Tamamdır canımYalnız dikkatimi çeken bir şey var kızlar biraz konuya ilginizi çekmek istiyorum bir kaç kişi ile istisna var ama yinede genelleme yapacağım
kulkedisi30 Miyav_su @tevafuk55 P PammukPrensess papatya1994 Vilma 37 Commadante- didemdefne topikte HERKES BİRBİRİNİ MUHATAP ALSIN sohbetler tek kişi ile karşılıklı devam etmesin lütfen gurup olarak yarışıyoruz ama karşı guruptan kimseyle konuşmaya gerek yok diye bir şey yok daha yarışmadan kastınız daha çok motive olalım yarış hırsı ile devam etmek
@puantiyeli_kelebek takıma gelmek isteyen var mı peki
Tamamdır canımmerak etme öyle bir sıkıntı olmaz amacımız sadece biraz gaza basmak hepimiz döküldük
Ins canımİyi geceler canlar ben yattım @didemdefne eşinle en kısa zamanda halledersiniz sorunu inşallah
Bu arada sen de benim yanımdasın düşenleri alıyorum
Ayrıntıları konuşuruz yarın kızlar
Tebrikler canımEki Görüntüle 1902899 günaydın fit hatunlar
geçen hafta 65.7
bu hafta 64.9
fark -800gr
@puantiyeli_kelebek
Yanlız çoraplarına bayıldım
Yanlız çoraplarına bayıldımrakamın güzel canım inşallah eşinle sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın
Allah kabul etsin helva yapsan olmaz mı canımYarın kayınvalidemin kırkı var kızlar Teyzem baklava yapmış kuran kursunda vereceğiz bende yanına ne yapsam olur acaba
Olur canm geldim bile bizim takımın adı ne zuzular olsun mu:)Bizim takıma gel canım:)
o değilde akşam spor yapıp sevine sevine uyuyan bir ben değilimdir değimiİçimden bir ses @puantiyeli_kelebek spor yaptığını söylüyor
Allah kabul etsin canım pişi de olabilirYarın kayınvalidemin kırkı var kızlar Teyzem baklava yapmış kuran kursunda vereceğiz bende yanına ne yapsam olur acaba
tebrikler canım
tabikisi bir an önce 60 olmak istiyorumYalnız dikkatimi çeken bir şey var kızlar biraz konuya ilginizi çekmek istiyorum bir kaç kişi ile istisna var ama yinede genelleme yapacağım
kulkedisi30 Miyav_su @tevafuk55 P PammukPrensess papatya1994 Vilma 37 Commadante- didemdefne topikte HERKES BİRBİRİNİ MUHATAP ALSIN sohbetler tek kişi ile karşılıklı devam etmesin lütfen gurup olarak yarışıyoruz ama karşı guruptan kimseyle konuşmaya gerek yok diye bir şey yok daha yarışmadan kastınız daha çok motive olalım yarış hırsı ile devam etmek
Bugün bende yapıcamo değilde akşam spor yapıp sevine sevine uyuyan bir ben değilimdir değimi
Bugün bende yapıcamo değilde akşam spor yapıp sevine sevine uyuyan bir ben değilimdir değimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?