- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Hiç dikkatimi cekmedi yeni olduğun içinKızlar merhaba... Salı gününden bu yana bana bildiriminiz gelmedi... Hiç etiketlemiyorsunuz da.
Maalesef elimden geldikçe hergun 1 seferde olsa girmeye çalışıyorum ama aktif değilim :/İyiyiz canım sen nasılsın yoksun pek aramızda
Evet yoktu okula geç kalmistimİskender de yağdan ziyade ekmek olmasaydı dicem ama senin diyetine göre ekmek normal ben bi görmedim kahvaltı yok o - puan sadece
Evet sabit kalması almasından kat kat daha iyi canım bunu hepimiz biliyoruzKatılıyorum sadece bu hafta sabit ti oda stresten oldu sanırım nazar boncuğu olsun @Vilma 37
Yani kesinlikle emek verdin yarışma için bende olsam yerim
Dedim herhalde bunlar hiç mesaj filan yazmadılar. Ayrıca kızlar dun tartıldım. Başlangıç 81.4 dü. Dun sabah 80.3 çıktı.
Günaydın canımGünaydın kızlar
hayır tabikide fırında balık ve salata
afiyet olsun canımiyi akşamlarınız olsun ilk menü bende gelsin
Sabah 10:00 bir nescafe bir kayısı cezerye
Öğlen 12:30 bir orta boy tabak maydanozlu limonlu barbunya yemeği yoğurt
Ara bir mandalin bir elma
Akşam 18:00 bir tabak taze fasulye bir bardak ayran havuçlu kara lahana salatası bugün kaçamak yoktu inş gece yatana kadar da olmaz sizi seviyorum
herzamanki gibi harika. afiyet olsun canım. sarmada bulgur yada pirinç olmadığı için istediğin kadar ye harikaBenim menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,yeşillik,zeytin,peynir çiğ kuruyemiş akşam etli kuru fasulye,salata ,taze börülce ,yoğurt ,10 tanede asma yaprağı sarması minikti kızlar etli yeşil mercimekli
Menumu vereyim
Sabah: 2 ceviz içi yarım dilim ekmek
KK peynir 1 has yumurta 3 zeytin
Ara: 1 dilim elma
Öğle: 3 kaşık pilav üstü tavuk, 2 lokma tatlısı, 2 bardak ayran(okulda ikramdi)
Ara: Türk Kahvesi avuç içi kuruyemiş
1 mandalina
Aksam 17.45: 2 servis susuz pırasa yemeği
Yarım tabak antep usulü makarna
3 4 çatal kornison turşu,
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bir dilim bitter
2.5 litre su bitki çayları
(Plan dışı gelişen bir menü oldu ölçülü yemeye çalıştım)
ne yarışması yav ben geçmişi eksik mi okudum?Yani kesinlikle emek verdin yarışma için bende olsam yerim
ne yarışması yav ben geçmişi eksik mi okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?