Evet üroloji mutlaka baksın umarım psikolojiktir sporu yaptım Can'ım 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım 2 saat yürüsem çok iyi gelecek banaUf spor gume gitmis ama senin elinden kacmaz canim miyav_su aklina koydu mu gider kosar harikasin
Ya büyük bir sorun degil cok sukur ama küçük oglumda alt islatma problemi var her turlu yolu denedim geçmiyor üroloji baksin ddim bide bugun sira alamadık yarına olur inşallah
Ev işi hiçbir zaman bitmez en iyisi mi ara sıra kapıyı kapatıp kendimizi dışarıya atmak
İp deme bana bende bugün atlamayı düşünüyorum tabi çişimi tutabilirsemAyyy ip atlasamama cook sicaaaaakkk koltuga yapiscam
Evet üroloji mutlaka baksın umarım psikolojiktir sporu yaptım Can'ım 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım 2 saat yürüsem çok iyi gelecek bana
Evet üroloji mutlaka baksın umarım psikolojiktir sporu yaptım Can'ım 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım 2 saat yürüsem çok iyi gelecek bana
İyi yapmışsın ara sıra Patronun kim olduğunu onlara göstermek lazımKac gundur oyle yapmaya çalışıyorum da esim dun kecileri kaçırdı bir gömleğim kalmamis diye iyice terelelli olmasin dedim
Dun atarimi yapttim bugun kuzu kuzu utu yapiyorum
Sokarsın Can'ım geceleri fırsatın olursa yapMasallah sana kuzummm ah bide ben sporu duzene soksam
Geceleri çok mu sıvı tüketiyor Can'ım karpuz filanPsikiyatri dr gordu canim pek bisey diyemedi sorunlu bir cocuk değil dedi programlar yaptik odul sistemi falan ama ise yaramadi
İlk başlarda yan çizdim ama olsunSizde davetime icabet ettiniz bana guc verdiniZ cogu insan gibi kaytarmadiniz bahane aramadiniz azimle sarildiniz sahip çıktınız guruba diger topiklere de bakiyorum ben canim benim hepiniz harikasiniz.. o yuzden guzel gunler bizi bekler
300-400 sayi atliodm onceden ama simdi hiicccc istemiorm ama bugun atliyim yaaHava serinleyince birseyler yaparsın canim
hahaha yinemi.miyaaaav bi ogrenemedn su cisiiİp deme bana bende bugün atlamayı düşünüyorum tabi çişimi tutabilirsem
Bu konuda konuşmak bile istemiyorum en çok benim gibi insanları etkili neyse bunlar yüzünden çok ban yedim rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versinInsllah cnm benimmmm
Sorma ya eşim 20 kadar zor atlarsın dedi bende 250 kadar dedim bakalım ne yapıcam300-400 sayi atliodm onceden ama simdi hiicccc istemiorm ama bugun atliyim yaamekikde cekim
hahaha yinemi.miyaaaav bi ogrenemedn su cisii
Sorma ya eşim 20 kadar zor atlarsın dedi bende 250 kadar dedim bakalım ne yapıcam
yuz yuz atla bakalm hizli kisa mesafeli coook hooplamadan atlaki cisin gelmesn
Mrb cnm bu sekilde kg veremezsin.Slm kızlar başlangıç menum
Sabah çeyrek tost zeytin domates salatalık şekersiz çay yarım hasli yumurta
Aksam 1tabak patlıcan yemeği 3 y.k pirinç pilavı 2 bardak ayran 1 ince dilim ekmek
Gece açıkirsam 1 armut yada şeftali
Ben yemek yemeyi çok seven ve cok aşırı yiyen biriyim canım bu menu benim normalde yediklerimin yarısına falan denk geliyo abur cubursuz da yapamam aslında onları da sayarak 3te 1 i bence verebilirimMrb cnm bu sekilde kg veremezsin.
Ceyrek tost ne ile yapildi ekmekmi?
Uc yk princ cok baslangic menusu olarak sadece yemek yeterliymiski muhtemelen yagli bir yemek ve ekmek cok fazla hepsi
Cnm acimasiz elestirdim biliyormmmm..Ben yemek yemeyi çok seven ve cok aşırı yiyen biriyim canım bu menu benim normalde yediklerimin yarısına falan denk geliyo abur cubursuz da yapamam aslında onları da sayarak 3te 1 i bence verebilirim
9 aylık da bi kızım var aynı zamanda onu da emziriyorum
Bi diyetisyen le gorusebilirsin canim emzirme döneminde daha dikkatli olmak gerekiyorBen yemek yemeyi çok seven ve cok aşırı yiyen biriyim canım bu menu benim normalde yediklerimin yarısına falan denk geliyo abur cubursuz da yapamam aslında onları da sayarak 3te 1 i bence verebilirim
9 aylık da bi kızım var aynı zamanda onu da emziriyorum
Bende emzirirken kilo alanlardanin:/Cnm acimasiz elestirdim biliyormmmm..
Bende cok severm yemek yapmaayaaa yemegee bayilirimmmmm hatta kendimepis bogaz diyorm hersyi yermm vok svermmakarnaaa delisiyimm oo bayilirim makarna pilav borek corek mantilar sarmalar etler ooohhh olsada yesek ama biraz sabirla -19gtti 10-11 kaldi... bu arada bende emziriom kizimvar.. herkrs emzirince verir ben dogumda 9.5kgla dogurdum verdm emzirirken geri aldim 88 oldm bana hic yaramadi emzirmek suan 69.5.69 gidip geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?