Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yaa neden ama ben bir hafta oldu aranıza katılalı. Bu hafta verdiğim kilo da görünse olmaz mı offf bu nasıl bir ceza.Korktum valla

Kızlar bugün bir karar aldım eşim çok sinirlendi dükkana yürüyerek gelmeyi düşünüyorum sabah ve hep ana Yol üstünden yürümem gerekiyor bir tanede tünel var yarın dükkanı açmıyorum da cuma günü öyle yapmayı planlıyorum nasıl yapsam kararsız kaldım merkez ile benim dükkan 2 saat 40 dk akşam otobüse binsem spor salonunda inmeyi planlıyorum

Yol 3 saatse zor olur ya bide esin neye kızdı onu anlamadim

Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
2 k kayısı, 10 çiğ fındık
1 dilim ekmekle melemen
Öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 k kayısı

Aksam18.15: 1 kepçe çorba, 3 kaşık pırasa y.
1 kepçe et haşlama ve salata

Bitki çayları 2.5 litre su
Türk Kahvesi içerim

A a evet doğruyu diyorsun bu bana ödül oldu gel sen bunu 3 saat ağırlık 2 saat kardiyo olarak değiştir canım ne dersin @puantiyeli_kelebek bana resmen torpil geçti

Yok canım senin cezan bende 100 ip atlama
1 hafta boyunca çikolata ve tatlı pasta kek yemesin olurmu?

Olur canım bu iş sende
Şimdi P PammukPrensess bana verdiği ekmekli cezada mı geçerli değil

Çok istersen onu da yap canım
Gerçekten çok acımazsın @puantiyeli_kelebek canım senin cezan lütfen iptal olsun

Olmaaazzzzz
Kızlar bugünki menüm :haşlanmış yumurta,mandalina,peynir,zeytin yeşillik ,çiğ kuruyemiş öğlen pırasa yemeği yanında kivi akşam ablamdayım et güveç,haşlanmış et ve salata

Güzel menü mandalinalar kiviler yenmiş ohh ben yiyemiyorum ya Afiyet olsun

Yaa neden ama ben bir hafta oldu aranıza katılalı. Bu hafta verdiğim kilo da görünse olmaz mı offf bu nasıl bir ceza.Korktum valla

Geçen tartı günü listede olmadığın için bu hafta girmiş sayılıyorsun canım
Geçen gün eşim en sevdiğim susamlı ekmek tazecik tam elim gidiyordu.Ya dedim kaç gündür yemiyorum.Bunu yeyince elime ne geçecek zaten tadını biliyorum dedim ve yemedim

Aferin sana canım maşallah

Kendini bu kadar yormana gerek yok canım eşin haklı bence tünel dedin ben ürktüm hiç tekin değil

Canım anayol üzerinden yürümem Laz'ım birde yol üstündeki semtler belalı semtler

Derken ikisi birden ceza olarak yaparım ne olucak desene yakalandık sana bende P PammukPrensess çakrırnadan yapayım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…