- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Bugün bende yapıcamzaten bizim takımda aktif olan ikimiz varız Vilma 37 daha hastanede işi bitmedi @Commadante- zaten yoğun ikimiz şu 5 kişi devirelim
Ay ne güzel canım ya çok şanslısın afiyet olsun bende yarın dükkanı açmayı düşünmüyorum çok sakinmiş pazara gideceğim bol sebze yeşillik almayı planlıyorum ablamlarda bol glutenli beslenme oluyor genelde artık bir gece önceden yapıcam yemeklerimiokula satıcı geldi ben tanımıyorum ama okuldakiler tanıyolar çiğ badem antep fıstığı ve fındık aldım tazecikmiş yedim hepsinden
ben hazırlayamıyorum öyle canım ya uyamam çünkü hergün birisi bi sipariş veriyorHaftalık yemek programı hazırlıyorum bende
tamam aldım seni gruba
Canim benim de bir fikrim var. Ve bu zorunlu olsun lütfen herkes takımındaki kişinin menüsünü yorumlamak zorunda olsun. Zaten 10 kişiyi yorumlamak zor. Ama sohbetler tabiki herkes arasında olabilirYalnız dikkatimi çeken bir şey var kızlar biraz konuya ilginizi çekmek istiyorum bir kaç kişi ile istisna var ama yinede genelleme yapacağım
kulkedisi30 Miyav_su tevafuk55 @PammukPrensess @papatya1994 Vilma 37 @Commadante- @didemdefne topikte HERKES BİRBİRİNİ MUHATAP ALSIN sohbetler tek kişi ile karşılıklı devam etmesin lütfen gurup olarak yarışıyoruz ama karşı guruptan kimseyle konuşmaya gerek yok diye bir şey yok daha yarışmadan kastınız daha çok motive olalım yarış hırsı ile devam etmek
Rakibim sensinsenin takımın tamam bizim ponçikler kulkedisi30 , Miyav_su , Vilma 37 , @Commadante- ,@fit-olmak-isteyen-anne
Vilma 37 bizim takıma please
Aynen öyle canım nasılsın merak ettim seni doktorun ne dedi umarım herşey yolundadırTam okuyamadım ancak anladığım kadarıyla iki grup karşılıklı yarışıyoruz galiba :)
Sende ben gibi düşünmüşsün koyduk bile ponçiklerGeldim :) Takımın bir ismi var mı ?
Vilma 37 canım lütfen buraya gelince bizleri bilgilendir olur mu merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?