Canım sen doktoruna sor ayrıca damla kullanmadan sıkıntı yoksa damla al onu zeytinyağı ile tüketirsin olmaz mıBen öyle içtim ama işe yaramadı
Genelde ben her 6 ayda 1 yapardım o yüzden cok takip etmedim her gidişim de düşük çıkardıİğnede değerlerin arttı değil mi
Çok iyi bende haftalık olucam iğne 30 tane var birde damla bakalım nasıl sonuç çıkacak sonra b12 iğnem var önce günlük sonra haftalık sonra aylık olucak mutlaka bizi bilgilendirinGenelde ben her 6 ayda 1 yapardım o yüzden cok takip etmedim her gidişim de düşük çıkardı
Bu salı iğne yaptık ve bundan sonraki her ay düzenli iğne olcam diye karar aldık doktorla b12 ve d3 eğer tekrar tahlil yaparlar sa artık takip edebilcem haber veririm
Rica ederim :)Bak benimle damla var ayrıca onu o şekilde yapabilirim güzel fikir teşekkür ederim
Bende onu sormak istedim her hafta fazla gelmez mi acabaÇok iyi bende haftalık olucam iğne 30 tane var birde damla bakalım nasıl sonuç çıkacak sonra b12 iğnem var önce günlük sonra haftalık sonra aylık olucak mutlaka bizi bilgilendirin
Ben döndüm de hayırdır birşey Yok değil miMiyav_su döndün mü kuzum
dikkat ediyorum ben bu sabah 78.5 olmustum
kac gündür koşturmacadan yazamadım
yeni eve geldim bi bakayım dedim
Benim çok düşük birde egzama için yüksek olması lazımmışB
Bende onu sormak istedim her hafta fazla gelmez mi acaba
Yada sizde baya baya düşük çıkmıştır değerler
Iyiyim kuzum Şükur evdeyim. Sorunu hallettik. Anladim ki midir beni henüz tam bilemedigi için öyle söyledi ama zamanla anlayacaktir. Hayirlisi olsun.Üzüldüm canım. Umarım sorun cabuk çözülür. Şimdi nasılsın ?
Evet o direk iğne diyor Damla'da var günlük kullanıyorumRica ederim :)
Damla olur mu bilmiyorum
Karatay teyzem damlayı pek sevmiyor:)
Öyle hayırlısı olsun canımIyiyim kuzum Şükur evdeyim. Sorunu hallettik. Anladim ki midir beni henüz tam bilemedigi için öyle söyledi ama zamanla anlayacaktir. Hayirlisi olsun.
Dikkat edelim ona göre kaba sakal olucak artıda olanlar bende dahil@puantiyeli_kelebek eline sağlık canım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenler e bu hafta fire yok
INSALLAH SONUCLARIN GUZEL CIKAR
BENDE SALI GUNU GTTIM SONUCLARI ALDIM
HERAY B12 VE D3 IGNESI VURULCAM
DUSUK CIKTI
BAHARA KADAR DA DEMIR ILACI VERILDI
TROID ILACI 50 MG OMUR BYU KULLANCAKMISIM
BAYA CURUK CIKTIM :))
Iyiyim kuzum Şükur evdeyim. Sorunu hallettik. Anladim ki midir beni henüz tam bilemedigi için öyle söyledi ama zamanla anlayacaktir. Hayirlisi olsun.
Canım sen doktoruna sor ayrıca damla kullanmadan sıkıntı yoksa damla al onu zeytinyağı ile tüketirsin olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?