Ciddi misiniz siz ana ben hiç hazırlanmadım iki tane üniversite bitirinceEvet canım bu pazar
Dur bakayım aslında girmeye hiç düşünmüyorumuff yine uzaga vermisler beni..gir bakMiyav_su sinav giris kagidini cikarmayi unutma
bi yandan da sınav aciklanmasıni bekliyorum
Canım tartıda aynı olmasının sebebi yağ verip kas alıyı olabilirsin. O da olabilir. Sadece alt katında mekikle halledilemez mi ki?İyi diyelim iyi olsun uykumu güzel almadım ya canım alt bedenim 38 fakat bel kısmı bol oluyor üst bedenim 36 bedensıfır beden olmak istemem ya altımda 36 beden olsun bırakayım diyorum tartı da fark yok kıyafetlerde var daha dün birisi dedi yeter iyice küçüldün çocuk gibi oldun diye yanlız benim alt karın problemli
Dediğin doğru en son kadın Doğuma gittim adetim azaldı diye ben 3 yıldır spor yapıyorum hormon testi yaptı şükür birşey çıkmadı oda dedi yağların kas olmuş diye ben ağırlık sporu yapıyorum bana mekik yasak canım boyun fıtığım var malesefCanım tartıda aynı olmasının sebebi yağ verip kas alıyı olabilirsin. O da olabilir. Sadece alt katında mekikle halledilemez mi ki?
Bir düşüneyim büyük ihtimal girmemMiyav_su gir bi dene şansını ya :)
Tamam canım sende dikkat et cıslardan uzak durben çıkıyorum kızlar haftasonu girmeye çalışacağım giremessem de pazartesi görüşürüz iyi davranın kendinize iyi tatiller
ay masallahCiddi misiniz siz ana ben hiç hazırlanmadım iki tane üniversite bitirinceinsanda birşey göresi gelmiyor
Ciddi misin o zaman benim sınav kaçmışay masallah
yâlniz bu sinav önlisans mezunlari icin
lisans mezunlari icin oldu cok oldu
Hocada gösterdi onu iki kere yaptım bıraktım İnan haftanın 7 günü dükkandayım sabah 05.00 uyanıyorum buradan çıkmam bazen saat 21.00 buluyor spor salonuna gidiyorum bu aralar çok aksattım ben malesefMiyav_su bi hareket daha var onu dene istersen... Yine sırt üstü uzan dizlerini kır 90 derecelik açıyla kendine doğru çek bırak.. Oda işe yarar karın kaslarında
Haziranda oluyo lisansla içinCiddi misin o zaman benim sınav kaçmışçok ilgi ve alakam var ne zaman oldu peki
canım neyden girecektinCiddi misin o zaman benim sınav kaçmışçok ilgi ve alakam var ne zaman oldu peki
Çok olmuş ya eşimde unuttu galiba neyse sağlık olsun zaten gönlüm yoktu sınava Girmeye sanada başarılar canımHaziranda oluyo lisansla için
Evet canım ikiside 4 yıllık biri turizm ve otelcilik 4 yıllık diğeri tarih bölümü 4 yıllıkcanım neyden girecektin
4 yıllık mezunsun değil mi?
temmuz gibiydi sanırım
gecirmissin canim ya..Evet canım ikiside 4 yıllık biri turizm ve otelcilik 4 yıllık diğeri tarih bölümü 4 yıllık
bekliyorum canımSağol canım sana foto atarım
inşallah diyelim :)Tamam canım sende dikkat et cıslardan uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?