Oh ev mis gibi olmuştur ellerine sağlık canım kemik sulu çorba iç banadaGünaydın Kızlar. Güzel bir hafta olur inşallah. Dün bayağ bir yoğundum. Güz temizliği yaptım, camlar, kapılar, halıları filan değiştirdim e bide işin içine aşure yapmak girince çok yoruldum. Hiç menü yazacak halim yoktu.
Dün:
Sabah 11:30 bir biber kızartması, beyaz peynirli omlet, domates, salatalık, peynir, çay,
Öğlen 15:30 bir kase aşure :) çok güzel olmuştu buarada
Akşam 19:00 patatesli, köfteli yemek fırında yanında da ayranlı çorba, ilerleyen saatlerde küçük bir kase aşure daha yedim itiraf edeyim ama daha önce de dedim her aşure yapıldığında ben diyette oluyordum. doyunca yiyemiyordum bu sefer biraz yiyeyim dedim neyse artık daha yememeye çalışcam.
Buarada ben halen hastayım o yüzden bugün oruç tutamadım. Yarın ile çarşamba günü tutacağım olur dimi. Oruç tutan arkadaşlarımın Rabbim oruçlarını kabul etsin inşallah...
yok canım market tavuğukulkedisi30 canım tavuk gezen tavuksa sote yap şimdi karnıyarık kızartarak yaparsın sen
bugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.
Iyiyim canim sukur ya. Sen nasil oldun?Günaydın canım bugün nasılsın iyi misin afiyet olsun
Allah kabul etsin canimSaol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
Evet kabakta var doğruyu diyorsun onu yapabilirim yoğurtla sağol canım
İyim biraz daha bende salçalı yapıyorum sulu oluyor yanında kabak mücveri yapıcam fikrim değişmezse eşimde yokAllah kabul etsin canim
Iyiyim canim sukur ya. Sen nasil oldun?
Allah kabul etsin canim
Ben pirasa yapinca yaninda baska bir sey yapmiyorum salcali sulu yemek gibi yapiyorum. Yogurt oluyor genelde. Belki corba olabilir valla bilemedim.
Anladım canım o Zaman karnıyarık yap tavuktan iyidiryok canım market tavuğu
kızartarakta yapsam közlesem de ben çok sevmiyorum karnıyarığı eşime yapıcam. içindeki kıymadan yiyorum sadece.
Günaydın canımGünaydın çalışanlara iyi mesailer, calismayanlara tatlı rüyalar
Günaydın canım senin menu komple börek canım afiyet olsun...Günaydın hanımlar
dünkü menümü vereyim bol karbonlu bir gün oldu ama
sabah 11 de 2 dilim kaşarlı börek yarım kase patates salatası zeytin ve çeri domates
arada bir mandalina ve bir muz
akşam 1 ıspanaklı saç börek 2 bardak ayran zeytin
Allah kabul etsin canımbugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.
Bugün ku menu
Sabah 2 dilim ekmek ve sucuk ve kaşar ile tost zeytin şekersiz çay 1 hasli yumurta
Ikindi komşular vardı 1/2kase kısır 1 kurabiye
Aksam yarım palamut fırında salata yarım dilim ekmek
1 avuç çekirdek
Allah kabul etsin canımSaol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
Ben turp olmadan yemem pırasa ve yoğurt tabi bu de makarna oda sana uymazKızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
yazın yaptığım marmelat dan yemistim canım galiba öyle olduTam doymamış da olabilirsin sabah sanki reçelde vardı senin menünde kan şekerini dalgalandırıp açıktırmış olabilir
O kadar os yaptiysan erimiştir canım bende yapacağım aşure ama tartidan sonra çarşamba günüGünaydın Kızlar. Güzel bir hafta olur inşallah. Dün bayağ bir yoğundum. Güz temizliği yaptım, camlar, kapılar, halıları filan değiştirdim e bide işin içine aşure yapmak girince çok yoruldum. Hiç menü yazacak halim yoktu.
