- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
teşekkür ederim canımSüpersin canım afiyet olsun
teşekkür ederim. böreklerin hepsini severimAfiyet olsun ıspanaklı börek bayılırım nımmmm
Demek ki kan şekerini oynatmış canım ne yedin
O yüzdendir canım inşallah bugün gece uyursunuyuyamadım canım
Lahmacun öyle yapmaz ama1 lahmacun ve ayran yedim , yanında da salata
Afiyet olsunÖğle yemegimi yedim kahvemi içtim Ohhh Allahım çok şükür
Ay canim ya tesekkur ederim insalllah hepimiz istedigimiz kgyu vermisizdir.Ama iyi ki varsiniz sizin sayenizde dikkat ediyorum hicdegilse dengeliyorum bakalim ne olacak son 2 gunBu hafta zuzulardan özellikle @puantiyeli_kelebek den veMislisse den özellikle umutluyum. Kendimden de umutluyum @papatya1994 eltileriyle yememistir inşallah. P PammukPrensess zaten söz verdi
Allah kavustursun tatlimAmin canım bugün açmasam olurmuş tabi bilemiyoruz ki hergün nasıl bir satış olur eşimde inşallah bu hafta geliyor hayırlısı ile
Menun cok iyi afiyet olsunben bugünkü menümü vereyim akşamki menüm belli nasılsa
sabah bir küçük ıspanaklı saç böreği bir bardak süt zeytin
öğlen bir buçuk kase yayla çorbası bol acılı
akşam: ton balıklı salata
(normalde nohut pilav var ama yarın öğlen yiycem akşamı hafif geçirmek istiyorum)
su 2 litreye tamamlarım
Her zaman ki gibi süpersin canım afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik domates
Ara: sütlü kahve 10 tane kuru üzüm
Öğle: 2 parça tavuk salata yoğurt
Ara: direk kahvesi 2 k kayısı 7 findik
Ara 16.00: bitki çayı 2 ceviz içi
Aksam 18.00: 2 parça tavuk(el büyüklüğü toplami)
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt bir ceviz
Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su
O kadar kötümü yani e sen açıktında nasıl olcak öyle bence kısa kes kel yapmaBende saçlarımı sıfır yaptırıyordum eşim ben gelince yap dedi kızlar bende o psikoloji ile kestirdim uçlardan aldırdım bundan sonra dökülme olmaz umarımyoksa perşembe günü doktor çıkışı kel olmaya karar verdim kızlar
Peruk takarım canım evet o kadar kötü yani banyo girince ağlama krizine giriyorum gece ağlayarak uyandım acayip psikolojim bozulduO kadar kötümü yani e sen açıktında nasıl olcak öyle bence kısa kes kel yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?