Bak hiç aklımda yoktu makarnayersem insülin direnci başa sarar aman olsun kırk yılda bir burada ki tarifi yaparım kk da ki tarif şuan yarışma makarna üstüne gördün mü bir bak istersen
Vilma 37 seni mi kırıcam kız yapıcam buradaki o tarifi tabi 1 tabak yerim peşinen söyleyeyim sizlere 2 sene olmuştur makarna yemeyeli yanlış hatırlamıyorsam
İyiyiz canım sen nasılsın bende ya Doğum günü kutluyor yada kışlık yapıyorSelam kizlar kusura bakmayin onceki gunden beri faturam odenmedi esime bırakınca böyle oluyor
Bugun kendim hallettim cok sukur. Nasılsıniz nasil gidiyor?
Ben buradayım canım saat 17.00 gelmesine bekliyorum dükkanı kapatıp spora gideceğimBugün herkes çok yoğun galiba :)
Nerelerdesiniz kızlar ? :)
Bende bir zamanlar ekmeğin içinde yerdim o kadar seviyordum yaniMakarnada gerçekten güzel oluyor.
Biz ailecek makarna aşığıyız
Yemek derdine düştüm ben öyle aciktim ki neler yerim allah bilirBugün herkes çok yoğun galiba :)
Nerelerdesiniz kızlar ? :)
Kolay gelsin canimKızlar bende kaçtım dükkanı kapatıp spora gideceğim akşama uğrarım
Enfes gorunen ne bende merak ettimKesinlikle
Görmedim kuzumGördün mü
Yemekteyiz benim sofram bölümü var burada bu ay makarna tarifleri yarışıyor konu başlığı tek tencerede burgulu makarnaGörmedim kuzum
Malesef gidemedim çünkü Malezyalı müşteriler geldi sinir oldumKolay gelsin canim
Çok Fazla merak iyi değildir canımEnfes gorunen ne bende merak ettim
Offf bunu yapmayacaktin banaÇok Fazla merak iyi değildir canım
Off supeemis yaaa birde koy usulü erişte spagetti var ona da bayıldım 65 görünce yiyecem bananaeeeeeeeYemekteyiz benim sofram bölümü var burada bu ay makarna tarifleri yarışıyor konu başlığı tek tencerede burgulu makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?