Âmin inşallah cümlemize canımBence sen eşinden uzaksın bir süredir ondan böyle streslisin. Rabbim biran önce stresimizi ve bu kilolarımızı alsın:)
Aynen ya bende çarşamba günü birinci olcam dedim ama aynen sondan olacam heraldeBende sondan birinciliği göz koydum
162 ben demekki kilo n vucudunun heryerinde fazla belli olmuyor çünkü ben bu kilodan çok rahatsizimBenim boyum 1,63 uzun değilim ama 70 iyi oluyor evlendiğimde 66 kiloydum ben gayet zarif gözüküyordum. Bünyeden bünyeye değişiyor kilonun duruşu bence
Ben +2 kiloBende sondan birinciliği göz koydum
Yok aldırmaz canım paketli gıdalarda ki fıstıklar kilo aldırır çünkü onlar un ile kavruluyor ve içindeki faydalı yağlar zararlı yağlara dönüşüyorMiyav_su kabukluyer fıstığı yiyorum ben iyimi kilo aldirirmi
Ben +2 kiloreglden dolayi tabi
Aynen olabilir. Yani 65 olsam süper olur ancak 70-68 kilo olsamda gayet iyi gözüküyor. Bende regliydim bugün son gün ama yarın kesin artı çıkacam çünkü ne kadar dikkat etsemde ilk zamanlar ki gibi olmuyor162 ben demekki kilo n vucudunun heryerinde fazla belli olmuyor çünkü ben bu kilodan çok rahatsizim
Sende haklısın gidememekle sonuçta çok yoruluyosun dukkanda ve cok erken uyaniyosun bence gidemiyosan oluruna bırak çok takma kafayaHergün diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama ne olursa olsun sporda olucam nerde sabah 05.00 uyanıyorum yok yataktan kalması zor geliyor 07.00 kalkıyorum Paldır küldür yataktan fırlıyorum hazırlanıp minibüse oradan diğer otobüse biniyorum akşam ablama orada Bile fazla oturmuyorum eve geliyor hop yatak acayip oldum ben ya be olucak bilmiyorum bu halim kıZlar akıl verin bana
Ruh halin dalgalanmalarda canım pamugunda dediği gibi esindende ayrisin özlem hasrette var ondandir benceMüşterileri bile karıştırmaya başladım adam İngilizce soruyor Rusça söylüyorum rusca soruyor İngilizce cevap veriyorum ya bir mutsuzluk bir umutsuzluk bıraksalar akşama kadar yataktan çıkmamsinemada Bile filmde ağladım birde çocuk filmi ağlanacak durum Bile yoktu ortada
Ya bişi dicem ama hamile filan olabilir misin çünkü bu söylediklerin hep hamilelikte olan şeyler deMüşterileri bile karıştırmaya başladım adam İngilizce soruyor Rusça söylüyorum rusca soruyor İngilizce cevap veriyorum ya bir mutsuzluk bir umutsuzluk bıraksalar akşama kadar yataktan çıkmamsinemada Bile filmde ağladım birde çocuk filmi ağlanacak durum Bile yoktu ortada
Bende artık öyle yapıcam oluruna bırakmalıyım inşallah bunu başarırımSende haklısın gidememekle sonuçta çok yoruluyosun dukkanda ve cok erken uyaniyosun bence gidemiyosan oluruna bırak çok takma kafaya
Yani senin spor yapman Efso olmuştu artık spora gitmesen bile yürüyordun ama işte çok yaptın sıkıldın heraldeHergün diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama ne olursa olsun sporda olucam nerde sabah 05.00 uyanıyorum yok yataktan kalması zor geliyor 07.00 kalkıyorum Paldır küldür yataktan fırlıyorum hazırlanıp minibüse oradan diğer otobüse biniyorum akşam ablama orada Bile fazla oturmuyorum eve geliyor hop yatak acayip oldum ben ya be olucak bilmiyorum bu halim kıZlar akıl verin bana
Sanmıyorum canım yaYa bişi dicem ama hamile filan olabilir misin çünkü bu söylediklerin hep hamilelikte olan şeyler de
Yok sıkılmadım da işlerim çok kötü gidiyor dükkanı kurtarmak için evimi ve arabamı sattım ama hiç düzelme Yok birde bugün Antalya'da patlama oldu hemen Rusya'da ve diğer Ülkerde yayınlanmış zaten Ruslar 2 hafta daha gelirde biter ama Çinliler Yen'i başlamıştı sanırım Türkiye yasağı tekrar devreye girer daha yeni bitmişti yasakYani senin spor yapman Efso olmuştu artık spora gitmesen bile yürüyordun ama işte çok yaptın sıkıldın heralde
kuzum niye öyle oldun sen ya iyi bir durum değil buHergün diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama ne olursa olsun sporda olucam nerde sabah 05.00 uyanıyorum yok yataktan kalması zor geliyor 07.00 kalkıyorum Paldır küldür yataktan fırlıyorum hazırlanıp minibüse oradan diğer otobüse biniyorum akşam ablama orada Bile fazla oturmuyorum eve geliyor hop yatak acayip oldum ben ya be olucak bilmiyorum bu halim kıZlar akıl verin bana
kız hamilemisin cidden ya başka bi sebep bulamadımMüşterileri bile karıştırmaya başladım adam İngilizce soruyor Rusça söylüyorum rusca soruyor İngilizce cevap veriyorum ya bir mutsuzluk bir umutsuzluk bıraksalar akşama kadar yataktan çıkmamsinemada Bile filmde ağladım birde çocuk filmi ağlanacak durum Bile yoktu ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?