Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canim senin ilk haftan sanirim
bence sen 1. olursun eger dikkat edersen gercekten..
eksimize bakacagiz hemde aramzda sadece 1kg var
Aynen katılıyorum. İlk başlangıçta fazla kilo verildiği doğrudur bunun birazı da ödem olsada tartıda eksiyi görmek çok güzel oluyor. Ben bir türlü 72 göremedim ya üç haftadır 73 lerde geziniyorum. Gerçi bayağ kaçamak yapıyorum itirf ederim.

Evet bu hafta pazar günü sınav benimde eşim girecek ordan biliyorum. Bir gir bakta nerede gireceğini gör en azından sınav yerini
uff yine uzaga vermisler beni..gir bak Miyav_su sinav giris kagidini cikarmayi unutma
bi yandan da sınav aciklanmasıni bekliyorum

Miyav_su Nasıl oldun tatlım iyisin dimi artık. Buarada 36 beden giyiyorsan artık neyin peşindesin kızım. 0 Beden mi olmak amacın :)
İyi diyelim iyi olsun uykumu güzel almadım ya canım alt bedenim 38 fakat bel kısmı bol oluyor üst bedenim 36 beden sıfır beden olmak istemem ya altımda 36 beden olsun bırakayım diyorum tartı da fark yok kıyafetlerde var daha dün birisi dedi yeter iyice küçüldün çocuk gibi oldun diyeyanlız benim alt karın problemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…