- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Miyav_su Ben şok sen makarna mı yicen. O zaman gerçekten streslisin çünkü geçen Aralık ayına kadar yiyemem diyordun
Aynen öyle yemeği istiyorum tabi eve kadar kararım değişmezseMiyav_su Ben şok sen makarna mı yicen. O zaman gerçekten streslisin çünkü geçen Aralık ayına kadar yiyemem diyordun
Dükkanı kapatıp kargoya gideceğim eşim ceket almış bana onu göndermiş onu alıp sonra marketten makarnayı alıp zaten 3-4 dk haşlayıp soslayıp hüp mideme indirmeyi planlıyorum
İlk defa ev yapımı turşunun zararlı olduğunu duydum aslında zararlı olan hazır turşular
Boşversene afedersin kızma ama cahil eşin nasıl Johnny deep mi benziyorda sana kilo ver diyor ah şu kaynanalar yok muBende ilk defa duydum.:)
Turşu zararlı , ştah açar yeme diyor.
Sanırsam bana kilo ver mesajı veriyor
İş özel herşey karıştı bu sıralar of ki of bunalıma gireceğim
Amin inşallah çok karışık herşey hayatım Allah'ın izniyle en kısa zamanda atlatırız inşallahİnşallah çabuk çözülür canım ...
Sağlıktan ötesi boş, takmamaya çalış.
Böyle diyorum ancak biliyorum İnsanın elinde olmuyor . Allah'ın izniyle hayırlısı ile herşey yoluna girer inşallah.
Boşversene afedersin kızma ama cahil eşin nasıl Johnny deep mi benziyorda sana kilo ver diyor ah şu kaynanalar yok mu
Amin inşallah çok karışık herşey hayatım Allah'ın izniyle en kısa zamanda atlatırız inşallah
Amin inşallah çok karışık herşey hayatım Allah'ın izniyle en kısa zamanda atlatırız inşallah
Valla bize sorarsan Ye Afiyetle Canım. Bunu hak ettin bence biz haftada bir kaç kere yapıyoruz kaçamağı sen iki yılda bir kere yapmışsın çok mu canım sadece sağlığına bir zarar gelmeyecekse yeDükkanı kapatıp kargoya gideceğim eşim ceket almış bana onu göndermiş onu alıp sonra marketten makarnayı alıp zaten 3-4 dk haşlayıp soslayıp hüp mideme indirmeyi planlıyorumyarın artık kaldığım yerden devam yarın ablamlarda balık ziyafeti var
Çok az haşlayıp zaten 1 tabak ancak yerim sağolValla bize sorarsan Ye Afiyetle Canım. Bunu hak ettin bence biz haftada bir kaç kere yapıyoruz kaçamağı sen iki yılda bir kere yapmışsın çok mu canım sadece sağlığına bir zarar gelmeyecekse ye
Hym üzüldüm gerçekten. O da onun terbiyesizliği bence takmamak en iyisiymişBu diğer söylediklerinin yanında hiçbirşey...
Buna gülüp geçiyorum.
En zor günlerimde öyle şeyler yaptı ki anlatamam
Evet Ye canım. Yanına da yoğurt yada salata yap yeÇok az haşlayıp zaten 1 tabak ancak yerim sağol
Hiç el becerim yoktur canım sağol tavsiyen için bir denerim kaybedecek birşey yokDua etmek iyi gelir.
Birde rutin tekrar eden işler stresi azaltıyormuş. Dantel gibi örgü gibi...
Ben tedavi süreci ile birlikte dantel yapmaya başladım. Daha önce elime almışlığım yoktur.
Basit modeller yapıyorum.
Gerçekten işe yarıyor. Belki denemek istersin.
Yoğurt şuan yasak domates soslu yapıcam yanında bol salataEvet Ye canım. Yanına da yoğurt yada salata yap ye
Oh afiyet olsun canım benim menü belli bana hiç sormaBu akşamki yemekleri merak ediyorum bugün ne yapıyorsunuz bayanlar.
Ben etsiz çiğköfte yapcam kayınvalidemler gelcek birde yanına mercimek çorbası
Gerçekten mi Allah görüyor canım hiç canını sıkma olur mu değmezBu diğer söylediklerinin yanında hiçbirşey...
Buna gülüp geçiyorum.
En zor günlerimde öyle şeyler yaptı ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?