Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oh ev mis gibi olmuştur ellerine sağlık canım kemik sulu çorba iç banada tevafuk55 demişti sağolsun hemen toplandım şuan dükkandayım

bugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.

Allah kabul etsin canim

Günaydın canım bugün nasılsın iyi misin afiyet olsun
Iyiyim canim sukur ya. Sen nasil oldun?

Saol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
Allah kabul etsin canim

Evet kabakta var doğruyu diyorsun onu yapabilirim yoğurtla sağol canım

Ben pirasa yapinca yaninda baska bir sey yapmiyorum salcali sulu yemek gibi yapiyorum. Yogurt oluyor genelde. Belki corba olabilir valla bilemedim.

Allah kabul etsin canim

Allah kabul etsin canim

Ben pirasa yapinca yaninda baska bir sey yapmiyorum salcali sulu yemek gibi yapiyorum. Yogurt oluyor genelde. Belki corba olabilir valla bilemedim.
İyim biraz daha bende salçalı yapıyorum sulu oluyor yanında kabak mücveri yapıcam fikrim değişmezse eşimde yok

Günaydın çalışanlara iyi mesailer, calismayanlara tatlı rüyalar
Günaydın canım

Günaydın canım senin menu komple börek canım afiyet olsun...
canım ıspanaklı börek çekti
bugün niyetlendim yarınla beraber inşallah Allahım kabul eder. Akşam çok kaçırdığım için sahur yapmadım gece kalkıp su içip yattım.
Niyetlenen arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım

Benimde canım palamut istiyor.
Ancak evdekiler sevmiyor. Bende bana ayrı, onlara ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
Çarşamb akşam saedece kendime yetecek kadar yapmayı düşünüyorum.

Saol canım bende niyetlendim sadece su içtim Rabbim cumlemizin orucunu niyetini kabul eder insallah
Allah kabul etsin canım
Kızlar akşama ne yapacaksınız ben zeytinyağlı pırasa yapıcam yanına ne yapabilirim fikri olan var mı
Ben turp olmadan yemem pırasa ve yoğurt tabi bu de makarna oda sana uymaz

Tam doymamış da olabilirsin sabah sanki reçelde vardı senin menünde kan şekerini dalgalandırıp açıktırmış olabilir
yazın yaptığım marmelat dan yemistim canım galiba öyle oldu

O kadar os yaptiysan erimiştir canım bende yapacağım aşure ama tartidan sonra çarşamba günü

Ancak evdekiler sevmiyor. Bende bana ayrı, onlara ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
soğanlı domatesli fırında yaptım çok da güzel olmuştu canım bencede kendine göre yap ve afiyetle ye canım

Ay sorma burada yemek tarifleri yarışması var ya bu ay makarna kategorisinde yarışılıyor nedense canım cekti önceden hep pırasanın yanında makarna yerdim o yüzden onun yanında alternatif aradım sağolsun P PammukPrensess kabak dedi bende unsuz mücver yapıcam fırında yanında yoğurt oh

Sende Çarşamba günü balık günü yap canım bende Cuma günü fırında sardalya partisi var ablamda orada yemeyi düşünüyorum

Allah kabul etsin canim

Allah kabul etsin canim

teşekkür ederim canım
Anladım canım o Zaman karnıyarık yap tavuktan iyidir
öğlen kızarttım patlıcanları. elime yağ sıçradı kızardı kabardı fena oldu
Günaydın canım

Günaydın canım senin menu komple börek canım afiyet olsun...
canım ıspanaklı börek çekti

Allah kabul etsin canım
evet pazar günü toplu katliam var bizim evde
napıyım canım hafta içi her istediklerini yapamıyorum pazarı serbest bıraktım

Senin actfry yok muydu Canım onda yapsaydın keşke geçmiş olsun hametan yanık kremi sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…