Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Boşver canım takma kafaya bütün erkekler aynı keşke sporuna gitseydin spor da çok güzel stres atıyor insan bence geçen yıl 3 ay gittim ya ordan biliyorum
O dediğin doğru evde işlerim olmasa affetmem bilirsin yarın ablamdayım ctesi pazar salın kapalı inşallah pazar akşamı evde sonraki günler salonda olurum bende spora 3 yılımı verdim yakında dünya şampiyonluk yarışında yarışırım artık

Kimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdim
Canım kolaların içinde az bir miktarda alkolde bulunuyormuş.

Yok canım böbreklerin iyi çalışıyor maşallah diyelim

Harikasın papatya1994 duydun mu çikolatayı bırakmış örnek al

Diyelim Ben şimdi gaza geldim... Bu akşamdan itibaren mekiklere de başlayayım hem vucudunda sıkılaşması için.. 5 mekikle başlarım artıkın :)
Hemen fazla yapma yavaş yavaş artır canım benim buraya yazarsan seni gruba dahil ederim haberin olsun sende cevher görüyorum bu aralar benimki de dahil olmak üzere söndü de

Hemen fazla yapma yavaş yavaş artır canım benim buraya yazarsan seni gruba dahil ederim haberin olsun sende cevher görüyorum bu aralar benimki de dahil olmak üzere söndü de
Aranıza taze kan geldi... Hadi toparlanın bakim beni yalnız bırakmayın

tam bırakmadım aslında... Sadece reglimin ilk günü dayanamıyoeum. O kadar. Yoksa normal günlerde evet yemiyorum.
O kadarcık kadı kızında da olur bizim papatya1994 geceleri kinderleri pastaları hüpletiyor bildiğin gibi değil birde kulkedisi30 var o sadece Çarşamba ödül yapıyor ona birşey diyemem çünkü abartmıyor

Aranıza taze kan geldi... Hadi toparlanın bakim beni yalnız bırakmayın
Şimdi bir şey diyeceğim terbiyesiz olucak neyse gelmen iyi oldu cimcime bir zamanlar koza16 vardı Oda akıllı yaşına göre olgun bir kızdı maşallah Şen'de öylesin spor yönünden tuttum seni

Aaaa... Olmadı o... papatya1994 bak ben hergun paket paket çikolata gömerdim... Taki kendime tarçınlı süt yapıp içmeye başlayıncaya kadar. Tarçın biliyosun şeker direncini dengeliyo. Birde tarçınlı süt adet söktürücü. Ama birkaç hafta kullanmak gerekiyo onun için

Duydun mu sevgili minik pıtırcık papatya1994 bak ne güzel bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…