Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Amin canım cümlemize inşallah evet çalıştım ctesi son beyaz Ruslar geldi orijinal paralı bereket versin iyidi dünde 07.00 deki Malezyalı kapalı grup vardı kapalı grup direk havaalanından alınıyor hiçbir mağazaya uğramadan buraya geliyorlar Allah bereket versin bin şükür rabbime yüzüm güldü

Çok sevindim.

Allah bereket versin, daha da artar inşallah

hamburgeri hüçük yeseydim yine belki kurtarırdı ama dayanmadım.
ben görünce dayanamıyorum, yakınımda olmamalı böyle zararlılar.
Kesinlikle bir daha olursa aklına ben geleyim birde şu karşı takımın başkanı ayağını denk al bu hafta biz kazanmalıyız seni güveniyorum ben bizim kaptan-ı Derya kulkedisi30 her an kısır yiyebilir

Benim yeme kısmı fena sayılmaz ancak harekletsizlik beni düşündürüyor.
Bakalım nasıl çıkacak, tuttum kendimi tartılmadım.

Bu sefer olacak, hepimiz zayıflayacağız. 2017 yazı bizim yazımız olacak .

Sağol kuzum ama bu şişkinliğim neden geçmiyor onu anlamıyorum
Wc durumu nasıl canım siskinlige kiraz sapı çayını tek geçerim. Bugün muhakkak iç canım. Birde saf protein kabızlık yapıyor ya protein sebze günlerinde bol salata harika wc ye çıkarıyor
Sen zaten farkindasin bugün telafi edersin afiyet olsun canım.
Pazar günü pek olmamış canım geri kalanı güzel afiyet olsun
Sen yoksun diye zuzular senin hakkında konuştu özellikle @puantiyeli_kelebek ve yaveri tevafuk55 cadısı

Ooo konuşmaktan bogazimiz kurudu

Canım bana göre evde spor aletleri gereksiz dışarıda yapma olasılığın varsa eğer o yoksa al ve düzenli kullananırsan işe yarar

Bir arkadaşım bundan 5 yıl önce almış. belki 5 defa kullanmadın, istersen uygun fiyata sana satayım dedi. Hani kış geldi, dışarıda yürümen zor , evde yürürmek istersen diye dedi.

Ben olabilir dedim ama eşim istemedi.
Sende alacaksın ev zaten dar , bir köşede yer kaplayacak dedi.

İşte gördün mü @Vilma 37 itiraf etti küçük cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…