Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Abooooovv regl misin canım sen. Tatlı kaçmış da

Ohh selam canlar iki gündür internet yok tam anlayamadım ama galiba diyarbakır çevresinde 11 ilin internet bağlantıları kesilmiş planlı olarak gizlilik gereği ..okul da veli toplantısı vardı öğretmen i beklerken geldi internet çok mutlu oldum eve gelir gelmez de yazdım ne kadar ıssız olmuş buralar neredesiniz

Olur canm geldim bile bizim takımın adı ne zuzular olsun mu:)

Tamam canım güzel isim
Merhabalar ben size katilmak istiyorum eger kabul edersiniz 81 kiloyum 2 kizin vsr ve 9 senedir bu kilo yapisdi bende diyet surekliligi yok malesef anca 1 ay dayanabiliyprum

Alırdık ama vazgeçtin galiba
Ben kimdeyim yer varsa @miyav_su size gelebiler miyim

Sen bizim takımımızdasın canım önceki akşam yazmıştım ama görmedin sanırım

Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah
Kilo bildiriminde bulunayım.
Geçen hafta : 85.5
Bu hafta : 84.7
Fark -800

Harikasın canım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.3
Fark _ 100 gr
Eki Görüntüle 1903149
@puantiyeli_kelebek

En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim

@puantiyeli_kelebek pazartesiye kadar beni izinli sayarsan sevinirim.

Muhtemelen giremeyeceğim

Tamam canım

Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet

Elazığın palu ilçesindeyim canm burada da dün yoktu gece birara geldi tekrar gitti ama bugün sıkıntı yok sen nerdesin peki buarada sanırsam çoğu kişide bu sorun var heralde çünkü hiç böyle sessiz olmamıştı buralar

Ben ağrıdayı m canım burda kimsede yoktu galiba canım gelirler birazdan sanırım

Şimdi zuzular grubunda kimler var @puantiyeli_kelebek ve yarış sonu nasıl olcak toplam kilo miktarı mı sonucu ve kazananı belirleyecek

Takım olarak bu hafta yarışıyoruz hem takımımız adına hemde bireysel yarışıyoruz. Toplam verilen kiloyu hesaplayacagım ama bireysel olarak dereceler de olacak

Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin

Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauim Dünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum

Kuzum farkındasın zaten karbon ağırlıklı olduğunun ama birkaç gün protein ağırlıklı beslenmeye bakıyor bence bu iş

Evet fazla olmuş canım tartılma sende çarşambadan çarşambaya tartıl o zmn böyle olmaz buarada sen kilolu değilsin boyuna göre gayet iyi bir kilo bence çok takılma kilo alma böyle iyi

Sabah 10:00 bir nescafe üç ceviz iki tek kremalı bisküvi
Öğlen 12:30 küçücük kase yoğurtlu ıspanak
16:00 bir ev yapımı patatesli patila yarım da peynirli üç bardak çay
19:00 7 tane yaprak sarma hiç dayanamam çocukluğumdan beri vazgeçemeyeceğim tek şey daha yarında yicem :)

Kızlar doğum gününe gidiyorum ama diyeti mi bozmadan geleceğim söz veriyorum gelince menü veririm görüşmek üzere

Afiyet olsun canım bu hamur işleri ile başımız belada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…