Ben öyle anlamadımNiyekulkedisi30 kendi cezasını veriyor olmaz @Vilma 37 kıymayın onun cezasınıda ben alıyorum onu yedirtmem size ipi 250 defa atlayacağım @puantiyeli_kelebek
Evet gördüm gördüm iyi hadi hayırlı olsun ipleriniz ya buarada bende ip alıp atlayayım diyorum unutuyorum ya hep gerçi bu sana ceza değil ödül gibi olmuşVerildi canım gece rahat uyuben 250 ip cezası kürek cezası gibi oldu kulkedisi30 kaptan-ı Derya kendi kendine ceza verdi nedense torpil geçildi
Bir araştır canım doğrular bunlarYa ama ben verdiğim 10 kiloyu da kahvaltı yapmadan verdim niye öyle diyorsun üzüyorsun beni amabugün yaptım kahvaltı yani dairede arkadaşlar yiyordu iki dilim peynir bir tane de zeytin yedim :)
Bu hafta biraz karbondan uzak dur fıstıkben dünkü menümü yazmamışım
sabah tavada yumurta 2 dilim ekmekle bir bardak vişne suyu
öğlen kuruyemiş
akşam 3 dilim etliekmek bir bardak ayran
su 1 litre
Yok doğru olduğunu biliyorum yani doğru derken sağlıklı olduğunu biliyorum da işte uygulamada sıkıntı var. Aslında eşimde yaptığı zamanlarda kalkıyor hazırlıyordum beraberce yiyorduk onu da ikna edersem güzel bir diyet listesiyle sahalara döneceğimBir araştır canım doğrular bunlar
A a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersinEvet gördüm gördüm iyi hadi hayırlı olsun ipleriniz ya buarada bende ip alıp atlayayım diyorum unutuyorum ya hep gerçi bu sana ceza değil ödül gibi olmuş
Sana bir ceza düşündüm. Hatırladığım kadarıyla ekmeği seviyordun. Güzel tap taze bir ekmek alıyorsun eve götürüyorsun tamammı ondan sonra yemeğini hazırlıyorsun ekmeğini de yanına koyuyorsun ama yemiyorsunA a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersin@puantiyeli_kelebek bana resmen torpil geçti
Olur hay hay yanlız bunu yaparsam ip atlamam canımSana bir ceza düşündüm. Hatırladığım kadarıyla ekmeği seviyordun. Güzel tap taze bir ekmek alıyorsun eve götürüyorsun tamammı ondan sonra yemeğini hazırlıyorsun ekmeğini de yanına koyuyorsun ama yemiyorsun
Ben ablamdayım et güveç ve et haşlaması yanında salataAkşam yemekte ne var kızlar? Ben karnabahar pişircem kıymalı
1 hafta boyunca çikolata ve tatlı pasta kek yemesin olurmu?kulkedisi30 Cezasını sen ver papatya1994 eksi 1 kiloyla hallettin sen bunu @pammukprenses tevafuk55 sizde @Vilma 37 ufak bir ceza kızlar artışı az ve mazeret sahibi kabızlıktan ötürü
Hayır ben vercem galiba öyle demişSen kendi cezanı verecekmişsin Zaten sana nedense torpil geçildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?