Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben iki gündür hastayım 2 kilo fazla çıkıyorum göbeğim öyle bi şişkinki bana olan pardesum kapanmiyoniye bu kadar ödem oldu bilmiyorum

Bence reglindendir ben tartılmadım gecen haftadan bu yana bende artı çıkarım hem 2 gün üst üste siyez bulguru tükettim birde reglim başlıyacak neyse sağlık olsun şu 1 ay buğday be ürünleri ağzıma sürmeyi düşünmüyorum birde bugün gidersem spora gitmek istiyorum hiçbirşey yapasım Yok havalardan

MerhabaKızlar

dün akşam beklemediğim birşey oldu
canım çok sıkkkın, endişeliyim

öğleden sonra doktor randevum var. Dua edin

Allah'a emanet olun.
Canim Rabbim yardimcin olsun, gönlündeki olsun inşallah..

Ya valla artık havalardan mı biz mi havaya girdik bilmiyorum. Her gören zayıflamışsın zayıflamışsın dedi şımardık heralde. 12 kilo verdim şurda kaldı 3-4 kilo şunu bir aydır veremedim ya sinir oldum. 70 olayım bir biraz onu koruyacam ondan sonra hedefim 65 çünkü ben hem çok zayıflığı sevmiyorum hem hiç çok zayıfta olmadım zaten bana iyidir 65-67 biran tamam diyorum bu hafta olcak hep bişi oluyor ya offf psikolojim bozuldu valla

Bende öyleyim 2 aydır 68 70 arası oyalanip duruyom kendimizi kandiriyoz bi yerlerde bişey ters gidiyor bence P PammukPrensess senin boyun kaç ki 70 olmak istiyon ben 70 im hiç memnun değilim 10 kilo fazla enaz

Afiyet olsun canım benim menün herzamanki gibi harika
teşekkür ederim tatlım unutmuşum menüye yazmaya 3 çatal yaşpasta yedim tadına bakmak amaçlıydı sadece. birde yine uyuyakalmışım spor yalan oldu.

Benim menüm sabah kahvaltı Yok evde unutmuştum onun yerine dükkandaki çiğ cevizleri yedim akşam ablamda sadece bana uygun siyez Bulgurlu pilav vardı onu yedim turşu ile spor gitmek canım istemedim spor yok
afiyet olsun cnaım. bu hafta fazla bulgur yedin sanki

Bende şimdi buharda brokoli haşlıyorum kahvaltı için sabaha
ohh mis limonlu falan çok severim
afiyet olsun ve kolay gelsin canım. biz çalışan kadınların k.çı yer görmüyor malesef
afiyet olsun canım evet şekerle kola olmamış sanki
MerhabaKızlar

dün akşam beklemediğim birşey oldu
canım çok sıkkkın, endişeliyim

öğleden sonra doktor randevum var. Dua edin

Allah'a emanet olun.
Allah yardımcın olsun. Feraha çıkarsın inş.

selam kızlar işim yeni bitti
çok yoruldum anlatamam eve gidip şu ayaklarımı ayakkabıdan kurtarmak istiyorum in çık can çekişiyor canlarım

ve yarın birinciliğe göz koydum haberiniz olsun.

Al benden de o kadar çok stresliyim İnan hiç birşey düşünmüyorum ne olucak bilmiyorum

Bende öyleyim 2 aydır 68 70 arası oyalanip duruyom kendimizi kandiriyoz bi yerlerde bişey ters gidiyor bence P PammukPrensess senin boyun kaç ki 70 olmak istiyon ben 70 im hiç memnun değilim 10 kilo fazla enaz
Benim boyum 1,63 uzun değilim ama 70 iyi oluyor evlendiğimde 66 kiloydum ben gayet zarif gözüküyordum. Bünyeden bünyeye değişiyor kilonun duruşu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…