Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım bence al denersin belkide eşin yanlış düşünüyordur baksana hatun lance armstrong sollayacak Fransız turnuvasına hazırlanıyor sende Hüseyin bold gibi olursun

Düzenli kullansam harika olur, eşimi ikna edebilirsem alasım var. 2. el olacağı için fiyatıda düşük olur, denemeye değer.

Allah hayırlısını nasip etsin canım.
İnşallah en kısa zamanda ferahlarsın

Düzenli kullansam harika olur, eşimi ikna edebilirsem alasım var. 2. el olacağı için fiyatıda düşük olur, denemeye değer.
Bencede zaten bu cihazların sıfırın alma millet hevesle alıyor @puantiyeli_kelebek hariç kadın uyumuyor Bile kullanmıyorlar fazla bence al heveslisin

Rabbim hakkında hayırlısını versin bol bol dua oku canım

Bencede zaten bu cihazların sıfırın alma millet hevesle alıyor @puantiyeli_kelebek hariç kadın uyumuyor Bile kullanmıyorlar fazla bence al heveslisin
kv ninde vardı bir ay kullandım düzenli işe yaradı. ama sonra kv elektrik faturasını bahane etti birde alt komşular rahatsız olmuşlar sesinden birdaha kullanmadık. yanlız fazla kullanımda dizlerde ağrı yapıyor bilginize...

Bence kıskanmış kayınvalide neyse canım Tabiki herşeyin fazlası zarar Vilma 37 da zaten onu bir düzen yapar

Rabbim korusun sakın o düşüncelere girme iki tane çocuğun var bunları unutma birde ahiret var hesabımız var
yok canım girmem banane milletin pis kanı için değermi içerde çürümeye
ama tek kurtuluşun bazen karşıdaki pisliğin gebermesiymiş bunu anladım...
Allaha havale ediyorum
öyle hakkımız yendiki anlatamam bizden helallik almadan can veremesinler inşallah

Ben buradayım canım arada iş yapıp arada burayı okuyorum. Bide Açık öğretim sınavları yaklaştı biraz ders çalışayım hergün iki ünite çalışmalıyım. Vilma 37 Canım benimde vardı. masajlı olandan almıştım. Çok işe yaradı bende ama işte herkes gibi bende bir müddet kullanıp kaldırdım. Aslında yerimde dar dediğin gibi. Sıkış sıkış olduk. En sonda bizim afacanlar ateş yakıyorlar balkonda onunda koşan laylon olan yeri yandı. Yoksa buara bende istiyordum koşmayı gerçi onu tekrar sipariş verip alabiliyormuşuz çok pahalı değilmiş 100 lira filanmış heralde. Ama ben şuan adliye lojmanında oturuyorum bayağ küçük önümüzdeki sene artık çıkmayı düşünüyorum çıkarsam onun için uygun bir yer bulacağım inşallah

Kolay gelsin canım sınavda başarılar dilerim

Oncelikle gecmis olsun canim .. Menunde hamburger haric guzel canim bence ...

Hayirli kazanclar olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…