Amin canım inşallahKolay gelsin canım sağlıkla yersiniz insallah
Benimkinde de var ama asla açmaz hastayım birkaç gündür kendisi açıyorbenimki anahtariyla açar kapiyi
Afiyet olsun canimBugünki menüm kahvaltıyı geç yaptım o yüzden dünden kalma fırında köfte,salata ,kavun glisemik indeksi 65 yani kaçamak yaptım akşam yemeğim fırında palamut meyil cıva seviyesi orta olduğu için yanında 1 kibrit kutusu kadar Torku helva içinde Mısır şurubu yok şeker pancarı var ,yanında bol salata ve yeşillik bugün çok uzun bir açıklama yaptım@puantiyeli_kelebek
Cıva zehirli bir madde canım balığın faydası kadar zararıda var özellikle deniz balığı ben zaten çiftlik balığı tüketmiyorum yem ile yetiştiği için zehirlenme olmaması için aslında ayran içmek lazım fakat balığın taze olup olmadığını bilmediğimiz için sade helva yiyoruz cıvasını alsın diyeAfiyet olsun canimbu cıva neki niye helva yiyon
Canım en kısa zamanda düzene girersin inşallah yoksa bırakırsan ipi gider bak ne güzel emek verdin kilo veriyorsun@puantiyeli_kelebek beni izine ayirirmisin lütfen menü konusunda. Böyle aktif olamamaktansa 1 hafta izinli olmam daha iyi olur sanki. Çarşamba günü tartı bildirimimi yapacağım ama.
Öğle yediğin için keşke akşam hafif olsaydı makarnayi falan yemeseydin afiyet olsun canmSlm kızlar Nasılsıniz
menum gelsin
sabah 6 da 2 dilim ekmek peynir ile tost
öğle 1patatesli 1 peynirli börek zeytin çay
(Elti yapmış dayanamadım çok güzeldi )
Aksam 1 tabak pırasa ayran turp 2 kaşık makarna
çok olmuş canım neyse bugün kaçamak yapmaDünün menüsü
Sabah
Net hatitlamadigim icin özet geciyorum ekmeksiz kahvaltı :)
Öğle
Önceki gunden kalma firinda tavuk atistirdim oglumla
Aksam
Ah o aksamdoğum gunundeydim..
1 kurabiye 1 kiymali börek 1 kase patates salatası doğum günü pastasi da yerdim belki resimli boyalı pastaları sevmedigim icin Allah tan Yemedim
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
bende çok seviyorum ve aklımdan geçiyor bi ara yapacağım 63 u görünce kendimi ÖdüllendirecegimBir zamanlar cevizli İncirli kekleri çok severdim afiyet olsun
keşke alsaydin canım tekrar kilo almazsın...Kızlar bu arada yeğenimle kotona gittik zorla götürdü 36 beden üst ve ceket oldu tabi ben 38 beden aldım tekrar kilo alırım diyekorkuyorum
ben dün unuttum artik bi daha ki balığaCıva zehirli bir madde canım balığın faydası kadar zararıda var özellikle deniz balığı ben zaten çiftlik balığı tüketmiyorum yem ile yetiştiği için zehirlenme olmaması için aslında ayran içmek lazım fakat balığın taze olup olmadığını bilmediğimiz için sade helva yiyoruz cıvasını alsın diye
Kızlara yaptım dayanamadım iki kaşık attımÖğle yediğin için keşke akşam hafif olsaydı makarnayi falan yemeseydin afiyet olsun canm
Yine olmamış zeytin az reçel şuan yiyemezsin öğlen ve akşam karbonlu elma zaten kan şekerini dalgandırırBugünkü menum sabah biraz peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin tereyağ biraz çilek reçeli öğle 3 kaşık panikle yoğurdu karistirdim yedim malesef sonra 1 elma akşam 2 lahmacun bol salata
güzel canım afiyet olsun bende böyle menü cikarsam 1 ayda veririm 5 kiloyuBugünkü menum sabah biraz peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin tereyağ biraz çilek reçeli öğle 3 kaşık panikle yoğurdu karistirdim yedim malesef sonra 1 elma akşam 2 lahmacun bol salata
Evet biliyorum hiç olmadiYine olmamış zeytin az reçel şuan yiyemezsin öğlen ve akşam karbonlu elma zaten kan şekerini dalgandırır
Bende yapıcam kek fakat unsuz şekersiz yapıcam İncirli cevizli eşimde 36 alalım diyor birazdan değişime gideceğizçok olmuş canım neyse bugün kaçamak yapma
teşekkür ederim canım
bende çok seviyorum ve aklımdan geçiyor bi ara yapacağım 63 u görünce kendimi Ödüllendirecegim
keşke alsaydin canım tekrar kilo almazsın...
ben dün unuttum artik bi daha ki balığa
Kilo verir vermesinde tekrar fazlası ile alırgüzel canım afiyet olsun bende böyle menü cikarsam 1 ayda veririm 5 kiloyu
Makarna fazla olmuş canımSlm kızlar Nasılsıniz
menum gelsin
sabah 6 da 2 dilim ekmek peynir ile tost
öğle 1patatesli 1 peynirli börek zeytin çay
(Elti yapmış dayanamadım çok güzeldi )
Aksam 1 tabak pırasa ayran turp 2 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?