- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Geçmiş olsun canım ıhlamur da iyi gelirSağol canım vikislenip yatmistim faydası oldu baya rahatladim
Afiyet olsun canımBugünki menüm kahvaltıda :sucuklu yumurta ,yeşillik,turp ,çiğ badem ,zeytin akşam : zeytinyağlı patlıcan yemeği ,yanında semizotlu cacık @puantiyeli_kelebek
Ben bunu bilmiyordum tutabirsem bende tutayim ayin kacina denk geliyor bu günlerAklında bulunsun iki gün tutman gerekiyor tek gün sadece aşure gunu tutmak mekruh. Yani muharrem ayının ya 9 ve 10 u ya da 10 ve 11 i tutmalisin ona göre karar ver canım veya da 9 10 ve 11 olarak.
Havalardan olabilir canım ya dikkat et depresyona kadar gidiyorBi eringeclik var üstümde devamli oturuyorum
Canim ekimin 10, 11 ve 12 si oluyor. Salı günü aşure günü. Yani yarın ve salı tutabilirsin veya salı ve Çarşamba ya da üç günBen bunu bilmiyordum tutabirsem bende tutayim ayin kacina denk geliyor bu günler
Menün her zamanki gibi güzel afiyet olsun umarım çekirdek kavrulmuş değildir canımMenum
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 12.00: 1 has yumurta kk peynir
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı 3 zeytin 1 dilim tahlili ekmek 1 çay kasigi labne
Domates salatalık
Ara: 1 meyve az cekirdek
Ara: Türk Kahvesi 1 er tane kuru incir ve kayısı
Aksam 18.30: 2 kepçe ıspanak y
4 kaşık Ciğerli bulgur pilavı
Birkaç çatal turşu
Bitki çayları
Maden suyu kahve
2.5 litre su
En son ki piknik maceranda kızartmalar havalarda uçuşmuştuPiknige gittim bugun
Menün her zamanki gibi güzel afiyet olsun umarım çekirdek kavrulmuş değildir canım
Kavrulmuş ve paketli Çerez'lerde gluten var
Kuzum az geldi bana ama inşallah doymussundur. Afiyet olsunBugünki menüm kahvaltıda :sucuklu yumurta ,yeşillik,turp ,çiğ badem ,zeytin akşam : zeytinyağlı patlıcan yemeği ,yanında semizotlu cacık @puantiyeli_kelebek
Doydum canım kahvaltım 11 geçmiştiKuzum az geldi bana ama inşallah doymussundur. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?