Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Unsuz mücver nasıl yapıyorsun ?
Un olmayınca dağılır diye biliyordum.

Bu iki gün makarna yapma, çarşamba 69 görebilmek için :)
Sonra yaparsın ...

Oh ev mis gibi olmuştur ellerine sağlık canım kemik sulu çorba iç banada tevafuk55 demişti sağolsun hemen toplandım şuan dükkandayım
Evet canım tertemiz oldu eve giriyorum temizlik kokusu geliyor çok güzel. Bayağıdır kirlenmişti ya e bide hastalanınca hiç yapamamıştım çok kirliydi. Evet kabak yoğurtlama yemeğini bende çok seviyorum, evde kemikli et var yapayım gerçi bende hiç sevmem ama zorlada olsa biraz yiyeyim

Yani bayağ iş yaptım ama bilmiyorum artık eridimi erimedimi ama çarşamba günü kesin artı olcam bu hafta ya çünkü ağız yaralarımdan sonra biraz yemeye başlayınca kendimi tutamıyordum. Ekmek filanda yedim bu hafta neyse artık bu hafta daha dikkat edeceğim söz

biber ve kabağı harika kızartıyor tavuk kanat ızgarada yapmış gibi oluyor
İyimiş bende çok severim biber kızartmasını fırında da olmuyor maalesef Karatay usulü var ama hiç denemedim patlıcan ve kabak hep ağır gelmiştir yiyemem birde balık kızartması çok ağır geliyor iyimiş biberi kızartması

Ozel bir durum mu var canim? Gecmisi birazdan okuyacagim yazmissindir belki sebebini. Izinli Yazayım çarşamba gunu bildirim yapacakmissin zaten kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…