Niyekulkedisi30 Cezasını sen ver @papatya1994 eksi 1 kiloyla hallettin sen bunu @pammukprenses @tevafuk55 sizde Vilma 37 ufak bir ceza kızlar artışı az ve mazeret sahibi kabızlıktan ötürü
Sen kendi cezanı verecekmişsin Zaten sana nedense torpil geçildihayır bana ver
kara murat benimm
Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
beni çok seviyo ondandırSen kendi cezanı verecekmişsin Zaten sana nedense torpil geçildi
Senden önce ben seni vurucamhaftaya da böyle olursam kendimi furucam
Hym İyi o zaman sıkıntı yok biz açık ara öndeyizYeni girenlerin eksileri sayilmiyor ki bildiğim kadarı ile @puantiyeli_kelebek değil mi mislisse de dahil
beni çok seviyo ondandır
ne ceza veriyim kendime bir hafta ağzını dikme cezası
bugün 100 ip de ben atlayım
Dikkat ediyosun sonucta haftaya acisi cikacak merak etme yeterki bu rakama bakip pes etme olurmu
Gecms olsun acil sifalar dilerim
Bende aynıyım ya 73 içerisinde geziniyorum sıkılmaya başladım gerçekten şu üç kiloyu da bir atsam var ya sıkı bir diyet yapmam lazım da dur bakalım ne zamanAylardır bu rakamdayım canım inşallah diyelim
Aman dikkat göbek atmadığın kaldıHym İyi o zaman sıkıntı yok biz açık ara öndeyiz
Sen kahvaltıyı yapmazsan biraz zor canımBende aynıyım ya 73 içerisinde geziniyorum sıkılmaya başladım gerçekten şu üç kiloyu da bir atsam var ya sıkı bir diyet yapmam lazım da dur bakalım ne zaman
vurun kız beni kurşuna dizin
Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırıKızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
Afiyet olsun canımben dünkü menümü yazmamışım
sabah tavada yumurta 2 dilim ekmekle bir bardak vişne suyu
öğlen kuruyemiş
akşam 3 dilim etliekmek bir bardak ayran
su 1 litre
Verildi canım gece rahat uyuAmanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı
Ya ama ben verdiğim 10 kiloyu da kahvaltı yapmadan verdim niye öyle diyorsun üzüyorsun beni amaSen kahvaltıyı yapmazsan biraz zor canımkahvaltı işini halletmen Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?