- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
hayırdır canımSen hariç güzel bayanben hakkettim zaten canım sıkın moralim bozuk gerçekten makarna yapıcam
hoşgeldin canım gazan mubarek olsunolur canim umarim arkadaslarda kabul eder..
sizinle devam edebilirim burda..
oglusu okula birakmaya kaciyorum
yap kuzum hakettin@papatya1994 eger ceza olursa bugünden başlasın bende bugün eve gidince domatesli makarna yapmayı düşünüyorum verin bana cezabugün niyetim bozuk kızlar canımda sıkıntılı burayada yazıyorum MAKARNA siğaram yok içkim yok tatlı yok hayatımda bari makarna yapayım diyorum bir tabak yemek hedefim
ay dün komşu aşure göndermiş minnacık bi kase tadına bile bakamadan benim minik oburcuk yemişEmin misin ben koyarım ceza sorun değil herkes isterse ceza verelim uyar
plateside sevdimÇok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özelliklekulkedisi30 jilllian ile Harika esnek ve sıkılaşma kazandı tavsiye ederim bende dün Yeni bir program ögrendim adı hiit cardio 20 dk sürüyor fakat 2 saatlik yürüyüşe eş değer pazar günü yapmayı planlıyor istersen sende katıl kızlardan sadece @didemdefne evet dedi ben grubun kaplumbağasıyım canım zor kilo veriyorum sağolsunlar beni idare ediyorlar
Var Tabiki nişastalı onun yerine yeşil mercimek salatası yeben dün bişi yapıp yedim ama zaten..hala midem bulanıyor..böö
aksama kucuk bi patatesle salata yapcaktım..mahsuru var mı?
İş güç sinir stres diyelim genel olarak zaten kaç gündür canım çekiyor iki sene olmuştur yemeyelihayırdır canım
Slm kızlar iste bundan bahsediyordum bugun liste yapmam gerekiyordu degil mi sabah size yazdigim andan itibaren bi daha musait olamadım kendim icin birsey yaparak başladım yurudum. Sozde kitap okuyacaktim ozel islerimi yapacaktim. Ama ne oldu 3 posta misafir ağırladım iki ev temizledim inanin yaptığım işleri anlatmakla bitiremem nasil olacak ne zaman bitecek bu derdim bilmiyorum anlamiyorum basim çatliyor suan belim kopuyor.
Yarin yaparim listeyi insallah
Ben sarımsaklı ,domatesli acı pul biberli yapıcam @puantiyeli_kelebek sağolsun biraz sos ekle dedi beni baştan çıkardıyap kuzum hakettin
makarnayı çok severim akşam yaptım bol salçalı yumurtalı bi tencere yaptım bitti herkes çok seviyo evde
Ye canım bugün herkes serbest kızlar ama yarın devam sağlıklı beslenmeyeay dün komşu aşure göndermiş minnacık bi kase tadına bile bakamadan benim minik oburcuk yemiş
çok canım istiyo ya çok özledim
Ben onceki gunlere göre duzelttim canim ama arada unuttugum oluyor malesef. Yemegin sonunda aklima geldigi de oluyor :))
Eki Görüntüle 1897206 Yen'i okuduğum kitaptan alıntı Prof.metin özatanın glisemik indeks kitabı biliyorsunuz ben glisemik indeks+Karatay ve taş devri yapıyorum aslında hepsi aynı sayılır
Dun akşam isyan ettim kendisine ama yapmaaa ben sana yap mi diyorum diyor :) beni hiç böyle birseye zorlamadi gercekten bendeki cevre toplum ve vicdan baskisi ve ben yapmazsam kimse yapmaz o sistemi oturttum cok sukur dönüşümlü yapıyoruz. Ama haftada iki defa yapıyorum bana ağır geliyor ustune beklenmeyen misafir eklenince yemegi cayi mahvediyor beni
Herkese oncelikle merhaba... Topiginizi okudum suanda katilimci alinmayacakmis sanirim ancak ben de araniza katilmak istiyorum eger kontenjan boslugunuz olursa beni araniza alir misiniz?
Yasim 29 ,Kg:85 ,19 aylik kizim var .Daha once 90 kgdan 80 dustum bu site sayesinde ancak simdi bazi nedenlerden dolayi 85 i gordum malesef ;( ve kendime dur demezsem sonum cok kotu gorunuyor sonuc olarak hedefim olan once 70 sonrada 60 a dusmek istiyorum.Bu uzun yolda bana da destek olursaniz (tabiki ben de size) cok memnun olurum..
12 ekim çarşamba günü dereceye girenler
Haftanin birincisi @didemdefne 1.2kg
Haftanin ikincisikulkedisi30 900 gr
Haftanin üçüncüsü @papatya1994 600 gr
Sondan birinci dereceye giren @miyav_sukendisini tebrik eder başarısının sırrını anlatmasını istiyoruz
Benimde annem yada kayın validem yapıyor ben hiç denemedim yokmu sana yapacsk biri
kızlar sizi takip ediyorum arada...ben miyavsu nun kankisiyim
burada sizlerle olmaktan onur duyacağım
benide alın kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?