Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
haftaya da böyle olursam kendimi furucam

Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz
Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı

Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı
Verildi canım gece rahat uyu ben 250 ip cezası kürek cezası gibi oldu kulkedisi30 kaptan-ı Derya kendi kendine ceza verdi nedense torpil geçildi

Sen kahvaltıyı yapmazsan biraz zor canım kahvaltı işini halletmen Lazım
Ya ama ben verdiğim 10 kiloyu da kahvaltı yapmadan verdim niye öyle diyorsun üzüyorsun beni ama bugün yaptım kahvaltı yani dairede arkadaşlar yiyordu iki dilim peynir bir tane de zeytin yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…