- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Regli olucaksındırBen iki gündür hastayım 2 kilo fazla çıkıyorum göbeğim öyle bi şişkinki bana olan pardesum kapanmiyoniye bu kadar ödem oldu bilmiyorum
Hastayım derken onu kastettim zaten 3 gündür öyleyimRegli olucaksındır
O bitinceye kadar şişliğin inmez ZatenHastayım derken onu kastettim zaten 3 gündür öyleyim
Bence reglindendir ben tartılmadım gecen haftadan bu yana bende artı çıkarım hem 2 gün üst üste siyez bulguru tükettim birde reglim başlıyacak neyse sağlık olsun şu 1 ay buğday be ürünleri ağzıma sürmeyi düşünmüyorum birde bugün gidersem spora gitmek istiyorum hiçbirşey yapasım Yok havalardanGünaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim bugün tartıldım ne yazıkki eksi değil artıyım bile acaba regliydim ondan mı gerçi bugün son günüm ama off ya eskiden ne güzel dikkat ediyodum gidiyodu kilolar
Canım rabbim yardımcın olsun dua ediyorum sana bizi habersiz bırakmaMerhabaKızlar
dün akşam beklemediğim birşey oldu
canım çok sıkkkın, endişeliyim
öğleden sonra doktor randevum var. Dua edin
Allah'a emanet olun.
Hayırdır kız merak ettim allah yardımcın olsunMerhabaKızlar
Allah'a emanet olun.
Canim Rabbim yardimcin olsun, gönlündeki olsun inşallah..MerhabaKızlar
Allah'a emanet olun.
Ya valla artık havalardan mı biz mi havaya girdik bilmiyorum. Her gören zayıflamışsın zayıflamışsın dedi şımardık heralde. 12 kilo verdim şurda kaldı 3-4 kilo şunu bir aydır veremedim ya sinir oldum. 70 olayım bir biraz onu koruyacam ondan sonra hedefim 65 çünkü ben hem çok zayıflığı sevmiyorum hem hiç çok zayıfta olmadım zaten bana iyidir 65-67 biran tamam diyorum bu hafta olcak hep bişi oluyor ya offf psikolojim bozuldu vallaBence reglindendir ben tartılmadım gecen haftadan bu yana bende artı çıkarım hem 2 gün üst üste siyez bulguru tükettim birde reglim başlıyacak neyse sağlık olsun şu 1 ay buğday be ürünleri ağzıma sürmeyi düşünmüyorum birde bugün gidersem spora gitmek istiyorum hiçbirşey yapasım Yok havalardan
Bende öyleyim 2 aydır 68 70 arası oyalanip duruyom kendimizi kandiriyoz bi yerlerde bişey ters gidiyor bence P PammukPrensess senin boyun kaç ki 70 olmak istiyon ben 70 im hiç memnun değilim 10 kilo fazla enazYa valla artık havalardan mı biz mi havaya girdik bilmiyorum. Her gören zayıflamışsın zayıflamışsın dedi şımardık heralde. 12 kilo verdim şurda kaldı 3-4 kilo şunu bir aydır veremedim ya sinir oldum. 70 olayım bir biraz onu koruyacam ondan sonra hedefim 65 çünkü ben hem çok zayıflığı sevmiyorum hem hiç çok zayıfta olmadım zaten bana iyidir 65-67 biran tamam diyorum bu hafta olcak hep bişi oluyor ya offf psikolojim bozuldu valla
teşekkür ederim tatlım unutmuşum menüye yazmaya 3 çatal yaşpasta yedim tadına bakmak amaçlıydı sadece. birde yine uyuyakalmışım spor yalan oldu.Afiyet olsun canım benim menün herzamanki gibi harika
afiyet olsun cnaım. bu hafta fazla bulgur yedin sankiBenim menüm sabah kahvaltı Yok evde unutmuştum onun yerine dükkandaki çiğ cevizleri yedim akşam ablamda sadece bana uygun siyez Bulgurlu pilav vardı onu yedim turşu ile spor gitmek canım istemedim spor yok
ohh mis limonlu falan çok severimBende şimdi buharda brokoli haşlıyorum kahvaltı için sabaha
afiyet olsun ve kolay gelsin canım. biz çalışan kadınların k.çı yer görmüyor malesefMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kucuk domates salatalık 2 çatal peynir ve yarım d ekmek
Ara: 1 avuç leblebi 1 dilim elma
Öğle: 1 kase kemik haşlama
1 küçük biber dolma
2 kaşık pilav, salata ve az yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Aksam 17.45: küçük kase yoğurt
1 tabak salata
Ara çok az çekirdek şimdi de kahve içerim
2.5 litre su
Aksam evde çok yoruldum hem misafir hem ev işleri 2 makine çamaşır kızımın ödevleri duş alması offf
Daha bir makine asilcak çamaşır, bulasiklar da beni bekliyor
afiyet olsun canım evet şekerle kola olmamış sankiMenümmm
Sabah 1.5 h.yumurtazeytin peynir yarım kete
Öğle 1 tabak spagetti salata
Ara 4 elit şeker
Aksam fırında balık salata 1 bardak kola
Eltim de 1 ısırık börek biraz turşu suyu 1 dilim acur (tadına bak tursunun böreğin dedi ısırdim bıraktım)
Şeker ve kola olmadı ama düne göre idare eder yarın bundan daha güzel menu çıkarırım inş
Allah yardımcın olsun. Feraha çıkarsın inş.MerhabaKızlar
Allah'a emanet olun.
Al benden de o kadar çok stresliyim İnan hiç birşey düşünmüyorum ne olucak bilmiyorumYa valla artık havalardan mı biz mi havaya girdik bilmiyorum. Her gören zayıflamışsın zayıflamışsın dedi şımardık heralde. 12 kilo verdim şurda kaldı 3-4 kilo şunu bir aydır veremedim ya sinir oldum. 70 olayım bir biraz onu koruyacam ondan sonra hedefim 65 çünkü ben hem çok zayıflığı sevmiyorum hem hiç çok zayıfta olmadım zaten bana iyidir 65-67 biran tamam diyorum bu hafta olcak hep bişi oluyor ya offf psikolojim bozuldu valla
Benim boyum 1,63 uzun değilim ama 70 iyi oluyor evlendiğimde 66 kiloydum ben gayet zarif gözüküyordum. Bünyeden bünyeye değişiyor kilonun duruşu benceBende öyleyim 2 aydır 68 70 arası oyalanip duruyom kendimizi kandiriyoz bi yerlerde bişey ters gidiyor bence P PammukPrensess senin boyun kaç ki 70 olmak istiyon ben 70 im hiç memnun değilim 10 kilo fazla enaz
Bende sondan birinciliği göz koydumselam kızlar işim yeni bitti
çok yoruldum anlatamam eve gidip şu ayaklarımı ayakkabıdan kurtarmak istiyorum in çık can çekişiyor canlarım
ve yarın birinciliğe göz koydum haberiniz olsun.
Bence sen eşinden uzaksın bir süredir ondan böyle streslisin. Rabbim biran önce stresimizi ve bu kilolarımızı alsın:)Al benden de o kadar çok stresliyim İnan hiç birşey düşünmüyorum ne olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?