- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
sağolasın canımSüpersin afiyet olsun canım
lesli ile ısındım 15 dakikaDeme nasıl yaptın kız anlat zaten açım dünden peynir artmıştı dondurmacının dolabına koymuştum oda daha gelmedi onsuz yumurta yiyemiyorum onu bekliyorum
olur canımda düşünelim ne olabilir aklıma gelmiyor şu ankulkedisi30 bizim takıma 2. Takım ismini ben yakıştıramadım şöyle afili cafcaflı bir ismimiz olsun ne dersin
Minnoşlar yada Uğur böcekleriolur canımda düşünelim ne olabilir aklıma gelmiyor şu an
Deme sakın petibörbugünün kaçamağını yaptım çaya püskevit batırdım
Süpersin gece bende üşüdüm bugün bende atlayayım bari iplesli ile ısındım 15 dakika
sonra jilyana geçtim en son 5 dakika pilates yaptım
birazda ip atladım
kolay gelsin canımVe benim kahvaltı yalan oldu grup geldi hemde 10 tane arka arkayagörüşürüz kızlar
petibör değil kız yulaflı bisküviDeme sakın petibördeme çok severim sen nasıl kaptansın lidersin bizi baştan ve yoldan çıkarıyorsun @puantiyeli_kelebek anlaştın galiba onun takımını birinci olması için söyle hain sincap
Hadi bakalım inşallah canımpetibör değil kız yulaflı bisküvi
sabah yiyorumki akşama erisin canım benim korkma biz birinci olacağız
Vay süpermiş tamam ponçikler olsun canımponçikler nasıl
Kesin reğlinden yoksa bu hafta menülerin güzeldi canımInternetten kkya giremiyorum kızlar uygulamadan girdim yine sizdede öylemi
Foto yukleyemedim onun için
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 69.8
Gelen 1.6 hastayım ve ödem oldu vucudumda inş bir haftada gider geri
@puantiyeli_kelebek
Günaydın kızlar nabersiniz ya benim şarjım yoktu resim çekemedim öğlen eve gidince çeker atarım fotoyuMiyav_su bende aynıydım buda iyidir çok korkuyodum artı olcam diye @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73,700 bu hafta 73,700 fotoyu öğleden sonra atarım beni kim alcak takıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?