Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kolay gelsin canım sınavda başarılar dilerim
Teşekkür ederim sağol gerçi daha 26 Kasımda başlıyor ama anca çalışırım günde iki üç ünite çalışıyorum. Hayırlısı senin de buara işlerin düzelmiş çok sevindim canım. Allah hayırlı kazançlar getirsin

Yapamadım malesef öyle böyle soğuk değil birazdan da dışarı çıkacağım akşama ev sıcak olursa belki ama grip olmayı göze alamıyorum
Ağrımıydı senin bulunduğun yer oralar da soğuk olur kışın. Elazığın da kuru soğuğu meşhurdur tevafuk55 iyi bilir o da bir süre kalmış buarada öyle yazmıştın dimi

Ağrımıydı senin bulunduğun yer oralar da soğuk olur kışın. Elazığın da kuru soğuğu meşhurdur tevafuk55 iyi bilir o da bir süre kalmış buarada öyle yazmıştın dimi
Bir süre evet 20 yıl kadarcik aynen Elazığ yazın çok sıcak kış mevsiminde bildiğin kuru soğuk

Afiyet Bal şeker olsun. Ben 12 ile 1 arası yiyorum mecburen ama şöyle ki iş yerinde olmak benim için daha iyi hafta sonu bir düzensizlik oluyor yemek saatlerim bile değişiyor.
Benim de haftasonları öyle oluyor ama bu hafta sonu erkenden kahvaltı yapıp eşimle de öğle yemeği niyetine yedim düzenli oldu ve eksi gördüm

Amin inşallah bugün kötü işte bizim işler belli olmuyor hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…