Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Verildi canım gece rahat uyu ben 250 ip cezası kürek cezası gibi oldu kulkedisi30 kaptan-ı Derya kendi kendine ceza verdi nedense torpil geçildi
Evet gördüm gördüm iyi hadi hayırlı olsun ipleriniz ya buarada bende ip alıp atlayayım diyorum unutuyorum ya hep gerçi bu sana ceza değil ödül gibi olmuş

Bir araştır canım doğrular bunlar
Yok doğru olduğunu biliyorum yani doğru derken sağlıklı olduğunu biliyorum da işte uygulamada sıkıntı var. Aslında eşimde yaptığı zamanlarda kalkıyor hazırlıyordum beraberce yiyorduk onu da ikna edersem güzel bir diyet listesiyle sahalara döneceğim

Evet gördüm gördüm iyi hadi hayırlı olsun ipleriniz ya buarada bende ip alıp atlayayım diyorum unutuyorum ya hep gerçi bu sana ceza değil ödül gibi olmuş
A a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersin @puantiyeli_kelebek bana resmen torpil geçti

A a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersin @puantiyeli_kelebek bana resmen torpil geçti
Sana bir ceza düşündüm. Hatırladığım kadarıyla ekmeği seviyordun. Güzel tap taze bir ekmek alıyorsun eve götürüyorsun tamammı ondan sonra yemeğini hazırlıyorsun ekmeğini de yanına koyuyorsun ama yemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…