Sabah 7 de burada oluyorum hergün saat 05.00 uyanıyoruz buraya gelmek için acayip stresliyim
Evet kesinlikle canım öyle 15 günlük tur sen Çin'e gitmek iste uçak biletin bile bu kadar değil
Evet kesinlikle canım rabbim yardımcımız olsunÇok haklısın gerçekten, çalışma saatleri çok uzun , yorucu, karşılığı bu olmamalı
Yani canım düşün birde bunlar 110 dolar herşey dahil 15 gün geziyorlarUçak bileti bile en az 500 dolardır.
Canım kırıp içmek değilde enjektör olarak kullanırsan çok daha faydalı bunu Canan Karatay ve Ahmet aydın hem fikir canım
Amin inşallah canımİnşallah işe yarar canım
Yani canım düşün birde bunlar 110 dolar herşey dahil 15 gün geziyorlar
Sor canım iğne olunca hemen kana karışıyor diğer damlayıda günlük çay kaşığı ile alıyorum yüksek olması azla zararlı değil canım araştırKırıp içmek cidden işe yaramıyor
Bende doktoruma sorayım , benimkinide iğneye çevirsin.
Gel birde bizim taraftan yorumla turistişaka gibi gerçekten, çok kızıyorum bu duruma
Sor canım iğne olunca hemen kana karışıyor diğer damlayıda günlük çay kaşığı ile alıyorum yüksek olması azla zararlı değil canım araştır
Gel birde bizim taraftan yorumla turisti
VALLA KILO VERELIM DE GERISI ONEMLI DEGIL AMA YARIS OLUNCA INSAN BIRAZ HIRS YAPIYO :)
Afiyet olsun su az olmuş sadece gerısı güzel
Çok heyecanlı hadi bakalım yılbaşında Kim ne kadar verecek bende sabırsızlıkla izlemedeyim
Ikınızın tarafını birleştirip bir tarif oluşturabildim kafamdaVilma 37 Fırında kızartma fikri çok Iyı ben hızlıca uydurmasyon bir tarif yaptım güzel oldu pırasa bile koydum içine teşekkür ederim canlarım
Iyı akşamlar
O aklıma geldi de pratik olsun diye vazgeçtimteşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım çok güzel ekmek yok
Güzel menü
Zor değil canım istedikten sonra yapabileceğin den eminim
Öğretmen misin bölümün ne canım?
EVET CNM SUYU COGALTMAYA CALISIYORUM AMA HAVADA SOGUK ICESIM GELMIYO PEKÇok güzel dengeli bir menü afiyet olsun. Canım akşam yemekleri saat kaçta ve kaç litre su ictin
Su az olmuş canım. menunün ise maalesef besleyici değeri yok akşam hariç. Afiyet olsun.
INSALLAH ONEMLI BISEY DEGILDIRGünaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım
AYY INSALLAH HAFTAYA ILK 3TE OLURUM :)Eki Görüntüle 1900430
19 ekim çarşamba günü dereceye girenler
1. @Commadante- 1.2kg
2. @papatya1994 800gr
Malesef bu hafta 3. Yok herkes artıda olduğu içingelin haftaya tozu dumana katalım kızlar eskiler havada uçuşsun
CANIM HASTASIN NORMALKızlar dün akşam geç ve kalorili yedim
Akşam üstüne doğru miydem ağrımaya başlamıştı , eve gittiğimde hala çok kötüydü.
İlaç aldım , uyumaya çalıştım , sıcak su torbası koydum hiçbirşey geçirmedi.
Saat 10 doğru geçti ağrı.
Saat 11 gibi aç hissettim , eşimde zaten gripsin halsiz kaldın iyice yemelisin dedi. eynirli tost yapıp getirdi, bende yedim
Kalori olarak dün toplamda az aldım ancak çok geç yediğim için kesin tartıya artı yansır.
Bugün itibariyle artık saat yediden sonra yemeyeceğim.
ZATEN PEK BISEY YEMEMISSIN TOSTUN VICDAN AZABINI BOSA CEKMISSIN :)Dün ki menüm;
Sabah: Peynir, Zeytin, Yeşillik, 1 dlm ekmek
Öğle : BRokoli salatası
Akşam : 1 tost
BEN VARIMM :)@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar
SUPER HEYECANLI BIR HAFTA BIZI BEKLIYO :))Bende bugün başlıyorum tekrardan , zaten bir haftadır pek iyi değilim, menülerime de yansıdı bu durum.
INSALLAH CANIM YETER KI SU 80 LERDEN KURTULAYIM 79.9 A DA RAZIYIM :))Ben 79.9 görsem , çok mutlu olurum ancak bu hızla zor...
