Anam neler yiyorsun senBaşlangıç için iyi canım... Pazar günü kpss ye gireceğim şu bir iki haftadır kolalar cipsler popcornlar hak getire. O yüzden :)
Bıraktım bıraktım 4-5 gün oldu canım :)Anam neler yiyorsun senonları bırakmanı tavsiye ederim
Allah korusun yavrularımızı çok tehlikeli bir zamanda yaşıyoruzO daha çok tehlikeli bencede alma ya ay gecen sosyal medyada vardı tövbe yarrabim süphancı kaynıyor ortalık ya birde erkek çocuğuna yazmışlar çok tehlikeli birde çocuklarının resmini paylaşıyorlar yer bildirimi yapıyorlar çocuklarının ayrı hesabı var rabbim korusun
eşimde girece kpssye Allah yardımcınız olsun canımBaşlangıç için iyi canım... Pazar günü kpss ye gireceğim şu bir iki haftadır kolalar cipsler popcornlar hak getire. O yüzden :)
az yedim akşam canım
Onu diyorum bende ben birden makarnaya daldım sen hepsinden az yemişsin harikasınbenimde şuan acayip stresliyim ne oldu bana bilmiyorum hiçbir şey canım çekmiyor umarım akşama yerim
O zaman bende sana rakibim kim Didem'e rakipse bende ona rakip oluyorum otomatik olarak
O ayrı ben seninle sondan birincilik için yarışıyorumBen Didem'e rakip değilim ama sen bana da rakipsin
Malesef ablama gideceğimÜzüldüm canım...
Bugün spora gitme şansın olacak mı ? Stresine iyi gelirdi.
Oldu canım çok güzel bir ceket yazlık keten mavi çizgiliMiyav_su eşinin gönderdiği ceket nasıl oldu canım
O ayrı ben seninle sondan birincilik için yarışıyorum
Malesef ablama gideceğim
Oldu canım çok güzel bir ceket yazlık keten mavi çizgili
Baştaki birincilik ilgimi çekmiyor sondaki güzel oluyor heyecanlıBaştan , sondan fark etmez her türlü birincilik için yarışırım diyorsun
Sağol canım benimGüzel günlerde giy canım
Amin inşallah canım tabi ben hemen eve gitmezsem uyumak içinAblalar candır.
Sohbet , muhabbet, keyfin yerine gelir.
Baştaki birincilik ilgimi çekmiyor sondaki güzel oluyor heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?