İnşallah canım aminHayirli kazanclar olsun ins.
Insallah kizlar gidecek bu pis kglalarBu sefer olacak, hepimiz zayıflayacağız. 2017 yazı bizim yazımız olacak .
Amin canımInsallah kizlar gidecek bu pis kglalar
Kayisi ve incir neye iyi geliyoki canim?Sen dediklerimi yaptın mı kayısı ve incir
Kesinlikle katiliyorum sanaCanım bana göre evde spor aletleri gereksiz dışarıda yapma olasılığın varsa eğer o yoksa al ve düzenli kullananırsan işe yarar
Rabbim ne derdin varsa dermanini da versin insallah tez zamanda hersey yoluna girerbu aralar çok stresliyim uyuyamıyorum sürekli düşünmekten kendimi hiç bir işe veremiyorum. iştahımda yok eskisine göre.
dua edin bana olur mu içinden çıkamayacağım durumlarla boğuşuyorum
hastalanmaktan korkuyorum ve bunları kimseyle konuşamıyorum
Bağırsakları düzenliyor canımKayisi ve incir neye iyi geliyoki canim?
Afiyet olsun canım sporunda güzelDunku menum
Kahvalti
1 yumurta /2 dlm salam /kk peynir/ 2 dlm tb ekmek /1 tatli kasigi bal /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 avuc sari leblebi
Aksam 1 porsiyon firinda balik /salata /1 tb ekmek
2 litre su
1 saat yuruyus / 20 dk zumba
Bu hafta senden güzel sonuçlar getirecek menüler verdin canım TebriklerDunku menum
Kahvalti
1 yumurta /2 dlm salam /kk peynir/ 2 dlm tb ekmek /1 tatli kasigi bal /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 avuc sari leblebi
Aksam 1 porsiyon firinda balik /salata /1 tb ekmek
2 litre su
1 saat yuruyus / 20 dk zumba
Bu arada zuzular titreseniz iyi olur gumbur gümbür geliyorum. harika bir hafta bizi bekliyor ponciklerim
tevafuk55 canım bende akşama kadar dışarıdaydım çocuklar açıktı pide aldım onlara kıymalı bayılırım yemeğe soğuk havada hele.. benim de açlıktan gözüm karardı asansör inip çıkarken düşmemek için kendimi zor tuttum ona rağmen eve kadar dayandım aferin bize
Dün çarşıya çıktım çok güzel kabanlar denedim 38 cuk oturdu çok sevindim ama kararsız bi insan olduğum için alamadım 1 hafta 10 güne kadar eşim gelecek o gelince alacağım
Sonunda 38 olabildim şu 4 kiloyu da bi atsam 38 bedenin içinde dans bile ederim
Bu arada çok kötü gribim dün hastaneye de gittim iğne yaptılar ama bugun yine ayniyim küçük kızım da aynı ona da ilaç verdiler boğazın çok kötü yanıyor belki tekrar giderim iac yazmadilar
Bugün benim doğum günüm kızlar hastalıkla hiç çekilmiyor
Yok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldübu perşembe başka doktordan randevu almayı düşünüyorum Prof.
şeytana uyma spor yap :)
Bu konudan dolayı gitmedim bi ara gideyim ama faydası olacağını sanmıyorum
Bilmiyorum canım benim perşembe hemen gelsin diyorumİnşallah kısa sürede çözülür
Stres etkiliyor olabilir mi?
Ya burasıda yaz gibi şuan 24 dereceYapamadım malesef öyle böyle soğuk değil birazdan da dışarı çıkacağım akşama ev sıcak olursa belki ama grip olmayı göze alamıyorum
Yapamadım malesef öyle böyle soğuk değil birazdan da dışarı çıkacağım akşama ev sıcak olursa belki ama grip olmayı göze alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?