Ben akşam aç kalınmasına karşıyım Şen'de aç kalıyorsun yanlış metabolizma bozuluyor sonrada insülin direnci ortaya çıkıyor dikkat et insülin direnci olmaDün iftarda çok yedim normalde akşam yemiyorum çünkü akşam yemeği direk artı yapıyo bana
Ben akşam aç kalınmasına karşıyım Şen'de aç kalıyorsun yanlış metabolizma bozuluyor sonrada insülin direnci ortaya çıkıyor dikkat et insülin direnci olmaDün iftarda çok yedim normalde akşam yemiyorum çünkü akşam yemeği direk artı yapıyo bana
amin canım sağolDoğru kusura bakma canım rabbim kabul etsin
Aç kalmasam kilo veremiyorum malesefBen akşam aç kalınmasına karşıyım Şen'de aç kalıyorsun yanlış metabolizma bozuluyor sonrada insülin direnci ortaya çıkıyor dikkat et insülin direnci olma
Aç kalırsan hasta olursun bunuda unutma ne Zamana kadar aç kalırsınAç kalmasam kilo veremiyorum malesef
Gönderseydim belki o hazır gıdalar yerine mis gibi ev yapımı aşure yer ve iştahı kesilirdi artıkNe göndermesi neler yemiş okumadın mı
Allah Razı olsun canımAllah kabul etsin canım
Iftar menüsü baya karışık ama canım eltilerim de yemek göndermiş öyle oldu biraz
1.5 kepçe mer. Çorbası 6 tane lahana sarması 1 tane içli köfte (kiymali) 2 tane dünkü et koftesinden 2 bardak ayran 2 uk makarna (yapmıştım tadına baktım ) salata
Dünya yi yemisim ya ben ya
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinŞimdi sahur yaptım yatıyorum
1 yufka biraz peynir ile gözleme 4 ebedi 3 parça yedim
Bu arada iftardan sonra çayın yanında 1 tane kurabiye yedim onu yazmayı unutmuşum 2 litre ye yakın da su içtim
Ayın 14 u de küçük kızımın doğum günü 1 yaşına girecek ne yapsam acaba die düşünüyorum
Inşallah guzel geçer canım özel bir durum mu varGünaydın kızlar , bugün karışık duygular içindeyim
Şans dileyin bana,
İnşallah bugünüm güzel geçer, güzel haberler alırım.
Afiyet olsun canım aksamla debgelenmisMenümü yazayım, sonrada geçmişi okuyayım.
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: Buğdaylı salata
Ara: 1 mandalina
Akşam : Tarhana Çorbası (kıymalı olduğu için limon sıkamadım, bol acı biber kattım )
Ara: 1 Mandalina
Saol canım yemiş gibi oldumGönderseydim belki o hazır gıdalar yerine mis gibi ev yapımı aşure yer ve iştahı kesilirdi artık
Çok şükür canım daha iyiyimAs canım biz iyiyiz fazlaliklarla başımız dertte onlardan kurtulmaya çalışıyoruz bizde seni cok ozledik sen napiyosun nasılsın kuzum
Amin canım.Evet bak sen biliyorsun Çınar'ı çamlığı esnaf kan ağlıyor her yerde indirimler bilmem neler mağazalar boş rabbim sonumuzu hayır etsin
Oh ne güzel vücudun rahatlamıştırGünaydın kızlaarrr
Dün spor yapınca uyumuş kalmışım 12 ye gelmeden ya sabah da 8 de uyandım esneme hareketlerimi yaptım mükemmel hissediyorum kendimiiii
Aşure günümüz mübarek olsun rabbim evlerimizi bereketlendirsin inşaallahhh
Bak neden artı olucağını biliyorsun o yüzden hiç kafana takma benceGünaydın kızlar
Benim moral yerlerde çünkü regl oldum ve yarın kaçınılmaz sonum arti olacak
Kesinlikle katılıyorum rabbim sonumuzu hayır etsinAmin canım.
Öyle malesef hani yok kriz teğet geçti bilmem ne deniliyor ama teğet falan geçmedi baya da ülkenin tam da ortasından geçti gitti.
Ve esnaf da halk da perişan.
Hem nasıl rahatladı var ya inşallah devamlı hale getiririm bunuOh ne güzel vücudun rahatlamıştır
Bencede değerlendirmelisinHem nasıl rahatladı var ya inşallah devamlı hale getiririm bunu
Zati burada yapacak bi şey yok bu fırsatı değerlendireyim bari dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?