Günün güzel geçsin canım benimGünaydın canım
Amin inşallah canımGünün güzel geçsin canım benim
Çok tartılmamanı tavsiye ederim. Çünkü insanın morali bozuluyor. Yarın tartılma bence Çarşamba günü sabah tartılır bildirimi yaparsınTeşekkürler canım
Yinese tartıya yansımadı,
Umarım yarın yansır :)
Evet daha dikkatliyim artık ama birde hergun yürüyüşe çıkıyorum 10 dk lık bir yol yokuş. Artık ne bileyim bacaklarımdaki kaslar mı yoruldu yokuşu çıkamıyorum. Dizimin altı arkadaki kaslar fena ağrıyor yokuş çıkarken.Öğlen sebze yeseydin ya canım ama gecen haftaya göre menün düzelmiş Şen'de ilerleme var aferin sana bizler nedense geri geri gidiyoruz ben @puantiyeli_kelebek ,didemdefne malesef biz şımardık
Zorlamışsın canım ağrıması ondandırEvet daha dikkatliyim artık ama birde hergun yürüyüşe çıkıyorum 10 dk lık bir yol yokuş. Artık ne bileyim bacaklarımdaki kaslar mı yoruldu yokuşu çıkamıyorum. Dizimin altı arkadaki kaslar fena ağrıyor yokuş çıkarken.
Zorlamışsın canım ağrıması ondandırEvet daha dikkatliyim artık ama birde hergun yürüyüşe çıkıyorum 10 dk lık bir yol yokuş. Artık ne bileyim bacaklarımdaki kaslar mı yoruldu yokuşu çıkamıyorum. Dizimin altı arkadaki kaslar fena ağrıyor yokuş çıkarken.
Geçmiş olsun canım kolay gelsin
Geçmiş olsun. Kolay gelsin sanada
geçmiş olsun ,
kolay gelsin ...
Nasıl oldu paşa canımteşekkür ederim kızlar
Aynen bende bir garibim ama spora gitmem lazım bugünden itibarenoy çok yoruldum bugün ben daha eve gidip yemek yapıcam.
Akşam olsada yatsak
Nasıl oldu paşa canım
Daha iyi canım. Bir sürü ilaç verdi.Nasıl oldu paşa canım
Geçmiş olsun canım okullar başladı normal hasta olmasıDaha iyi canım. Bir sürü ilaç verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?