O dediğin doğru evde işlerim olmasa affetmem bilirsin yarın ablamdayım ctesi pazar salın kapalı inşallah pazar akşamı evde sonraki günler salonda olurum bende spora 3 yılımı verdim yakında dünya şampiyonluk yarışında yarışırım artıkBoşver canım takma kafaya bütün erkekler aynı keşke sporuna gitseydin spor da çok güzel stres atıyor insan bencegeçen yıl 3 ay gittim ya ordan biliyorum
Canım kolaların içinde az bir miktarda alkolde bulunuyormuş.Kimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdim
Yok canım böbreklerin iyi çalışıyor maşallah diyelimGün içinde bir litre suyumu içtim bu arada... İki litreye tamamlıcqm ama bu sefer wc den çıkmayacağım... O an için yarım bardak su dahi içsem hemen wc ye koşuyorum... Vücuttaki ödemden dolayı mıdır acaba
Sağol canım benim çok istediğim bir ceketi almışBalık çok güzel yarın kardeşim gelecek söyleyeyim de alsın c.tesi yapayım bende
Esin de süpriz yapmış çok şanslısın canim
DiyelimYok canım böbreklerin iyi çalışıyor maşallah diyelim
Harikasıncanım günlük yürüyüşlere çıkacağım. En az bir saat en fazla bir buçuk saat olmak kaydıyla... Akşam 7 den sonra yememeye özen göstereceğim...ara öğünlerimi atlamak yok... Ara öğünler fındık ceviz kayısı bunlar yoksa yoğurt ayran gibi beni biraz daha idare edebilir şeyleri kullanacağım. Çikolataya bayılırdım hemen hemen 4-5 aydır çikolata zaafiyetimi dizginlemiş bulunmaktayım.. :)
Hemen fazla yapma yavaş yavaş artır canım benim buraya yazarsan seni gruba dahil ederim haberin olsun sende cevher görüyorum bu aralar benimki de dahil olmak üzere söndü deDiyelimBen şimdi gaza geldim... Bu akşamdan itibaren mekiklere de başlayayım hem vucudunda sıkılaşması için.. 5 mekikle başlarım artıkın :)
Harikasınpapatya1994 duydun mu çikolatayı bırakmış örnek al
Aç kalıyor zayıflıyor sonra tekrar alıyorsun bir döngü içinde dönüyor duruyorsun@miyavsu aç kalıyorsun diyosunya ben 6 yıldır çok denedim vucudumu biliyorum aç kalmadan malesef gram kilo veremiyorum
Aranıza taze kan geldi... Hadi toparlanın bakimHemen fazla yapma yavaş yavaş artır canım benim buraya yazarsan seni gruba dahil ederim haberin olsun sende cevher görüyorum bu aralar benimki de dahil olmak üzere söndü de
O kadarcık kadı kızında da olur bizimtam bırakmadım aslında... Sadece reglimin ilk günü dayanamıyoeum. O kadar. Yoksa normal günlerde evet yemiyorum.
Şimdi bir şey diyeceğim terbiyesiz olucak neyse gelmen iyi oldu cimcime bir zamanlarAranıza taze kan geldi... Hadi toparlanın bakimbeni yalnız bırakmayın
Derken bu detox içecekleri gibimi ben onlara karşıyım canımAslında metabolizmayı hızlandırıcı yiyecekler oluyor onlar araştırılsa belki bir nebze vücut kendini toplar
Aaaa... Olmadı o...O kadarcık kadı kızında da olur bizimpapatya1994 geceleri kinderleri pastaları hüpletiyor bildiğin gibi değil birde kulkedisi30 var o sadece Çarşamba ödül yapıyor ona birşey diyemem çünkü abartmıyor
Yok öyle değil... Ender saraç bi ara sayıyodu galiba yanlış hatırlamıyorsamDerken bu detox içecekleri gibimi ben onlara karşıyım canım
Duydun mu sevgili minik pıtırcıkAaaa... Olmadı o...papatya1994 bak ben hergun paket paket çikolata gömerdim... Taki kendime tarçınlı süt yapıp içmeye başlayıncaya kadar. Tarçın biliyosun şeker direncini dengeliyo. Birde tarçınlı süt adet söktürücü. Ama birkaç hafta kullanmak gerekiyo onun için
O adamıda sevmem ya hoş gözü kaşı ayrı oynuyorYok öyle değil... Ender saraç bi ara sayıyodu galiba yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?