soğanlı domatesli fırında yaptım çok da güzel olmuştu canım bencede kendine göre yap ve afiyetle ye canım
Ay sorma burada yemek tarifleri yarışması var ya bu ay makarna kategorisinde yarışılıyor nedense canım cekti önceden hep pırasanın yanında makarna yerdim o yüzden onun yanında alternatif aradım sağolsun P PammukPrensess kabak dedi bende unsuz mücver yapıcam fırında yanında yoğurt oh
Geçmiş olsun,,,actifry patlıcanları iyi yapmıyor canım
sürdüm krem
Bu iki gün makarna yapma, çarşamba 69 görebilmek için :)Canım mercimek düşünmüştüm şimdi öğlen içtim sabah pamukprenses kabak demişti evde kabak var unsuz mücver yapıcam fırında aslında aklımdan makarna geçiyor fakat gecen hafta siyez bulguru ve mercimek ve lahmacun tüketmiştim
Evet canım tertemiz oldu eve giriyorum temizlik kokusu geliyor çok güzel. Bayağıdır kirlenmişti ya e bide hastalanınca hiç yapamamıştım çok kirliydi. Evet kabak yoğurtlama yemeğini bende çok seviyorum, evde kemikli et var yapayım gerçi bende hiç sevmem ama zorlada olsa biraz yiyeyimOh ev mis gibi olmuştur ellerine sağlık canım kemik sulu çorba iç banadatevafuk55 demişti sağolsun hemen toplandım şuan dükkandayım
Yani bayağ iş yaptım ama bilmiyorum artık eridimi erimedimi ama çarşamba günü kesin artı olcam bu hafta ya çünkü ağız yaralarımdan sonra biraz yemeye başlayınca kendimi tutamıyordum. Ekmek filanda yedim bu hafta neyse artık bu hafta daha dikkat edeceğim sözAllah kabul etsin canım
Ben turp olmadan yemem pırasa ve yoğurt tabi bu de makarna oda sana uymaz
yazın yaptığım marmelat dan yemistim canım galiba öyle oldu
O kadar os yaptiysan erimiştir canım bende yapacağım aşure ama tartidan sonra çarşamba günü
biber ve kabağı harika kızartıyor tavuk kanat ızgarada yapmış gibi oluyorYa bak bilmiyordum biber kızartıyor mu peki
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun,,,
Gayet güzel bir menü afiyet olsun şimdiden.Bende aksama et sote mercimek çorba salata yapmayı düşünüyorum kizlar
Ben 69 rakamını görürsem hiç yapmam belki 68 kg dan sonra olabilirBu iki gün makarna yapma, çarşamba 69 görebilmek için :)
Sonra yaparsın ...
Bu hafta hiç tartılmadın mı ki görmüşsündür sen kesin 69 :)Ben 69 rakamını görürsem hiç yapmam belki 68 kg dan sonra olabilir
İyimiş bende çok severim biber kızartmasını fırında da olmuyor maalesef Karatay usulü var ama hiç denemedim patlıcan ve kabak hep ağır gelmiştir yiyemem birde balık kızartması çok ağır geliyor iyimiş biberi kızartmasıbiber ve kabağı harika kızartıyor tavuk kanat ızgarada yapmış gibi oluyor
Tartıldım -300 grBu hafta hiç tartılmadın mı ki görmüşsündür sen kesin 69 :)
Ben 69 rakamını görürsem hiç yapmam belki 68 kg dan sonra olabilir
Bak hiç aklımda yoktu makarna68 kiloyu makarna ile kutlayalım
Bende merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?