Aynen canım şimdi salondan çıktım birşeyler yiyeceğim toplamda 10 cm incelmem varmış
Sagol canım iç bacaktan 8 cm gitmiş
Muhteşemsin canım
Afiyet olsun canım buğdaylı bir gün olmuşMenümü yazayım, sonrada geçmişi okuyayım.
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: Buğdaylı salata
Ara: 1 mandalina
Akşam : Tarhana Çorbası (kıymalı olduğu için limon sıkamadım, bol acı biber kattım )
Ara: 1 Mandalina
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın Topiğin güzel zarif ince kızları, Güzel bir gün olması dileğiyle diyerek işlere başlayalım bakalım öpüldünüz
Ne göndermesi neler yemiş okumadın mıAy canım kıyamam keşke yakın olsaydık da sana bir kase yollasaydım.
Allah kabul etsin canımEvet farkındayım ama ben aşureyi çok şekerli yapmadım canım zaten çok şekerli şeyleri ben de eşimde sevmiyoruz. Ya ama napayım yapmışım o kadar uğraşmışım her zaman yapılan bir şey de değil çok da seviyorum öğün olarak yiyorum ki ekstra bir fazlalık yaratmasın neyse yarın görücez yediğim aşureler çarşamba bana neler edecek. Bugünde oruç tuttum Allah Kabul ederse okadar yedim orucunu da tutayım dedim
Gündüz yemedin mi canım sen afiyet olsun şuan nasılsıngünaydınlarrrr menumu yazayım
akşam: 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık karnıyarık içi 3 kaşık yumurtalı makarna 4 lokma kavun salata bir mandalina
bir sade kahve
yatana kadar 1,5 litre su içebildim.
Günaydın canım nasıl oldun iyi misin inşallah rabbim gönlüne göre versinGünaydın kızlar , bugün karışık duygular içindeyim
Şans dileyin bana,
İnşallah bugünüm güzel geçer, güzel haberler alırım.
Niyetliydim dün canım bugünde niyetliyim.Gündüz yemedin mi canım sen afiyet olsun şuan nasılsın
Sanada Günaydın canimGeldin mi sen günaydın
Üzgünüm ödem değildir çünkü gecen hafta aç kaldın bu hafta kolayı,çikolataları gömdün homili gırtlak gayet normalSabah tartildim 71 kiloinş odemdir
Doğru kusura bakma canım rabbim kabul etsinNiyetliydim dün canım bugünde niyetliyim.
iyiyim çok şükür sağolasın
2 gün bozdum sadece iki günde iki kilomu alinirÜzgünüm ödem değildir çünkü gecen hafta aç kaldın bu hafta kolayı,çikolataları gömdün homili gırtlak gayet normal
Normal aç kalmıştı dua et 5 kg almadın bu işler böyle malesef2 gün bozdum sadece iki günde iki kilomu alinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?