İnşallah görürüm. İnşallah sende istediğin gibi 75 görürsün
BOYLE BIRINI HAYATINDAN CIKARMA IMKANIN VARSA CIKAR DERIMCanım arkadaşlar sağolsunlar pat diye cevap verdiler Zaten bu durum benim çok mu hoşuma gidiyor sanki çok mutluyum ben şunu anladım insanlar senin derdin sorunun olunca hoşlarına gidiyor bu bir gerçek
HADI BAKALIMM SUPERSIN :))Önümde altı gün var , asılacağım , sağlıklı beslenme, yediden sonra yemek yok ve yürüyüş
EN GUZELIIIBu kadarla kalsa iyiydi. O kadar çok üzdü anlatamam.
Sonunda konuşmayı kestim. Artık hayatımda yok.
Yıllardır çok terbiyesizlik yaptı. Akraba diye görmezden geldim.
Sonunda şunu anladım ki önemli olan kan bağı değil gönül bağı.
Biri bana değer vermiyor ve üzüyorsa hayatımdan çıkarıyorum.
MASALLAH :)Şuandan itibaren sıfır kacamak , bol hareket :)
INSALLAH SONUCLARIN GUZEL CIKARgeldim kuzum
hastaneye gitmiştim kan verdim geldim değerlerime bakılacak
öğleden sonrada ultrasona giricem
sonuçları falan alıcam karnımı doyurdum anca geldim
YOK DAHA IYIYIM COK SUKURKahvaltıdaki psatayı güzel dengelemişsin.
Bugün nasıl boğazın, umarım grip olmazsın.
HAFTADA 1 IGNE COK DEGIL MI ACABA MERAK ETTIMCanım haftada bir iğne birde günlük damla verdi çay kaşığı ile içeceğim tabi ben tatlı kaşığıyla içtim
OHH MASALLAH DARISI BENIM BASIMA BIAN ONCE ISLERI BIITIRIP SPOR YAPCAM :))BU HAFTA HERKES YARISIYO :)Leslie3mile yapıldı terlendi bi güzel şimdi duş zamanı birazdan bir akrabaya Çaya davetliyiz çocuklarla yemek yer çıkarım kızlar akşama görüşürüz
GECMIS OLSUNben görmedim canım ya pek faydasını
benimki çok başka bir egzama çünkü ancak kortizonlular etki ediyor.
bildiğin kanıyor egzama beliren yerler
EN SVDIKLERIMMM :))Mis gibi sıcak evde , çay, battaniye , film , kitap, missss gibi
AYNEN COK MERAK EDIYORUM CARSAMBA GUNUNU :))Bu hafta topik yıkılacak eksilerden
RICA EDERIMM
Afiyet olsun su az olmuş sadece gerısı güzel
Çok heyecanlı hadi bakalım yılbaşında Kim ne kadar verecek bende sabırsızlıkla izlemedeyim
Ikınızın tarafını birleştirip bir tarif oluşturabildim kafamdaVilma 37 Fırında kızartma fikri çok Iyı ben hızlıca uydurmasyon bir tarif yaptım güzel oldu pırasa bile koydum içine teşekkür ederim canlarım
Iyı akşamlar
O aklıma geldi de pratik olsun diye vazgeçtimteşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım çok güzel ekmek yok
Güzel menü
Zor değil canım istedikten sonra yapabileceğin den eminim
YOK CNM EV HANIMIYIMÖğretmen misin bölümün ne canım?
EVET DUN DOGUM GUNU VARDI ONUNLA UGRASTIM ANCA BUNLARI YEDIMMÇok güzel dengeli bir menü afiyet olsun. Canım akşam yemekleri saat kaçta ve kaç litre su ictin
Su az olmuş canım. menunün ise maalesef besleyici değeri yok akşam hariç. Afiyet olsun.
DERECEYE GIRENLERI TEBRIK EDERIM :))Eki Görüntüle 1900430
19 ekim çarşamba günü dereceye girenler
1. @Commadante- 1.2kg
2. @papatya1994 800gr
Malesef bu hafta 3. Yok herkes artıda olduğu içingelin haftaya tozu dumana katalım kızlar eskiler havada uçuşsun
Leslie3mile yapıldı terlendi bi güzel şimdi duş zamanı birazdan bir akrabaya Çaya davetliyiz çocuklarla yemek yer çıkarım kızlar akşama görüşürüz
Ha ha evet bu haftaya uygun olsun dedim turbo Fast diye bir animasyon var salyangoz var bir tane yarışlara katılıyor çok güzel tavsiye ederim
sen yaprsın ben yapmazmıyım
Bende yürüyüşe çıkacağım birazdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?