Amin inşallah canım tabi ben hemen eve gitmezsem uyumak için
Gorumcek gelcek aksama hazırlık yapiyom bugün çok ekmek tukettim
canim senin ilk haftan sanirimAhahshuarışın kaybedeni belli o da ben 81 kiloylan
bende bende girecegim ..calismamis olsamdaBaşlangıç için iyi canım... Pazar günü kpss ye gireceğim şu bir iki haftadır kolalar cipsler popcornlar hak getire. O yüzden :)
güle güle giy canımOldu canım çok güzel bir ceket yazlık keten mavi çizgili
Ya aslında bilinen şeylerde... Ben yinede tekrar ettim sadece. Ve soruları oluyo konulsrın ardından. :)bende bende girecegim ..calismamis olsamda
Bakalım görelim :)canim senin ilk haftan sanirim
bence sen 1. olursun eger dikkat edersen gercekten..
eksimize bakacagiz hemde aramzda sadece 1kg var
Bu gidişle öyle olucakgüle güle giy canım
yalnız yaza kadar içinde iyice kaybolursun sen onun ))
Bu pazar mı sınav canım sanki bende girecektim çok ilgi ve alakam var ya sınavaYa aslında bilinen şeylerde... Ben yinede tekrar ettim sadece. Ve soruları oluyo konulsrın ardından. :)
güle güle giy canımOldu canım çok güzel bir ceket yazlık keten mavi çizgili
Aynen katılıyorum. İlk başlangıçta fazla kilo verildiği doğrudur bunun birazı da ödem olsada tartıda eksiyi görmek çok güzel oluyor. Ben bir türlü 72 göremedim ya üç haftadır 73 lerde geziniyorum. Gerçi bayağ kaçamak yapıyorum itirf ederim.canim senin ilk haftan sanirim
bence sen 1. olursun eger dikkat edersen gercekten..
eksimize bakacagiz hemde aramzda sadece 1kg var
Evet bu hafta pazar günü sınav benimde eşim girecek ordan biliyorum. Bir gir bakta nerede gireceğini gör en azından sınav yeriniBu pazar mı sınav canım sanki bende girecektim çok ilgi ve alakam var ya sınavaeşim zorla yatırdı parayı
bu pazar evet (( bakalım bende senden farksızımBu pazar mı sınav canım sanki bende girecektim çok ilgi ve alakam var ya sınavaeşim zorla yatırdı parayı
Evet canım bu pazarBu pazar mı sınav canım sanki bende girecektim çok ilgi ve alakam var ya sınavaeşim zorla yatırdı parayı
uff yine uzaga vermisler beni..gir bakEvet bu hafta pazar günü sınav benimde eşim girecek ordan biliyorum. Bir gir bakta nerede gireceğini gör en azından sınav yerini
İyi diyelim iyi olsun uykumu güzel almadım ya canım alt bedenim 38 fakat bel kısmı bol oluyor üst bedenim 36 bedenMiyav_su Nasıl oldun tatlım iyisin dimi artık. Buarada 36 beden giyiyorsan artık neyin peşindesin kızım. 0 Beden mi olmak amacın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?