- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
AhahahaO adamıda sevmem ya hoş gözü kaşı ayrı oynuyoronu yakından tanıma şansına sahibimde 1 ay çalıştığım otelde bize eğitim vermişti kendisi
Yoksa hiç gitmiyor ne yapimAç kalıyor zayıflıyor sonra tekrar alıyorsun bir döngü içinde dönüyor duruyorsun
Anam bana tripte atarmış minik pıtıtcık papatyam sen
Aşk olsun 3 haftadır yememistim oruçlu olunca dayanamadim iftardan sonra yedim sadeceO kadarcık kadı kızında da olur bizimpapatya1994 geceleri kinderleri pastaları hüpletiyor bildiğin gibi değil birde @kulkedisi30 var o sadece Çarşamba ödül yapıyor ona birşey diyemem çünkü abartmıyor
Ben 2005 senesinden bahsediyorum ben o zamanlar çıtı pıtı çiçek gibi bir kızdım lakabım ceylandı sekiyordum oteldeAhahaha55 yaşında adam.gerçi beklerimde ondan.
Aşk olsun 3 haftadır yememistim oruçlu olunca dayanamadim iftardan sonra yedim sadece
Ay ne güzel doğal probiyotik almışsın evet ondandır iyi gelmiştir sana eğer çok gidiyorsan haşlanmış patates ye hemen kesilirYa miyavsu öğlen yediğim turşu susbiberide vardı acıydi ayıptır söylemesi 1 saat içinde 3 kere lavaboya kostum ondanmi acabakarnimda agriyo
Bakalım Çarşamba gününe daha çok var pıtıtcık papatyam1.5 kilo gitti bence benden
aynen bu kesinCanım kolaların içinde az bir miktarda alkolde bulunuyormuş.
Yok ya gece gece patates yemem Tokum zaten artık idare etcem ne yapimAy ne güzel doğal probiyotik almışsın evet ondandır iyi gelmiştir sana eğer çok gidiyorsan haşlanmış patates ye hemen kesilir
Canım acı iştahı keser biraz.Ya miyavsu öğlen yediğim turşu susbiberide vardı acıydi ayıptır söylemesi 1 saat içinde 3 kere lavaboya kostum ondanmi acabakarnimda agriyo
Bizde de tam tersini derler acı iştah açar derler :))Canım acı iştahı keser biraz.
Evet benimde iştahımı acar ki ben çok acı yiyen bir insanımBizde de tam tersini derler acı iştah açar derler :))
Spor salonunda bangır bangır çalıyorlar nefret ediyorum o yüksek sesden malesefBu arada arkadaşlar ben en başından beri okumadım sayfaları. O yüzden diyeceğim söylendi mi bilmiyorum... Spor yaparken müzik dinlemek haraket kabiliyetimiz daha da arttırıyormuş...
Acı biber hele... Doktorlarda söylüyor kırmızı acı biber iştahı keser diye...Bizde de tam tersini derler acı iştah açar derler :))
Çok faydalı turşu ne güzel annenin ellerine sağlık benimde ablam yaptı turşu yarın geliyor eveAnnem yapıyo turşuyu kendi urettigi sus biberi hitayla yapıyo hita almistimda dur soyleyim sus biber tursusuda yapsın bana lavaboya çıkmak iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?