- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Şuan açsın normal öyle çıkman en iyi sonuçların sabah ki sonuçŞimdide 69 kilo çıktım
benimde var uykummm hemde aşırının aşırısı. hayalet gibi geziyorum ortada hiç bi işte yapmadımUykum var hemde aşırı
evde tek olsam ben yemek falan yapmam vallahi iyi yapıyosun senBugün çok sıkıcı bir gün zaten sabah uyanamadım uyumuş kalmışım umarım bugün erken çıkarım rahatça spor yapar evimde yemeğimi yerim
bende 64.9u gördümŞuan açsın normal öyle çıkman en iyi sonuçların sabah ki sonuç
Ne yiyeceğim canım bugün buradaki öğlen menüsü bana uygun değildi aç kalmak istemiyorum çok yanlış bana göreevde tek olsam ben yemek falan yapmam vallahi iyi yapıyosun sen
Bende çay kahve içtim Yen'i bir kitaba başladım kafam almadıbenimde var uykummm hemde aşırının aşırısı. hayalet gibi geziyorum ortada hiç bi işte yapmadım
Ben yogundum canim hic boş kalamiyorum nedense nasilsin yavas yemek isi nasıl gidiyor ?
Vilma 37 canım bizleri kandırıyor kimbilir nerelerde kahvaltı yaptı kimbilir nerelerde brunch yaptı 5 çayı içti kız bu Puantiyeli var ya neyse söylemeyeyim
Mecbur avantaja çevirmeye çalışıyorum.
Haftasonu biraz keyifsizdim zaten full iki gün yattım çok şükür ilerlemeden atlattım.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Canlar iyi geceler..
Fırsat buldukça giriş yapmaya calissamda suan da giremiyorum. Biraz zamana ihtiyacim var bu birkac hafta surebilir carsamba günleri gelip liste yapacagim kizlar yine etiketleme devam edecek ayni sekilde bildirim yapin ama diger konulardaMiyav_su yetkilidir. Simdilik Allah a emanet olun.
Iftar menüsü baya karışık ama canım eltilerim de yemek göndermiş öyle oldu biraz
1.5 kepçe mer. Çorbası 6 tane lahana sarması 1 tane içli köfte (kiymali) 2 tane dünkü et koftesinden 2 bardak ayran 2 uk makarna (yapmıştım tadına baktım ) salata
Dünya yi yemisim ya ben ya
Şimdi sahur yaptım yatıyorum
1 yufka biraz peynir ile gözleme 4 ebedi 3 parça yedim
Bu arada iftardan sonra çayın yanında 1 tane kurabiye yedim onu yazmayı unutmuşum 2 litre ye yakın da su içtim
Ayın 14 u de küçük kızımın doğum günü 1 yaşına girecek ne yapsam acaba die düşünüyorum
Ay ne güzel yerinde olmak vardı erkenden uyumuşsun inşallah bugün bende erkenden uyumak istiyorumBen dün akşam saat dokuz buçukta uyudum ya şaka gibi tabi arada bir kalktım ama iyi uyudum şimdi uykum yok şükür ama biraz acıktım çok değil ama
Günaydın canım nasıl oldun iyi misin inşallah rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?