kızlar 2 cocuk annesiyim..
30 yasindayım ..
80 kiloyum..
siskoyum
55 civariydim evlenirken dogumlarda sistim
bi ara 68 e inmistim
malesef koruyamadim
@puantiyeli_kelebek
papatya1994 eger ceza olursa bugünden başlasın bende bugün eve gidince domatesli makarna yapmayı düşünüyorum verin bana ceza bugün niyetim bozuk kızlar canımda sıkıntılı burayada yazıyorum MAKARNA siğaram yok içkim yok tatlı yok hayatımda bari makarna yapayım diyorum bir tabak yemek hedefim
Hoşgeldin :)
Sen hariç güzel bayanben hakkettim zaten canım sıkın moralim bozuk gerçekten makarna yapıcam
plateside sevdim
hosbulduuummins canım hepimiz umarim en kisa surede ulasiriz hedeflerimize
Ye canım bende öğlen kadın köftesi yedimpapatya1994 eger ceza olursa bugünden başlasın bende bugün eve gidince domatesli makarna yapmayı düşünüyorum verin bana ceza bugün niyetim bozuk kızlar canımda sıkıntılı burayada yazıyorum MAKARNA siğaram yok içkim yok tatlı yok hayatımda bari makarna yapayım diyorum bir tabak yemek hedefim
takma canım kafanaİş güç sinir stres diyelim genel olarak zaten kaç gündür canım çekiyor iki sene olmuştur yemeyeli
yapan yok daha herhalde yoksa komşulardan gelirdi. Gelirse bugün akşam yemeği yerine yerimYe canım bugün herkes serbest kızlar ama yarın devam sağlıklı beslenmeye
aslında tembelin önde gideniyimdir ama sevdim sporu zaten yürüyüşü çok severim. yürürken kafamdaki herşeyi yola döküyorum gibi oluyor sanki.Senin spora yatkınlığın var alaşılan.
Ne kadar güzel
İlk defa ev yapımı turşunun zararlı olduğunu duydum aslında zararlı olan hazır turşularAnnem de denedi onun kide olmadı.
Kayınvalidem kendi isterse yapar. Turşunun zararlı olduğuna inanıyor o yüzden yapmıyor. İkna etmek mümkün değil. Uğraşmıyorum.
Sana her gün serbest yediklerini saydırma banaBirisi bugün hersey serbestmi dedi
Sağol canım benim uzun aradan sonra ilk kaçamağım ve uzun zamandır makarna yemiyordumAfiyet olsun canım...
Keyifle ye makarnanı, sen dengelemeyi çok güzel başarıyorsun.
İş özel herşey karıştı bu sıralar of ki of bunalıma gireceğimCanım neden moralin bozuk ? İş konusu mu ?
İnşallah çok kısa sürede hayırlısı ile sıkıntıların yok olur
Alkol yonunden rahatim şükür haram olduğu için hiç yanına bile yaklasmamisim benim alkolumde kolaSana her gün serbest yediklerini saydırma banaşeker ilacı kullanmasan aslında alkol tüketirdim fakat hem ilaç hemde içinde şeker var o yüzden en masum gıda makarnayı kestirdim gözüme
Onunda alkolden kalır yanı yok canım alkol niye haram vücudumuza zarar verdiği için kolada aynı zararlar var üzgünümAlkol yonunden rahatim şükür haram olduğu için hiç yanına bile yaklasmamisim benim alkolumde kola
:) öyle mi ben hiç duymadım bir zararını sadece bazılarına yaramıyor diye biliyorum. E zaten herşeyin fazlası zarar abartmamak lazım dimiAnnem de denedi onun kide olmadı.
Kayınvalidem kendi isterse yapar. Turşunun zararlı olduğuna inanıyor o yüzden yapmıyor. İkna etmek mümkün değil. Uğraşmıyorum.
Sade Türk kahvesi iç yanında varsa kuru kayısı yada kuru incirKalkıp bi kahve icicem yine tatlı krizim tuttu
Zararlı olan hazır turşu ev yapımı turşuda probiyotik var bağırsaklar için faydalı:) öyle mi ben hiç duymadım bir zararını sadece bazılarına yaramıyor diye biliyorum. E zaten herşeyin fazlası zarar abartmamak lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?