Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun @puantiyeli_kelebek senin adına çok sevindim ki zaten o aldığın kilo değildi bence yediklerindi şimdi azaltınca çabucak indi ama iyi olmuş ben bu sefer çarşambaya kadar tartılmayam diyorum dayanabilirsem Miyav_su tatlım selam ama yoksun kaçgündür kaptanın da yok ekibinde menü yazan da

Bizim ponçiklerin Kaptan-ı deryası nerde kulkedisi30
günaydın canım
çok yoğunum dünkü menümü yazıp kaçıyorum öğlene kadar işleri yetiştirmem lazım
sabah yarımdan fazla simit
ara yeşilçay
öğlen bir kase mercimek çorbası
akşam fırında balık salata ve yarım kase aşure
su 2 litre

Sağol canım biliyorum ama moral oldu bana bende istiyorum çarşamba gününe kadar tartılmamayı ama söz veremiyorum çünkü merak ediyorum Miyav_su Genelde benden bile aktif ama bu ara yoğunluğu var hatta izinli bile yazmayı teklif ettim ama istemedi elinden geldiğince yazmaya çalışıyor iletişim halindeyiz yani geçici bir durum

Akşamki aşureyi 1 dilim ekmek olarak sayarsak iyi canım afiyet olsun

ben dereceye girmişim ay çok mutlu oldum 3.luk iyidir ama ben 1. Olacağım bu hafta

Günaydın kızlar
Günaydın canım

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar herkese
Günaydın canım hayırlı cumalar
Dünden bu yana Dukanla 1.1 kg gitti canlar
Tebrikler canın 8 li rakamları 1 aya kalmaz göreceksin dukan la çünkü dukan sana iyi geliyor

Bencede görür ama bu saatten sonra artık geri adım atmamalı başkan çünkü 94 lere kadar inmişti yazık yani kilo veremezsek bile verdiğimizi almamaya özen gösterelim ben de 85 kiloydum yani az bir rakam değildi

1 ay değil belki ama 2 aya yakın bir zamanda versem bile benim için çok iyi olur canım teşekkürler

haklısın gerçekten bende o emeğe çok acıyorum bu defa daha dikkatli olacağım inşallah

haklısın gerçekten bende o emeğe çok acıyorum bu defa daha dikkatli olacağım inşallah
Canım şöyle düşün bugün pasta yedim aman daha bozdum dur bunuda yiyeyim bunu da iki gün sonra başlarım deme cansın sonuçta çekiyor insanı canı bişi ye azıcık bak tadına az ye yavaş ye tadını çıkara çıkara ye bolca su iç çok yemiş gibi olursun sonra o günki bir öğünü es geç ben böyle böyle 12 kiloyu vwrdim hemde iki ayda filan gerçi sana diyorum sanki ben iki aydır da çok mu verdim ama almadım da anca iki kilo verdim 300 verdim 500 aldım ama iki ay öncesine yinede eksideyim bu bir avantajdır ben bundan altı yedi ay önce hiç kilo veremeyeceğimi zannediyodum yeminle sanki hiç 80 kilonun altına inemeyecektim psikolojim bozumluştu aynaya bakmak istemiyodum ama bilmiyorum demekki yinede tam anlamıyla istemiyormuşum istedim oldu ki bence bir kadının istedikten sonra yapmayacağı hiçbişi yok sende yapacaksın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…