GOZLERIM BOZULDU AMA GECMISI BITIRDIM ALINTILARIMI YAPTIM SUKUR :))
HERKESE MERHABALARRR BOL EKSILI BIR HAFTA OLSUN INSALLAHH:))
VALLA KILO VERELIM DE GERISI ONEMLI DEGIL AMA YARIS OLUNCA INSAN BIRAZ HIRS YAPIYO :)
:))
ZATEN PEK BISEY YEMEMISSIN TOSTUN VICDAN AZABINI BOSA CEKMISSIN :)
:))
MOTIVE OLMAK IYIDIR EN GUZELI ERITELIM BIRBIRIMIZI :))yarış fikri olunca bende birden motive oldum :)
sen yaprsın ben yapmazmıyım
Bende yürüyüşe çıkacağım birazdan :)
V
YOK DAHA IYIYIM COK SUKUR
ADACAYI ICIYORUM HASTA OLMAMAK ICIN
BUGUNDE ODEM ATICI CAY YAPCAM ICINE YENCEFIL DE KATICAM OHH MISS HEM SIFA OLUR HEM ODEM ATAR :)
BELKI BILIYOSUNDUR ELMALI CAY ICINDE BOL BAHARAT VAR
BILMIYOSAN TARIF VEREBILIRIM :))
HAFTADA 1 IGNE COK DEGIL MI ACABA MERAK ETTIM
OHH MASALLAH DARISI BENIM BASIMA BIAN ONCE ISLERI BIITIRIP SPOR YAPCAM :))BU HAFTA HERKES YARISIYO :)
GECMIS OLSUN
EN SVDIKLERIMMM :))
AYNEN COK MERAK EDIYORUM CARSAMBA GUNUNU :))
RICA EDERIMM
YOK CNM EV HANIMIYIM
2 COCUGUM VAR OGLUM 5YASINDA KIZIM 10 AYLIK ONLARDAN BULASIYYO :))
EVET DUN DOGUM GUNU VARDI ONUNLA UGRASTIM ANCA BUNLARI YEDIMM
DERECEYE GIRENLERI TEBRIK EDERIM :))
DAHA 6 GUN VAR CANIM ERITIRSINGeç yemeseydim sıkıntı olmayacaktı, hemen tartıya artı olarak yansıdı
Banada bi ara bu ampullerden vermisti geçen yıl demişti küçük bi ekmeğin üstüne kır dok onu ye demişti bende öyle yapıyodum .. malesefki benimde d vitamini ve B12 vitaminim eksikEki Görüntüle 1900448Vilma 37 canım işte bunlar 30 tane iğne verdi dvit akşam eşime gönderdim birde damla verdi bittikçe alıcam dvit seviyemin yüksek olması lazım sonra b12 ler var ilaç ile alıcam
MOTIVE OLMAK IYIDIR EN GUZELI ERITELIM BIRBIRIMIZI :))
Banada bi ara bu ampullerden vermisti geçen yıl demişti küçük bi ekmeğin üstüne kır dok onu ye demişti bende öyle yapıyodum .. malesefki benimde d vitamini ve B12 vitaminim eksik
DAHA 6 GUN VAR CANIM ERITIRSIN
ZATEN SUREKLI YAPACAGIN BISEY DEGIL HAFTADA 1 IKI HAFTADA 1 GUZEL OLUR TADI DA BENIMICIN GUZELNasış bir çay canım, tarifi nasıl , sürekli değil belki arada bir içmek için yapabilirim.
EN HIZLI ISE YARAYAN IGNEİğne yaptırmayımca yükselmiyor, pek işe yaramıyor galiba
EN HIZLI ISE YARAYAN IGNE
BIDE ICNLER VAR AZ ZEYTINYAGI ILE AMPULU KIRIP ZEYTINYAGI ILE KARISTIRIP DIK KAFAYA
BENDE HIC DENEMEDIM HEP IGNE YAPTIRDIMBen öyle içtim ama işe yaramadı
GULE GULE BENDE SON ISLERI HALLEDIM :)Yürüyüşe gidiyorum, sonra da biraz işim var. Görüşürüz ...
En güzeli enjektör ile almak ben çok araştırdım ve birçok doktor enjektör ile kullanılmasından yanaBanada bi ara bu ampullerden vermisti geçen yıl demişti küçük bi ekmeğin üstüne kır dok onu ye demişti bende öyle yapıyodum .. malesefki benimde d vitamini ve B12 vitaminim eksik
İğnede değerlerin arttı değil miBENDE HIC DENEMEDIM HEP IGNE YAPTIRDIM
Bak benimle damla var ayrıca onu o şekilde yapabilirim güzel fikir teşekkür ederimEN HIZLI ISE YARAYAN IGNE
BIDE ICNLER VAR AZ ZEYTINYAGI ILE AMPULU KIRIP ZEYTINYAGI ILE KARISTIRIP DIK KAFAYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?