Insallah bakalimBu hafta senden güzel sonuçlar getirecek menüler verdin canım Tebrikler
Güzel Menü Afiyet olsun.Dunku menum
Kahvalti
1 yumurta /2 dlm salam /kk peynir/ 2 dlm tb ekmek /1 tatli kasigi bal /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 avuc sari leblebi
Aksam 1 porsiyon firinda balik /salata /1 tb ekmek
2 litre su
1 saat yuruyus / 20 dk zumba
Teşekkür ederim sağol gerçi daha 26 Kasımda başlıyor ama anca çalışırım günde iki üç ünite çalışıyorum. Hayırlısı senin de buara işlerin düzelmiş çok sevindim canım. Allah hayırlı kazançlar getirsinKolay gelsin canım sınavda başarılar dilerim
Ağrımıydı senin bulunduğun yer oralar da soğuk olur kışın. Elazığın da kuru soğuğu meşhurdurYapamadım malesef öyle böyle soğuk değil birazdan da dışarı çıkacağım akşama ev sıcak olursa belki ama grip olmayı göze alamıyorum
Yok bence de güzel menüler çıkartıyorsun, @puantiyeli_kelebek kadar olamasada gayet güzel :)Insallah bakalim) yinede pek umitli degilim ama gorucez
Bir süre evet 20 yıl kadarcikAğrımıydı senin bulunduğun yer oralar da soğuk olur kışın. Elazığın da kuru soğuğu meşhurdurtevafuk55 iyi bilir o da bir süre kalmış buarada öyle yazmıştın dimi
Afiyet Bal şeker olsun. Ben 12 ile 1 arası yiyorum mecburen ama şöyle ki iş yerinde olmak benim için daha iyi hafta sonu bir düzensizlik oluyor yemek saatlerim bile değişiyor.Öğle yemegimi yedim kahvemi içtim Ohhh Allahım çok şükür
Yani daha yarı Elazığlı sayılırsın :) Şimdi neredesin peki sen canmBir süre evet 20 yıl kadarcikaynen Elazığ yazın çok sıcak kış mevsiminde bildiğin kuru soğuk
Benim de haftasonları öyle oluyor ama bu hafta sonu erkenden kahvaltı yapıp eşimle de öğle yemeği niyetine yedim düzenli oldu ve eksi gördümAfiyet Bal şeker olsun. Ben 12 ile 1 arası yiyorum mecburen ama şöyle ki iş yerinde olmak benim için daha iyi hafta sonu bir düzensizlik oluyor yemek saatlerim bile değişiyor.
Aynen Elazığ benim için memleket, bütün okul yaşamım orada geçti. Samsun Vezirköprü deyim canım.Yani daha yarı Elazığlı sayılırsın :) Şimdi neredesin peki sen canm
Amin inşallah bugün kötü işte bizim işler belli olmuyor hayırlısı artıkTeşekkür ederim sağol gerçi daha 26 Kasımda başlıyor ama anca çalışırım günde iki üç ünite çalışıyorum. Hayırlısı senin de buara işlerin düzelmiş çok sevindim canım. Allah hayırlı kazançlar getirsin
Inşallah açılır canımAmin inşallah bugün kötü işte bizim işler belli olmuyor hayırlısı artık
Yatılı miydi kiOnun eltileri geldi canımpapatya1994
Amin canım bugün açmasam olurmuş tabi bilemiyoruz ki hergün nasıl bir satış olur eşimde inşallah bu hafta geliyor hayırlısı ileInşallah açılır canım
Bilmiyorum canım sanki son mesajında öyle yazmıştı eltilerim geliyor hazırlık yapıyorum diyeYatılı miydi ki
Canım şuan listemiz dolu @puantiyeli_kelebek değil mi canım sohbete katılabilirsinBende katilabilrmiyjm acaba 93 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?