Bende öğlen pırasa yedim aksama da et haşlama yicem canım çekti
Afiyet olsun canmKızlar bugünki menüm :haşlanmış yumurta,mandalina,peynir,zeytin yeşillik ,çiğ kuruyemiş öğlen pırasa yemeği yanında kivi akşam ablamdayım et güveç,haşlanmış et ve salata
Yaa neden amaTebrik ederim canım müthişsin bu başlangıç kilon olacak daha önce belirtmiştim. İnanmamazlık yok canım fotoğraf motivasyon amaçlı zaten neden inanmayalım
Evet daha öncede yapmıştım kürkçü dükkanına geri döndüm :)
Tamamdır canım eksi bildirim yaptın bak korktuğun gibi olmadı tebrikler
Sen ponçiksin canım@zoey1616 Miyav_su @külkedisi30 @vilma 37 sidelya sizler varsınız ben senin aklını karıştırdım canım yanlış yazmıştım kusura bakma
İnşallah canım @didemdefne daha önce hiç böyle bir şey yapmadı o yüzden diğer bildirim gününe kadar bekleyeceğim sorunlarım var demişti çünkü
Az sonra yayınlarım canım
offf bu nasıl bir ceza.Korktum vallaSana bir ceza düşündüm. Hatırladığım kadarıyla ekmeği seviyordun. Güzel tap taze bir ekmek alıyorsun eve götürüyorsun tamammı ondan sonra yemeğini hazırlıyorsun ekmeğini de yanına koyuyorsun ama yemiyorsun
Ben korkmuyorum hatta sevindimYaa neden amaben bir hafta oldu aranıza katılalı. Bu hafta verdiğim kilo da görünse olmaz mı offf bu nasıl bir ceza.Korktum valla
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canm
Menümüz aynıymış afiyet olsunBende öğlen pırasa yedim aksama da et haşlama yicem canım çekti
Ben korkmuyorum hatta sevindim
SüpersinGeçen gün eşim en sevdiğim susamlı ekmek tazecik tam elim gidiyordu.Ya dedim kaç gündür yemiyorum.Bunu yeyince elime ne geçecek zaten tadını biliyorum dedim ve yemedim
Yol 3 saatse zor olur ya bide esin neye kızdı onu anlamadimKızlar bugün bir karar aldım eşim çok sinirlendi dükkana yürüyerek gelmeyi düşünüyorum sabah ve hep ana Yol üstünden yürümem gerekiyor bir tanede tünel var yarın dükkanı açmıyorum da cuma günü öyle yapmayı planlıyorumnasıl yapsam kararsız kaldım merkez ile benim dükkan 2 saat 40 dk akşam otobüse binsem spor salonunda inmeyi planlıyorum
Eline sağlık canımEki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisipapatya1994 -1
Haftanın üçüncüsüpammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
A a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersin@puantiyeli_kelebek bana resmen torpil geçti
1 hafta boyunca çikolata ve tatlı pasta kek yemesin olurmu?
Gerçekten çok acımazsın@puantiyeli_kelebek canım senin cezan lütfen iptal olsun
Kızlar bugünki menüm :haşlanmış yumurta,mandalina,peynir,zeytin yeşillik ,çiğ kuruyemiş öğlen pırasa yemeği yanında kivi akşam ablamdayım et güveç,haşlanmış et ve salata
Yaa neden amaben bir hafta oldu aranıza katılalı. Bu hafta verdiğim kilo da görünse olmaz mı offf bu nasıl bir ceza.Korktum valla
Geçen gün eşim en sevdiğim susamlı ekmek tazecik tam elim gidiyordu.Ya dedim kaç gündür yemiyorum.Bunu yeyince elime ne geçecek zaten tadını biliyorum dedim ve yemedim
Kızlar bugün bir karar aldım eşim çok sinirlendi dükkana yürüyerek gelmeyi düşünüyorum sabah ve hep ana Yol üstünden yürümem gerekiyor bir tanede tünel var yarın dükkanı açmıyorum da cuma günü öyle yapmayı planlıyorumnasıl yapsam kararsız kaldım merkez ile benim dükkan 2 saat 40 dk akşam otobüse binsem spor salonunda inmeyi planlıyorum
Eline sağlık canımtebrik ederim seni ve arkadasları . haftaya bir Zuzu olarak bende derecede olacam
Canım anayol üzerinden yürümem Laz'ım birde yol üstündeki semtler belalı semtlerKızlar bugün bir karar aldım eşim çok sinirlendi dükkana yürüyerek gelmeyi düşünüyorum sabah ve hep ana Yol üstünden yürümem gerekiyor bir tanede tünel var yarın dükkanı açmıyorum da cuma günü öyle yapmayı planlıyorumnasıl yapsam kararsız kaldım merkez ile benim dükkan 2 saat 40 dk akşam otobüse binsem spor salonunda inmeyi planlıyorum
Derken ikisi birden ceza olarak yaparım ne olucak desene yakalandık sanaYok canım senin cezan bende 100 ip atlama
Olur canım bu iş sende
Çok istersen onu da yap canım
Olmaaazzzzz
Güzel menü mandalinalar kiviler yenmiş ohh ben yiyemiyorum yaAfiyet olsun
Geçen tartı günü listede olmadığın için bu hafta girmiş sayılıyorsun canım
Aferin sana canım maşallah
Kendini bu kadar yormana gerek yok canım eşin haklı bence tünel dedin ben ürktüm hiç tekin değil
Tebrikler fıstıklar haftaya görücez siziEki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisipapatya1994 -1
Haftanın üçüncüsüpammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?