- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım okullar başladı normal hasta olması
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Sabah 09:30 iki zaytin iki dilim peynir iki dilim ekmek doates salatalık
Öğlen 12:30 melemen ayranlı çorba üç dilim ekmek
Ara üç ceviz üç badem
Akşam 18:00 bir tavuk şiş salata kara lahana turşusu
Afiyet olsun canım güzel menüIyi akşamlar herkese bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta öğle haşlama et mandalina elma akşam 2 dilim ekmek ve karniyarik
Afiyet olsun canım benim menün herzamanki gibi harikaİyi aksamlar menum
Sabah bir haşlanmış yumurta peynir zeytin bir bardak süt
Öğlen ton balıklı salata bir yeşil elma
Aksam bir kase den az taze fasulye ve bol salata
Su 2 litre
Çocukları uyuturken uyumasam spor yapmayı dusunuyorum
Öldüm yorgunluktanKızlar nerdesiniz
iyiyim tatlış hanım =) sen nasılsın hepiniz iyisinizidir inşallahNaber fıstığım
Benim ki kadar kötü değil canım yine deCumartesi menüm :kahvaltıda sucuklu yumurta ,peynir ,akşam lahmacun,söğüş ve su bugün kk kahvaltısı ,akşam arkadaşta 2 minik kase siyez kısırı ,turşu,krep reglimde 2 gün sonra gelecek of patlayacağım birde acayip yüzüm şiş kızlar bu yaptığım kaçamaklardan dolayı çok kötü ya
Evet canım gerçekten de sen o kadar olmasan da baskanla biz çok şımardik dimi @puantiyeli_kelebek canım nolur ikimiz de eski motivasyonumuzu geri kazanalimÖğlen sebze yeseydin ya canım ama gecen haftaya göre menün düzelmiş Şen'de ilerleme var aferin sana bizler nedense geri geri gidiyoruz ben @puantiyeli_kelebek,didemdefne malesef biz şımardık
Ev işi çocuklar bide el işine başladım canım ondan pek ugraayamiyorumdidemdefne nerdesin canım
Anladım canım kolay gelsinEv işi çocuklar bide el işine başladım canım ondan pek ugraayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?