Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım...
Keyifle ye makarnanı, sen dengelemeyi çok güzel başarıyorsun.

Ye canım bende öğlen kadın köftesi yedim

İş güç sinir stres diyelim genel olarak zaten kaç gündür canım çekiyor iki sene olmuştur yemeyeli
takma canım kafana
ye boşver bi kereden bişey olmaz
Ye canım bugün herkes serbest kızlar ama yarın devam sağlıklı beslenmeye
yapan yok daha herhalde yoksa komşulardan gelirdi. Gelirse bugün akşam yemeği yerine yerim
Senin spora yatkınlığın var alaşılan.
Ne kadar güzel
aslında tembelin önde gideniyimdir ama sevdim sporu zaten yürüyüşü çok severim. yürürken kafamdaki herşeyi yola döküyorum gibi oluyor sanki.
bu aralar işte ve evde o kadar yoğunum sporu da yapamıyorum. dün baya erken yattı çocuklar bende kalkıp azcık yaptım pilates

Sana her gün serbest yediklerini saydırma bana şeker ilacı kullanmasan aslında alkol tüketirdim fakat hem ilaç hemde içinde şeker var o yüzden en masum gıda makarnayı kestirdim gözüme
Alkol yonunden rahatim şükür haram olduğu için hiç yanına bile yaklasmamisim benim alkolumde kola

Annem de denedi onun kide olmadı.
Kayınvalidem kendi isterse yapar. Turşunun zararlı olduğuna inanıyor o yüzden yapmıyor. İkna etmek mümkün değil. Uğraşmıyorum.
:) öyle mi ben hiç duymadım bir zararını sadece bazılarına yaramıyor diye biliyorum. E zaten herşeyin fazlası zarar abartmamak lazım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…