Hym üzüldüm gerçekten. O da onun terbiyesizliği bence takmamak en iyisiymiş
Evet Canım ikimizin menüsü bugün tamam. Ama bugün sen herkese serbestsiniz dedin ya dur bakalım bugün neler çıkacak menülerdeOh afiyet olsun canım benim menü belli bana hiç sorma
Aynen üzme kendini buarada senin çocuğun var mıydıŞimdi takmıyorum. O dönemde uyuyamadım , yiyemedim üzüntüden
Zaten zor bir dönemdeydim. Hastanedeydim , daha da fenalaştım
Neyse geçmişte kaldı.
Hiç yani ne varki 1 tabaktaÇok az haşlayıp zaten 1 tabak ancak yerim sağol
Hiç el becerim yoktur canım sağol tavsiyen için bir denerim kaybedecek birşey yok
En çokEvet Canım ikimizin menüsü bugün tamam. Ama bugün sen herkese serbestsiniz dedin ya dur bakalım bugün neler çıkacak menülerde
Bu akşamki yemekleri merak ediyorum bugün ne yapıyorsunuz bayanlar.
Ben etsiz çiğköfte yapcam kayınvalidemler gelcek birde yanına mercimek çorbası
Ben kuru fasulye pirinç pilaviBu akşamki yemekleri merak ediyorum bugün ne yapıyorsunuz bayanlar.
Ben etsiz çiğköfte yapcam kayınvalidemler gelcek birde yanına mercimek çorbası
Aynen üzme kendini buarada senin çocuğun var mıydı
Bu fırsat 40 yılda bir geldi sana hadi bakalım değerlendir bugünüHiç yani ne varki 1 tabaktasanki iki kasiktan bahsediyor bırakta fırsat bulmusken sende n intikam alim sende az saplatmiyon bize
Pirinç pilavı çıkar benden kesinEvet Canım ikimizin menüsü bugün tamam. Ama bugün sen herkese serbestsiniz dedin ya dur bakalım bugün neler çıkacak menülerde
Benim yarın ki menüm balık ablamlardaBizde balık var :)
Sağol canım deneyeyim ama ben öyle model filan yapamam çok komik birşey çıkar kesinBende beceriksizimdir.
Düz zincir çekerek kısa atkılar yaptım.
Hem rutin hareket gerçekten kafayı boşaltıyor, o iyi geldi.
Hemde sevdiğim herkese hediye ettim, buda ayrı mutluluk verdi.
Ay kuru fasulye en sevdiğim kuru fasulye mi yapsam kiBen kuru fasulye pirinç pilavi
Ben diyom sen eve gidene kadar makarnadan vazgecersinAy kuru fasulye en sevdiğim kuru fasulye mi yapsam ki
Ben diyom sen eve gidene kadar makarnadan vazgecersin
yine vazcaydıAy kuru fasulye en sevdiğim kuru fasulye mi yapsam ki
Aynen ya bir yandan korkuyorum ya yiyince devamlı eskisi gibi canım ister mi diye artık tadını unuttum ya pirinç pilavı ile garip bir duygu boşluğu oldu bendeyine vazcaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?