Aaa öyle mi çok sevindim canım eşinin gelmesine. Sende baya rahatlarsin o gelince en azından destek olarakAmin canım bugün açmasam olurmuş tabi bilemiyoruz ki hergün nasıl bir satış olur eşimde inşallah bu hafta geliyor hayırlısı ile
İnşallah bir aksilik karışmazsa Allah'ın izniyleAaa öyle mi çok sevindim canım eşinin gelmesine. Sende baya rahatlarsin o gelince en azından destek olarak
Bu hafta zuzulardan özellikle @puantiyeli_kelebek den veMislisse den özellikle umutluyum. Kendimden de umutluyum papatya1994 eltileriyle yememistir inşallah. P PammukPrensess zaten söz verdi
Valla el bombası değilde reglime 2 3 gün var regl bombası mahvedebilirBir el bombası işimi görür
Allah kavuştursun canımAmin canım bugün açmasam olurmuş tabi bilemiyoruz ki hergün nasıl bir satış olur eşimde inşallah bu hafta geliyor hayırlısı ile
amin teşekkür ederimRabbim ne derdin varsa dermanini da versin insallah tez zamanda hersey yoluna girer
öyle bir uykum varki şuracıkta kafamı koysam uyurum herhalde
Amin canım sağolAllah kavuştursun canım
Sakın moralini bozma canım o zamana gelir inşallahValla el bombası değilde reglime 2 3 gün var regl bombası mahvedebilir
Demek ki kan şekerini oynatmış canım ne yedinBana da öğle yemeğinden sonra uyku bastı
Süpersin canım afiyet olsunben bugünkü menümü vereyim akşamki menüm belli nasılsa
sabah bir küçük ıspanaklı saç böreği bir bardak süt zeytin
öğlen bir buçuk kase yayla çorbası bol acılı
akşam: ton balıklı salata
(normalde nohut pilav var ama yarın öğlen yiycem akşamı hafif geçirmek istiyorum)
su 2 litreye tamamlarım
Gece uyumadın mı canımöyle bir uykum varki şuracıkta kafamı koysam uyurum herhalde
Afiyet olsun ıspanaklı börek bayılırım nımmmmben bugünkü menümü vereyim akşamki menüm belli nasılsa
sabah bir küçük ıspanaklı saç böreği bir bardak süt zeytin
öğlen bir buçuk kase yayla çorbası bol acılı
akşam: ton balıklı salata
(normalde nohut pilav var ama yarın öğlen yiycem akşamı hafif geçirmek istiyorum)
su 2 litreye tamamlarım
uyuyamadım canımGece uyumadın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?