Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet üroloji mutlaka baksın umarım psikolojiktir sporu yaptım Can'ım 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım 2 saat yürüsem çok iyi gelecek bana

Ev işi hiçbir zaman bitmez en iyisi mi ara sıra kapıyı kapatıp kendimizi dışarıya atmak

Kac gundur oyle yapmaya çalışıyorum da esim dun kecileri kaçırdı bir gömleğim kalmamis diye iyice terelelli olmasin dedim
Dun atarimi yapttim bugun kuzu kuzu utu yapiyorum

Evet üroloji mutlaka baksın umarım psikolojiktir sporu yaptım Can'ım 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım 2 saat yürüsem çok iyi gelecek bana

Psikiyatri dr gordu canim pek bisey diyemedi sorunlu bir cocuk değil dedi programlar yaptik odul sistemi falan ama ise yaramadi

Kac gundur oyle yapmaya çalışıyorum da esim dun kecileri kaçırdı bir gömleğim kalmamis diye iyice terelelli olmasin dedim
Dun atarimi yapttim bugun kuzu kuzu utu yapiyorum
İyi yapmışsın ara sıra Patronun kim olduğunu onlara göstermek lazım arada benim eşimde de oluyor hatta diyorum yoksa menepoza mı giriyorsun hayırdır ne ayak diyorum bende 60 kg olunca eşim Serdar Ortaç'ın eski klibi var ya karabiber onun gibi dans edicek ki oynamaktan nefret eder

Sizde davetime icabet ettiniz bana guc verdiniZ cogu insan gibi kaytarmadiniz bahane aramadiniz azimle sarildiniz sahip çıktınız guruba diger topiklere de bakiyorum ben canim benim hepiniz harikasiniz.. o yuzden guzel gunler bizi bekler
İlk başlarda yan çizdim ama olsun devam dedim kaç kaç nereye kadar dedim iyiki de devam dediminşallah Can'ım hep birliktezafere gideceğiz

Slm kızlar başlangıç menum
Sabah çeyrek tost zeytin domates salatalık şekersiz çay yarım hasli yumurta
Aksam 1tabak patlıcan yemeği 3 y.k pirinç pilavı 2 bardak ayran 1 ince dilim ekmek
Gece açıkirsam 1 armut yada şeftali

Mrb cnm bu sekilde kg veremezsin.
Ceyrek tost ne ile yapildi ekmekmi?
Uc yk princ cok baslangic menusu olarak sadece yemek yeterliymiski muhtemelen yagli bir yemek ve ekmek cok fazla hepsi

Mrb cnm bu sekilde kg veremezsin.
Ceyrek tost ne ile yapildi ekmekmi?
Uc yk princ cok baslangic menusu olarak sadece yemek yeterliymiski muhtemelen yagli bir yemek ve ekmek cok fazla hepsi
Ben yemek yemeyi çok seven ve cok aşırı yiyen biriyim canım bu menu benim normalde yediklerimin yarısına falan denk geliyo abur cubursuz da yapamam aslında onları da sayarak 3te 1 i bence verebilirim
9 aylık da bi kızım var aynı zamanda onu da emziriyorum

Cnm acimasiz elestirdim biliyormmmm..
Bende cok severm yemek yapmaayaaa yemegee bayilirimmmmm hatta kendimepis bogaz diyorm hersyi yermm vok sverm makarnaaa delisiyimm oo bayilirim makarna pilav borek corek mantilar sarmalar etler ooohhh olsada yesek ama biraz sabirla -19gtti 10-11 kaldi... bu arada bende emziriom kizimvar.. herkrs emzirince verir ben dogumda 9.5kgla dogurdum verdm emzirirken geri aldim 88 oldm bana hic yaramadi emzirmek suan 69.5.69 gidip geliyo..

Bi diyetisyen le gorusebilirsin canim emzirme döneminde daha dikkatli olmak gerekiyor

Bende emzirirken kilo alanlardanin:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…