Dün:
Sabah 11:30 bir biber kızartması, beyaz peynirli omlet, domates, salatalık, peynir, çay,
Öğlen 15:30 bir kase aşure :) çok güzel olmuştu buarada
Akşam 19:00 patatesli, köfteli yemek fırında yanında da ayranlı çorba, ilerleyen saatlerde küçük bir kase aşure daha yedim itiraf edeyim ama daha önce de dedim her aşure yapıldığında ben diyette oluyordum. doyunca yiyemiyordum bu sefer biraz yiyeyim dedim neyse artık daha yememeye çalışcam.
Buarada ben halen hastayım o yüzden bugün oruç tutamadım. Yarın ile çarşamba günü tutacağım olur dimi. Oruç tutan arkadaşlarımın Rabbim oruçlarını kabul etsin inşallah...
soğanlı domatesli fırında yaptım çok da güzel olmuştu canım bencede kendine göre yap ve afiyetle ye canımBenimde canım palamut istiyor.
Ancak evdekiler sevmiyor. Bende bana ayrı, onlara ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
Çarşamb akşam saedece kendime yetecek kadar yapmayı düşünüyorum.
Ay sorma burada yemek tarifleri yarışması var ya bu ay makarna kategorisinde yarışılıyor nedense canım cekti önceden hep pırasanın yanında makarna yerdim o yüzden onun yanında alternatif aradım sağolsun P PammukPrensess kabak dedi bende unsuz mücver yapıcam fırında yanında yoğurt ohAllah kabul etsin canım
Ben turp olmadan yemem pırasa ve yoğurt tabi bu de makarna oda sana uymaz
yazın yaptığım marmelat dan yemistim canım galiba öyle oldu
O kadar os yaptiysan erimiştir canım bende yapacağım aşure ama tartidan sonra çarşamba günü
Sende Çarşamba günü balık günü yap canım bende Cuma günü fırında sardalya partisi var ablamda orada yemeyi düşünüyorumBenimde canım palamut istiyor.
Ancak evdekiler sevmiyor. Bende bana ayrı, onlara ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
Çarşamb akşam saedece kendime yetecek kadar yapmayı düşünüyorum.
Güzel menü afiyet olsunBende aksama et sote mercimek çorba salata yapmayı düşünüyorum kizlar
teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canim
Iyiyim canim sukur ya. Sen nasil oldun?
Allah kabul etsin canim
Ben pirasa yapinca yaninda baska bir sey yapmiyorum salcali sulu yemek gibi yapiyorum. Yogurt oluyor genelde. Belki corba olabilir valla bilemedim.
öğlen kızarttım patlıcanları. elime yağ sıçradı kızardı kabardı fena olduAnladım canım o Zaman karnıyarık yap tavuktan iyidir
evet pazar günü toplu katliam var bizim evdeGünaydın canım
Günaydın canım senin menu komple börek canım afiyet olsun...
canım ıspanaklı börek çekti
Allah kabul etsin canım
Senin actfry yok muydu Canım onda yapsaydın keşke geçmiş olsun hametan yanık kremi sürteşekkür ederim canım
öğlen kızarttım patlıcanları. elime yağ sıçradı kızardı kabardı fena oldu
evet pazar günü toplu katliam var bizim evde
napıyım canım hafta içi her istediklerini yapamıyorum pazarı serbest bıraktım
actifry patlıcanları iyi yapmıyor canımSenin actfry yok muydu Canım onda yapsaydın keşke geçmiş olsun hametan yanık kremi sür
Ya bak bilmiyordum biber kızartıyor mu pekiactifry patlıcanları iyi yapmıyor canım
sürdüm krem
Kızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
Canım mercimek düşünmüştüm şimdi öğlen içtim sabah pamukprenses kabak demişti evde kabak var unsuz mücver yapıcam fırında aslında aklımdan makarna geçiyor fakat gecen hafta siyez bulguru ve mercimek ve lahmacun tüketmiştimMis gibi bir çorbaya ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?