum
Sabah 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
4 zeytin 2 çatal peynir 2 k kayısı
Ara 1 mandalina
Öğle 12.30: yarım Kıymalı pide
Domates salatalık çay
Ara: çok az çekirdek ve soslu mısır
3 cubuk krater, 1 kurabiye (parkta)
Aksam 19.00: 1 tabak ıspanak yemeği yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 tane k incir
2.5 litre su
Bana bir şeyler oluyor kendimi toplamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…