İşte bu
Öğle arasında yürüyeceğim ilk defa :)
Tamamen yarışmanın verdiği heyecanla yürüyüş yapmaya karar verdim :)
Ha ha evet bu haftaya uygun olsun dedim turbo Fast diye bir animasyon var salyangoz var bir tane yarışlara katılıyor çok güzel tavsiye ederimMiyav_su profil resmin süper , çok beğendim. Bu haftaya da çok uygun, bu hafta herkes süper kilo verecek , motor takmış salyangozlar gibi hızlı :)
Evet canım gideceğim çok aksattımSen bugün spora gidecek misin ?
Evet canım gideceğim çok aksattım
Yapman gereken en doğru şeyi yapmışsın harikasın
Kızlar içim daraldı sabah sabah Çinli müşteriler Türkiye turuna 110 dolara geliyormuş kalitesiz müşteri ya ağlamak istiyorum sabahdan bu yana 10 otobüs geldi ve benim satışım 3 TL burada tartışıyoruz burada turizm gidişi hakkında of daraltı geldi
Kızlar içim daraldı sabah sabah Çinli müşteriler Türkiye turuna 110 dolara geliyormuş kalitesiz müşteri ya ağlamak istiyorum sabahdan bu yana 10 otobüs geldi ve benim satışım 3 TL burada tartışıyoruz burada turizm gidişi hakkında of daraltı geldi
Sabah 7 de burada oluyorum hergün saat 05.00 uyanıyoruz buraya gelmek için acayip stresliyimÜzüldüm canım
Umarım turizm yakında düzelir. O kadar saat , o kadar emek ve karşılığını da alamayınca insan üzülir gerçekten.
Evet kesinlikle canım öyle 15 günlük tur sen Çin'e gitmek iste uçak biletin bile bu kadar değil110 dolara nasıl olur Türkiye turu , onada çok şaştım.
110 dolara gelende burada elini cebine atıp harcama yapmayacak türden turisttir mutemelen.
Eki Görüntüle 1900448Vilma 37 canım işte bunlar 30 tane iğne verdi dvit akşam eşime gönderdim birde damla verdi bittikçe alıcam dvit seviyemin yüksek olması lazım sonra b12 ler var ilaç ile alıcam
Eki Görüntüle 1900448Vilma 37 canım işte bunlar 30 tane iğne verdi dvit akşam eşime gönderdim birde damla verdi bittikçe alıcam dvit seviyemin yüksek olması lazım sonra b12 ler var ilaç ile alıcam
Eki Görüntüle 1900451 Buda egzama kremim hiç çevrenizde kullanan var mı kızlar netten araştırdım biraz
Canım kırıp içmek değilde enjektör olarak kullanırsan çok daha faydalı bunu Canan Karatay ve Ahmet aydın hem fikir canımBana sadece iğne olanı verdi. Onuda sabah zytinyağını içine kırıp iç dedi.
Bende pek işe yaramadı. Bu ayda yaramazsa değiştirir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?