Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabahları 1 limon 1 tk bal 3 yk toz zencefil 1 tk çörekotuyağı 1 yk sirke su ile karıştırıp içiyorum...
Ardından 3 diş sarımsak ve toz karanfil
Yrm saat sonra peynir ceviz, tahin pekmez, yumurta yı hertürşü yeşillikle ve kan grubuma uygun ekmekle
Öğlen salata ceviz
Akşam salata ve kan grubuma uygun tek çeşit yemek
Arada bitki çayları rezene kuşburnu lavanta papatya
Günde 1 çay kaşığı tere tohumu çok faydası var
40 günde bu formülle 10 kilo verdim şuan 54 kiloyum

Vallahi ya hakkaten iyi ki almamışsınız. Şakadan anlamayıp hava attığımı sandığınız için. Bu kadar mı yüksek kalitelisiniz havalarda uçuyorsunuz. Gerçekten böyle bi tepki vereceğinizi bilseydim yazmazdım. Ne diyim ki. Allah iyiliğinizi versin. Ha Bu arada benim değil sizin içinize oturmuş belli.

Niye bizim içimize otursun ki sen kimsin Ebru şallı mısın

Arkadaşın içine oturmuş canım

Demekki

Şaka mı şaka anlayışın bu mu bu şaka senin yüksek kalite olduğu nu gösterdi o zaman merak etme. sen yeni üyesi bi kere bize ne zaman yazdın onu anlamadım.. Bencede yazma artık işine bak

Niye bizim içimize otursun ki sen kimsin Ebru şallı mısın
Ama Unuttun mu canım günlerce konuşmuştuk arkadaşı almadık aramıza diye ne de çok ağlaştık zamanında. Öyle oturmuş ki içine bizim için yeniden üyelik açmış üye olur olmaz ilk attığı mesaj bize

İçime oturduğu için Yen'i hesap açmadım ihtiyacım olduğu için açtım. Evet zoruma gitti beni kovmanız. Çünkü aranıza arkadaş ararken bende geldim dediğimde yok canım bu kadar yeter demeniz saçma oldu. Neyse yine diyorum uzatmak istemiyorum. Hadi byy.

Dikkat ediyorum ama 2 gündür koydeydimbiraz kacirdim sen nasilsin dukana devammi
Evet dukan devam ediyor bugün birtek kahvaltıyla duruyorum o kadar açım ki anlatamam hamsi pişiyor fırında sabırsızlıkla onu bekliyorum Sen de devam et unutma her kaçamak hedefe varan yolu biraz daha uzatacak değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…