AbooooovvGünaydın
menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi
ara kuruyemiş
ara yeşil elma
akşam bir nar bir etli dolma bir kase mercimek çorbası bir yemek kaşığı nutella (dayanamadım kavanozun dibi kalmıştı)
ara bir dilim üzümlü kek
su 2 litre
yok canım ya eşim keki zorla ağzıma tıktı. çikolata kavanozunu da atacaktım dibini kaşıkla sıyırdım öyle attımAbooooovvregl misin canım sen. Tatlı kaçmış da
Olur canm geldim bile bizim takımın adı ne zuzular olsun mu:)
Merhabalar ben size katilmak istiyorum eger kabul edersiniz 81 kiloyum 2 kizin vsr ve 9 senedir bu kilo yapisdi bende diyet surekliligi yok malesef anca 1 ay dayanabiliyprum
Ben kimdeyim yer varsa @miyav_su size gelebiler miyim
Merhaba kızlar,
Zor bir dönemden geçiyorum, dua edip, elimden geleni yapıp, beklemekten başka çare yok.
Allah herkesin gönlüne göre versin, hep mutluluklarla karşılaşalım.
Diyetten kopmamam, hem sağlığım hem moralim için çok önemli.
Elimden geldiğince siteye girmeye çalışacağım.
İki gündür okuyamadım. Birazdan okumaya çalışacağım.
Kilo bildiriminde bulunayım.
Geçen hafta : 85.5
Bu hafta : 84.7
Fark -800
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.3
Fark _ 100 gr
Eki Görüntüle 1903149
@puantiyeli_kelebek
İYİ geceler kızlar bugün burada aveanın internetinde sorun vardı giremedim hiç ama çok giren de olmamış
Sabah 09:30 bir nescafe on bir gibi biraz kuru yemiş
Öğlen 12:30 bir yumurtalı omlet üç dilim peynir domates çeyrek simit
Akşam 18:30 bir karnı yarık iki dilim ekmek bir büyük bardak ayran
21:00 ceviz badem azıcık bastık
Elazığın palu ilçesindeyim canm burada da dün yoktu gece birara geldi tekrar gitti ama bugün sıkıntı yok sen nerdesin peki buarada sanırsam çoğu kişide bu sorun var heralde çünkü hiç böyle sessiz olmamıştı buralarTamam canım güzel isim
Alırdık ama vazgeçtin galiba
Sen bizim takımımızdasın canım önceki akşam yazmıştım ama görmedin sanırım
Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah
Harikasın canım
En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim
Tamam canım
Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet
Elazığın palu ilçesindeyim canm burada da dün yoktu gece birara geldi tekrar gitti ama bugün sıkıntı yok sen nerdesin peki buarada sanırsam çoğu kişide bu sorun var heralde çünkü hiç böyle sessiz olmamıştı buralar
Şimdi zuzular grubunda kimler var @puantiyeli_kelebek ve yarış sonu nasıl olcak toplam kilo miktarı mı sonucu ve kazananı belirleyecek
Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauimDünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum
Evet fazla olmuş canım tartılma sende çarşambadan çarşambaya tartıl o zmn böyle olmaz buarada sen kilolu değilsin boyuna göre gayet iyi bir kilo bence çok takılma kilo alma böyle iyiMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauimDünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum
İyi eğlenceler sana cnmKızlar doğum gününe gidiyorum ama diyeti mi bozmadan geleceğim söz veriyorum gelince menü veririm görüşmek üzere
Afiyet olsun canım bu hamur işleri ile başımız beladaSabah 10:00 bir nescafe üç ceviz iki tek kremalı bisküvi
Öğlen 12:30 küçücük kase yoğurtlu ıspanak
16:00 bir ev yapımı patatesli patila yarım da peynirli üç bardak çay
19:00 7 tane yaprak sarma hiç dayanamam çocukluğumdan beri vazgeçemeyeceğim tek şey daha yarında yicem :)
Sağolasın canım geldim bileİyi eğlenceler sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?