Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hergün diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama ne olursa olsun sporda olucam nerde sabah 05.00 uyanıyorum yok yataktan kalması zor geliyor 07.00 kalkıyorum Paldır küldür yataktan fırlıyorum hazırlanıp minibüse oradan diğer otobüse biniyorum akşam ablama orada Bile fazla oturmuyorum eve geliyor hop yatak acayip oldum ben ya be olucak bilmiyorum bu halim kıZlar akıl verin bana

Müşterileri bile karıştırmaya başladım adam İngilizce soruyor Rusça söylüyorum rusca soruyor İngilizce cevap veriyorum ya bir mutsuzluk bir umutsuzluk bıraksalar akşama kadar yataktan çıkmam sinemada Bile filmde ağladım birde çocuk filmi ağlanacak durum Bile yoktu ortada

162 ben demekki kilo n vucudunun heryerinde fazla belli olmuyor çünkü ben bu kilodan çok rahatsizim
Aynen olabilir. Yani 65 olsam süper olur ancak 70-68 kilo olsamda gayet iyi gözüküyor. Bende regliydim bugün son gün ama yarın kesin artı çıkacam çünkü ne kadar dikkat etsemde ilk zamanlar ki gibi olmuyor

Sende haklısın gidememekle sonuçta çok yoruluyosun dukkanda ve cok erken uyaniyosun bence gidemiyosan oluruna bırak çok takma kafaya

Ruh halin dalgalanmalarda canım pamugunda dediği gibi esindende ayrisin özlem hasrette var ondandir bence

Ya bişi dicem ama hamile filan olabilir misin çünkü bu söylediklerin hep hamilelikte olan şeyler de

Yani senin spor yapman Efso olmuştu artık spora gitmesen bile yürüyordun ama işte çok yaptın sıkıldın heralde

Yani senin spor yapman Efso olmuştu artık spora gitmesen bile yürüyordun ama işte çok yaptın sıkıldın heralde
Yok sıkılmadım da işlerim çok kötü gidiyor dükkanı kurtarmak için evimi ve arabamı sattım ama hiç düzelme Yok birde bugün Antalya'da patlama oldu hemen Rusya'da ve diğer Ülkerde yayınlanmış zaten Ruslar 2 hafta daha gelirde biter ama Çinliler Yen'i başlamıştı sanırım Türkiye yasağı tekrar devreye girer daha yeni bitmişti yasak

kuzum niye öyle oldun sen ya iyi bir durum değil bu
ya hamilesin
yada bir psikoloğa git canım

kız hamilemisin cidden ya başka bi sebep bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…