Nasıl anlamadım canım biz az mıyızKızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
Puantiyeli 4 e 4 uz bu hafta çünkü Didem de yokKızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
Hahaaa bu filmi çok seviyorumSana da atarım bir eş Bombası işin biter
Uslu dur bomba atarım haberin ola taktım sana hemde çok pis geceleri negatif enerji gönderiyorum o bisiklete haberin ola hani veriyordun eniştenin numarasını seni gidiEvet cicim
Ben bütün filmlerine bayılıyorum eşim bütün filmlerini hard DİSK'e yükletecek bir filmi var adını unuttum kuru fasulye sahnesi yeğenim farketmiş lokantaya girmiş demiş kuru fasulye neyse gelmiş sonrada demiş ki hiç soğansız kuru fasulye olur mu demişHahaaa bu filmi çok seviyorum
Ya demek öyle çok meraklısınız ceza vermeye bize kızlarPuantiyeli 4 e 4 uz bu hafta çünkü Didem de yokyapalım bence lutfeeennnn hadi ceza verelim hadi hadiiiii
Nasıl anlamadım canım biz az mıyız
Puantiyeli 4 e 4 uz bu hafta çünkü Didem de yokyapalım bence lutfeeennnn hadi ceza verelim hadi hadiiiii
Vay vay bak sen çok istemiş hanım efendi verin ni ha ha ne olucak
Ben sana ceza vericem zaten tatlım biz senle birebir yarışıyoruz
Canım sorun değil ver cezamızı lütfen arz ediyorum ver ki haftaya bizde size verelim değil miKızlar bu hafta herkesin ödemi gitti benim ve yeni katılımcıların haftaya dolu dizgin Kapışırız
Kız aklımdan geçti @puantiyeli_kelebek aklına ipAslında sana bir tepsi börek yedirmem lazım en büyük ceza o spor falan sana vız gelir aaa buldum 100 defa ip atlayacaksın bugün
hayır bana ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?