Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın canım bugün nasılsın iyi misin afiyet olsun

bugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.
Saol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah

Benim menülerim;

Cumartesi:
Sabah: Peynir, Zeytin, Menemen, Patatesli omlet
Öğle: Haşlanmış patates, peynir , tereyağ , mayonez karışımı
Akşam : Karnıyarık (közlenmiş patlıcandan ), enginar, 1 dlm ekmek ( yemek çok geç saate kaldı , sanırsam 21:30 civarı yedim )

Pazar:
Sabah: Peynir, Zeytin, Menemen, Patatesli omlet, 1 dlm ekmek
Öğle: Nohut, bulgur pilavı
Akşam : Zeytinyağlı fasülye ( bu seferde 20:00 de yedim )

Oh dün börek günü olmuş
hastasıyız aga
kuzum pazar günü kahvaltıları çok önemlidir bi<de o yüzden herkes ne istiyorsa onu yaptım. kızım börek istedi oğlum patates kızartma istedi kocam patates salatası istedi hepsini yaptım kızartma hariçte hepsini yedim.
Akşamda temizlik ütü çocuklar derken çok yoruldum yemek yapasım gelmedi dondurucuya ıspanağı doğrayıp koymuştum. kıyma soğan ve kaşar ekleyip börekçiye gönderdim eşimle. kolayca onuda hallettim.
Allah kabul etsin canım
sağol canım amin

Saol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
amin canım
Kızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
akşama tavuk sote mi yapsam karnıyarık mı yapsam karar veremedim ama illaki kendime çorba yapıcam
pırasa hiç yapmadığım için yanına ne yapılır bilemiycem çorba yetmez mi?
Allah kabul etsin kızlar
amin canım sağol

14 u olmuştum geçen ay ama bu ay nasıl olur bilmiyorum son dönemlerde gecikme oluyor da
Regl sen değil dir 3 de yiyin acıktım o şekilde saldırdım galiba
Tam doymamış da olabilirsin sabah sanki reçelde vardı senin menünde kan şekerini dalgalandırıp açıktırmış olabilir

Günaydın Kızlar. Güzel bir hafta olur inşallah. Dün bayağ bir yoğundum. Güz temizliği yaptım, camlar, kapılar, halıları filan değiştirdim e bide işin içine aşure yapmak girince çok yoruldum. Hiç menü yazacak halim yoktu.
Dün:
Sabah 11:30 bir biber kızartması, beyaz peynirli omlet, domates, salatalık, peynir, çay,
Öğlen 15:30 bir kase aşure :) çok güzel olmuştu buarada
Akşam 19:00 patatesli, köfteli yemek fırında yanında da ayranlı çorba, ilerleyen saatlerde küçük bir kase aşure daha yedim itiraf edeyim ama daha önce de dedim her aşure yapıldığında ben diyette oluyordum. doyunca yiyemiyordum bu sefer biraz yiyeyim dedim neyse artık daha yememeye çalışcam.
Buarada ben halen hastayım o yüzden bugün oruç tutamadım. Yarın ile çarşamba günü tutacağım olur dimi. Oruç tutan arkadaşlarımın Rabbim oruçlarını kabul etsin inşallah...

Kızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
Pırasa yemeğinin içine ben biraz bulgur katıyorum gerçi çok da yaptığım söylenemez ama öyle yapıyorum o zamanda yanına ekstra bişi gerekmiyor salata yada cacık tarzı bişi ile iyi oluyor. Ama sen sade yapacaksan yanına yoğurtlu bir şey yapabilirsin semiz otu yoğurtla yada kabak rendele çok az tavada pişir üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor üzerine de ceviz

Evet kabakta var doğruyu diyorsun onu yapabilirim yoğurtla sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…