Sen neyin kafasını yaşıyorsunValla zamanında beni kibarca kovdular burdan66 kiloydum 3 ay önce 58 im şu an 53 olucam inşallah.
Arkadaşın içine oturmuş canımEee Yaniii ? Neyin havasını atıyorsun anlamadım burdaki herkes topiği bıraktı diyeti değil kibarca kovulduğun içinde mi kaldı
İyi ki almamışız gruba seniValla zamanında beni kibarca kovdular burdan66 kiloydum 3 ay önce 58 im şu an 53 olucam inşallah.
Niye bizim içimize otursun ki sen kimsinVallahi ya hakkaten iyi ki almamışsınız. Şakadan anlamayıp hava attığımı sandığınız için. Bu kadar mı yüksek kalitelisiniz havalarda uçuyorsunuz. Gerçekten böyle bi tepki vereceğinizi bilseydim yazmazdım. Ne diyim ki. Allah iyiliğinizi versin. Ha Bu arada benim değil sizin içinize oturmuş belli.
Yemedi galibaSana cevap vermeyeceğim
Arkadaşın içine oturmuş canım
Vallahi ya hakkaten iyi ki almamışsınız. Şakadan anlamayıp hava attığımı sandığınız için. Bu kadar mı yüksek kalitelisiniz havalarda uçuyorsunuz. Gerçekten böyle bi tepki vereceğinizi bilseydim yazmazdım. Ne diyim ki. Allah iyiliğinizi versin. Ha Bu arada benim değil sizin içinize oturmuş belli.
Ama Unuttun mu canım günlerce konuşmuştuk arkadaşı almadık aramıza diye ne de çok ağlaştık zamanında. Öyle oturmuş ki içine bizim için yeniden üyelik açmış üye olur olmaz ilk attığı mesaj bizeNiye bizim içimize otursun ki sen kimsinEbru şallı mısın
İçime oturduğu için Yen'i hesap açmadım ihtiyacım olduğu için açtım. Evet zoruma gitti beni kovmanız. Çünkü aranıza arkadaş ararken bende geldim dediğimde yok canım bu kadar yeter demeniz saçma oldu. Neyse yine diyorum uzatmak istemiyorum. Hadi byy.Ama Unuttun mu canım günlerce konuşmuştuk arkadaşı almadık aramıza diye ne de çok ağlaştık zamanında. Öyle oturmuş ki içine bizim için yeniden üyelik açmış üye olur olmaz ilk attığı mesaj bize
İçime oturduğu için Yen'i hesap açmadım ihtiyacım olduğu için açtım. Evet zoruma gitti beni kovmanız. Çünkü aranıza arkadaş ararken bende geldim dediğimde yok canım bu kadar yeter demeniz saçma oldu. Neyse yine diyorum uzatmak istemiyorum. Hadi byy.
Kızlar ya sizi özledim olmuyor böyle
Dikkat ediyorum ama 2 gündür koydeydimbiraz kacirdim sen nasilsin dukana devammiBende özledim hepinizi canım neler yapıyorsun devam diyete değil mi
Evet dukan devam ediyor bugün birtek kahvaltıyla duruyorum o kadar açım ki anlatamam hamsi pişiyor fırında sabırsızlıkla onu bekliyorumDikkat ediyorum ama 2 gündür koydeydimbiraz kacirdim sen nasilsin dukana devammi
Ay kıyamam canım benim ben gerçekten zor günler yaşıyorum burayada saç dökülmesi için araştırmak için giriyorum şuan evdeyim gece rahatsızlandım ve bugün dükkanı satmak için birileri ile görüşeceğizKızlar ya sizi özledim olmuyor böyle
İçime oturduğu için Yen'i hesap açmadım ihtiyacım olduğu için açtım. Evet zoruma gitti beni kovmanız. Çünkü aranıza arkadaş ararken bende geldim dediğimde yok canım bu kadar yeter demeniz saçma oldu. Neyse yine diyorum uzatmak istemiyorum. Hadi byy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?