Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım tartıda aynı olmasının sebebi yağ verip kas alıyı olabilirsin. O da olabilir. Sadece alt katında mekikle halledilemez mi ki?

Canım tartıda aynı olmasının sebebi yağ verip kas alıyı olabilirsin. O da olabilir. Sadece alt katında mekikle halledilemez mi ki?
Dediğin doğru en son kadın Doğuma gittim adetim azaldı diye ben 3 yıldır spor yapıyorum hormon testi yaptı şükür birşey çıkmadı oda dedi yağların kas olmuş diye ben ağırlık sporu yapıyorum bana mekik yasak canım boyun fıtığım var malesef

Miyav_su bi hareket daha var onu dene istersen... Yine sırt üstü uzan dizlerini kır 90 derecelik açıyla kendine doğru çek bırak.. Oda işe yarar karın kaslarında

Miyav_su bi hareket daha var onu dene istersen... Yine sırt üstü uzan dizlerini kır 90 derecelik açıyla kendine doğru çek bırak.. Oda işe yarar karın kaslarında
Hocada gösterdi onu iki kere yaptım bıraktım İnan haftanın 7 günü dükkandayım sabah 05.00 uyanıyorum buradan çıkmam bazen saat 21.00 buluyor spor salonuna gidiyorum bu aralar çok aksattım ben malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…