Allah kabul etsin canımbugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.
günaydınnnnn
çalışmasam da uyuyamam malesef kendimi bildim bileli 7de ayaktayım derdim neyse
Günaydın canım bugün nasılsın iyi misin afiyet olsunIyi geceler hanimlar
Gecmisi okuyayim dedim de olmadi bitiremedim bi turlu pes ediyorum. Biraz daha iyiceyim. Yarindan itibaren spora basliyorum. Burdayim artik soz. Hepinizden tekrar ozur diliyorum baya kotu usutmusum toparlayamadim hemen.
Bugunku menumu yazayim. Hastayken ne denk geldiyse onu yedim malesef ugrasamadim yemek yapmayla. Onun suclulugu da olunca hic yazmayim onlari ben.
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim ekmek
Aksam
Cokertme kebabi
Gece
Soda
Su cok icemedim yine.
Günaydın çalışanlara iyi mesailer, calismayanlara tatlı rüyalar
Saol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallahbugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Allah kabul etsin canımSaol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
bugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Allah kabul etsin kızlarSaol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
Günaydın canımGünaydın kızlar , çok güzel bir hafta olur inşallah
Birazdan gelir menülerimi yazarım. Sonrada geçmişi okurum.
hastasıyız agaOh dün börek günü olmuş
sağol canım aminAllah kabul etsin canım
amin canımSaol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
akşama tavuk sote mi yapsam karnıyarık mı yapsam karar veremedim ama illaki kendime çorba yapıcamKızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
amin canım sağolAllah kabul etsin kızlar
14 u olmuştum geçen ay ama bu ay nasıl olur bilmiyorum son dönemlerde gecikme oluyor daCanım reglin mi yaklaşıyor gofret kremalı bisküvi fazla olmuş
Tam doymamış da olabilirsin sabah sanki reçelde vardı senin menünde kan şekerini dalgalandırıp açıktırmış olabilir14 u olmuştum geçen ay ama bu ay nasıl olur bilmiyorum son dönemlerde gecikme oluyor da
Regl sen değil dir 3 de yiyin acıktım o şekilde saldırdım galiba
Saol canimAllah kabul etsin
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese sağlıklı,Mutlu güzel bir hafta dilerim
Pırasa yemeğinin içine ben biraz bulgur katıyorum gerçi çok da yaptığım söylenemez ama öyle yapıyorum o zamanda yanına ekstra bişi gerekmiyor salata yada cacık tarzı bişi ile iyi oluyor. Ama sen sade yapacaksan yanına yoğurtlu bir şey yapabilirsin semiz otu yoğurtla yada kabak rendele çok az tavada pişir üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor üzerine de cevizKızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
Evet kabakta var doğruyu diyorsun onu yapabilirim yoğurtla sağol canımPırasa yemeğinin içine ben biraz bulgur katıyorum gerçi çok da yaptığım söylenemez ama öyle yapıyorum o zamanda yanına ekstra bişi gerekmiyor salata yada cacık tarzı bişi ile iyi oluyor. Ama sen sade yapacaksan yanına yoğurtlu bir şey yapabilirsin semiz otu yoğurtla yada kabak rendele çok az tavada pişir üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor üzerine de ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?